Balikan deui PC sacara aman upami distro anjeun kacilakaan

Anéh, tapi dina Lisénsi / Linux Ubuntu Kami ogé ngagaduhan PC crash anu bakal datang sareng aya metoda anu gampang pisan pikeun ngabalikan deui sahingga janten hilap Reset.

Kami pencét konci:

Alt + PrintPantall

Sareng urang janten gurita, teras-terasan ngetikkeun kombinasi konci ieu:

RSEIUB

kombinasi ogé jalan:

PERJALANAN

Tapi naon anu leres dilakukeun ieu?

R Mulang kontrol kana kibor.
S Nyingkronkeun.
E Kirimkeun sinyal istilah kana prosésna.
I Kirimkeun prosés sinyal maéhan.
U Cabut file sistem.
B Balikan deui sistem.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   € quiman cenahna

    Sareng upami anjeun teu hoyong nga-restart deui, tapi mareumanana sareng REISUO

    1.    elav <° Linux cenahna

      Persis. Abdi sono nempatkeunana, hatur nuhun pikeun émut.

      1.    kratoz29 cenahna

        Dina kaseueuran postingan anu kuring ningali yén ngobrol ngeunaan REISUB aranjeunna ogé hilap masihan koméntar kana REISUO, janten tong hariwang (?)

  2.   Oscar cenahna

    Nuhun @elav pikeun tip éta mangpaat pisan pikeun kuring, nalika kuring dibéré sumbatan kuring nganggo tombol "Reset". Anjeun leres pisan ngalarapkeunana, anjeun kedah janten gurita atanapi ngagaduhan asistén.

    1.    elav <° Linux cenahna

      NGABARAKATAK. Hal anu saé pikeun éta hardwarena henteu sangsara .. Kuring mikir milari "asistén" kanggo éta. Sareng kumargi PC kuring ampir henteu kantos ngagantung, sabab samentawis éta kuring nempatkeunana pikeun ngalaksanakeun tugas anu sanés hahaha

  3.   € quiman cenahna

    Ramo ageung tina beulah katuhu dina ALT sareng nganggo ramo anu sanés anu sami nyerat REISUB bari sareng kénca anjeun mencét ImprPant.

    1.    elav <° Linux cenahna

      Hahaha abdi henteu ngalakukeun sapertos kitu. Abdi gaduh leungeun ageung, janten jempol kénca dina Alt (kénca). Ramo alit tina panangan katuhu dina PrintScreen. Kalayan panangan kénca kuring ngurus hurup RESU sareng kénca IB hahahaha .. Lumayan gurita. Éta ngingetan kuring ka anu ngagunakeun VIM 😛

  4.   Patrick Ibanez cenahna

    Cara pikeun ngalakukeun éta leres nyaéta mencét Alt + PrintPantall dina waktos anu sami, tapi teras lepaskeun tombol PrintPantall sareng tahan waé ALT…. sareng ku kitu sareng anu sanésna anu bébas mencét sésana tombol hiji-hiji (REISUB) dugi peralatanna dihurungkeun deui ... 😉

  5.   jesusoro cenahna

    Abdi bungah yén aya jalma sapertos anjeun, anu ngabantosan kami.
    Hatur nuhun pisan kana kontribusi ieu.

  6.   lirén cenahna

    Hahaha, kuring émut nganggo ieu bari katukang, tapi kuring henteu pernah terang naon anu dilakukeun masing-masing kombinasi, nuhun!