BINANCE: Kumaha cara masang Binance Desktop App dina Linux?

BINANCE: Kumaha cara masang Binance Desktop App dina Linux?

BINANCE: Kumaha cara masang Binance Desktop App dina Linux?

Dinten ieu urang bakal nyarioskeun Ruang lingkup DeFi Deui, tapi henteu dina Dompét, ogé dina Software Penambangan Digital (Panambang), ogé dina Messaging DApps. Dinten ieu kami bakal diajar kumaha masang anu khusus Aplikasi Desktop Palang-platform anu mangrupikeun jinis User Interface a Tukeur online (wéb) terkenal, disebut "Binance".

Perhatoskeun yén, dina Ruang lingkup DeFi, Binance ayeuna dianggap salah sahiji utama Bursa Cryptocurrency tina dunya. Tambih Deui, "Binance" nutupan sakabeh Ékosistem DeFi ageung pisan, ngembang sareng diaku di dunya.

Aset Crypto sareng Cryptocurrency: Naon anu kedah urang terang sateuacan ngagunakeun éta?

Aset Crypto sareng Cryptocurrency: Naon anu kedah urang terang sateuacan ngagunakeun éta?

Bursa Cryptocurrency

Pikeun aranjeunna anu panginten henteu terang seueur ngeunaan Bursa Cryptocurrency, urang bakal ngadugikeun cutatan tina tulisan kami anu tadi disebat Aset Crypto sareng Cryptocurrency: Naon anu kedah urang terang sateuacan ngagunakeun éta?

Janten, kuring rada jelas ngeunaan konsepna Bursa Cryptocurrency, sareng supados dina akhir ieu publikasi, anu resep tiasa ngajalajah sareng ningkatkeun élmuna ngeunaan poin anu aya hubunganana sareng subjek:

"Bursa (Bursa) Cryptocurrencies nujul kana halaman wéb anu mana tindakan dilakukeun jual beuli cryptocurrency. Biasana ieu ogé ngamungkinkeun ngoperasikeun jinis-jinis asét sanés sapertos saham atanapi jaminan kauangan anu ditampi ku anggota masarakat anu ngawangun éta. Tujuan utama a Bursa tradisional atanapi desentralisasi (DEX), Nyaéta ngamungkinkeun anjeun pangguna (padagang) Aranjeunna tiasa ilubiung dina pasar crypto anu dikokolakeun pikeun ngahontal kauntungan dumasar kana variasi harga (nilai gratis) anu kajantenan."

"Salaku tambahan, seuseueurna biasana platform anu diatur pisan, anu saluyu sareng standar tina KYC (Terang palanggan anjeun) y AML (Anti Pencucian Uang). Sareng aranjeunna biasana muatan pikeun jasa aranjeunna sareng netepkeun pasti watesan modal pikeun ilubiung dina platform na. Tungtungna, éta Bursa Desentralisasi (DEX) Béda jeung Tukeuran tradisionalAranjeunna dianggo ku cara anu sami pisan, nanging, anu baheula ngagaduhan kamampuan pikeun jalan sacara terdesentralisasi. maksudna, anu di antarana teu aya perantara sareng platform na mandiri kusabab program na. Kusabab kitu, aranjeunna biasana ngawartosan tingkat luhur privasi komo anonimitas."

Tulisan anu aya hubunganana:
Aset Crypto sareng Cryptocurrency: Naon anu kedah urang terang sateuacan ngagunakeun éta?

BINANCE: Bursa Cryptocurrency Terpimpin Di Dunya

BINANCE: Bursa cryptocurrency anu hadé

Naon Binance?

Kusabab, éta parantos jelas, éta mangrupikeun a Bursa Cryptocurrency, éta tiasa nyarios khusus ngeunaan «Binance» anu salajengna:

Ayeuna dianggap salah sahiji anu paling penting pikeun na volume pasar, sareng kapercayaan hébat anu disimpen ku jutaan pangguna di seluruh dunya. Luhureun sadaya, sabab nawarkeun a aman, gancang sareng repot pangalaman dagang gratis, Powered by Cryptocurrency sorangan disebut BNB.

Naon App Binance Desktop?

La Aplikasi Desktop Binance dasarna éta jenis User Interface (UI) dumasar kana meja anu nyonto fungsi anu paling penting dina halaman wéb anu sami.

Unduh, pamasangan, panggunaan sareng screenshot

Sateuacan dimimitian ku titik ieu, kudu dicatet yén, pikeun kagiatan pamasangan ieu kami bakal nganggo a Respin (Gambar Langsung sareng Dipasang) adat dingaranan Kaajaiban GNU / Linux anu dumasar kana MX Linux.

Kang, parantos dioptimalkeun pikeun Pertambangan Digital Asét Crypto, nuturkeun sababaraha rekomendasi, anu kaasup kana publikasi urang disebut «Ngarobih GNU / Linux anjeun kana Sistem Operasi anu cocog pikeun Digital Mining».

ngalesotkeun

Pikeun ngaunduh teh Aplikasi Desktop Binance urang tiasa nganjang ka Unduh Bagian ti halaman wéb resmi tina "Binance" atanapi langsung na dina Unduh Bagian ti halaman wéb resmi dina GitHub tina "Binance".

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Parantos diunduh di bungkusan. "deb" (pikeun kasus praktis kami) urang tiasa masang éta nganggo paréntah "Dpkg" o "Apt" sukamaha kieu:

«sudo apt install ./Descargas/binance*.deb»

«sudo dpkg -i Descargas/binance*.deb»

Anggo

Sakali dipasang, éta tiasa dieksekusi ngalangkungan Menu Aplikasi milikna Lisénsi / Linux Ubuntu handapeun nami "Binance".

Poto layar

Binance App Desktop: Potret layar 1

Binance App Desktop: Potret layar 2

Binance App Desktop: Potret layar 3

Binance App Desktop: Potret layar 4

Binance App Desktop: Potret layar 5

Binance App Desktop: Potret layar 6

Binance App Desktop: Potret layar 7

Binance App Desktop: Potret layar 8

Binance App Desktop: Potret layar 9

Binance App Desktop: Potret layar 10

Tungtungna, upami anjeun hoyong teraskeun mendakan kana Ruang lingkup DeFi dina halaman wéb kami «FromLinux », kami nyarankeun ngajajah postingan anu sanés ieu:

Tulisan anu aya hubunganana:
DeFi: Keuangan Desentralisasi, Ékosistem Keuangan Open Source
Tulisan anu aya hubunganana:
Dash Core Wallet: Masang sareng nganggo Dash Wallet Sareng seueur deui!
Tulisan anu aya hubunganana:
Adamant: Aplikasi olahtalatah anonim bébas terdesentralisasi sareng seueur deui
Tulisan anu aya hubunganana:
Pasar sareng Cointop: 2 aplikasi GUI sareng CLI pikeun ngawas Cryptocurrencies

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Binance», khusus ngeunaan na Aplikasi Desktop (Desktop App) Multiplatform, anu nawiskeun a User Interface (UI) tiasa tiasa dianggo kalayan nyaman tina komputer, khususna kalayan Lisénsi / Linux Ubuntu, sapertos anu tiasa ngagunakeun sadaya fasilitas anu bursa cryptocurrency ngarah di dunya tanpa web browser; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegramtandaMastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé.

Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinuxSedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)