Bitnami: Pasang aplikasi wéb ku cara gampang

Numutkeun ka anjeun pedaran sorangan:

Bitnami matak ngamudahkeun pikeun ngajalankeun aplikasi wéb anjeun dimana waé. Bitnami mangrupikeun perpustakaan aplikasi sérver anu populér sareng lingkungan pangembangan anu tiasa dipasang sareng hiji klik, boh dina laptop anjeun, dina mesin virtual atanapi di-host dina méga ...

Sakali perangkat lunak rangkep, éta disayogikeun ngalangkungan installer asli, mesin virtual, atanapi dina awan. Aranjeunna gaduh katalog éksténsif ngeunaan aplikasi, anu tiasa konsultasi di dieu.

Salaku conto, upami urang hoyong gampang nyetél tés wéb urang nyalira, urang tiasa ngaunduh Tumpukan HAMPANG Bitnami, sareng anu dipasang nyayogikeun kami:

Leres kesanna? Hal anu hébat ngeunaan ieu nyaéta yén tanpa kanyaho maju, jauh ti éta, urang tiasa masang di Klik Kumaha? Kuring nunjukkeun prosés na ...

Masang Bitnami LAMP Stack

Kami unduh installer:

Pasang Installer

Sakali kami ngagaduhan éta dina folder Undeuran kami kami masihan idin anu diperyogikeun sareng ngaéksekusi:

$ chmod a + x bitnami-lampstack-5.4.26-0-linux-installer.run $ ./bitnami-lampstack-5.4.26-0-linux-installer.run

Bisi kuring, sabab Sistem abdi 64 Bit kuring ngagaduhan peringatan ieu.

Bitnami_LAMP

Tapi euweuh kajadian. Kuring nyarios leres sareng pamasanganana tetep.

Bitnami_LAMP1

Ayeuna urang tiasa milih upami urang badé masang sababaraha komponén tambahan sareng Kerangka:

Bitnami_LAMP2

Kami milih tempat anu badé dipasang sadayana aplikasi:

Bitnami_LAMP3

Kami netepkeun sandi pikeun ngendalikeun jasa:

Bitnami_LAMP4

Teras upami urang hoyong kami tiasa kéngingkeun inpormasi langkung seueur ngeunaan Bitnami ..

Bitnami_LAMP5

Bitnami_LAMP6

Sakali sadayana parantos siap, tukang sihir ngamimitian pamasangan:

Bitnami_LAMP7

Saatos sababaraha menit jasa dimimiti:

Bitnami_LAMP8

Sareng voila, éta parantos dipasang ..

Bitnami_LAMP9

Upami urang angkat ka diréktori pamasangan kami mendakan hal sapertos kieu:

Bitnami_LAMP10

Ayeuna urang kedah Pencét Ganda manager-linux.run sareng jandela bakal muncul dimana urang tiasa ngendalikeun jasa sareng ningali logna:

Bitnami_Manager

Siap. Kami parantos gaduh sérver tés kami ngajalankeun sampurna. Bitnami Éta nawiskeun kami seueur CMS, Blog, sareng aplikasi wéb pikeun dipasang sareng diuji, janten teu aya alesan 😉

berkat Bitnami sadayana janten gampang sareng dina mencét tombol, Siga Windows ..


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   eliotime3000 cenahna

    Epik… Kaleresan nyaéta BitNami mangrupikeun alternatif anu saé pikeun jalma-jalma anu rumit sareng paréntah (sanaos kuring parantos biasa kana répos sareng karajinan).

  2.   Tulang cenahna

    Ieu anu dicarioskeun ku guru nalika ngagunakeun ms exchange: salajengna salajengna salajengna
    (Kusabab anjeunna henteu kedah nganggo, anjeunna henteu kedah peupeus sirah).

    Catet yén éta naroskeun kanggo pendaptaran, tapi di handapeunana nyatakeun: «Henteu hatur nuhun, bawa waé kuring ka unduhan»
    mmm .. dina unduhan bitamin upami kaluar 64bts

  3.   hayu urang nganggo linux cenahna

    Pikaresepeun! Tulisan anu saé!

  4.   Ds23yTube cenahna

    Kuring nganggo Xampp kanggo Linux ti Apache Friends, sabab tétéla yén aranjeunna henteu deui nyebatna Lampp, tapi Xampp Linux dina halaman Apache Friends.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Anu kajadian nyaéta X nunjukkeun yén éta ditujukeun pikeun sadaya sistem operasi anu paling populér (Windows, OSX sareng GNU / Linux distro).

  5.   vidagnu cenahna

    Pikaresepeun, alternatip anu saé pikeun anu henteu hoyong ngahesekeun infrastruktur sareng ngan ukur hoyong program sareng nguji aplikasi na ...

  6.   Manuel cenahna

    Saur aplikasi ieu khususna, kuring henteu mikir anu sanésna, henteu perlu pisan: masang LAMP dina Linux saderhana pisan sareng langkung ti ngan saukur didokumentasikeun dina wéb, janten engké anjeun tiasa ngarobih naon waé anu anjeun pikahoyong. Éta pikeun neraskeun sapanjang garis has windios anu pangguna teu normal sareng aranjeunna kedah masihan sadayana beres.

  7.   LuisCuba90 cenahna

    halo babaturan kuring hoyong ngamankeun jasa lampu dina server ubuntu kuring ambéh aranjeunna dimimitian ku sistem nalika restart

bool (leres)