BleachBit 4.0.0: Versi anyar kalayan perbaikan, perbaikan sareng parobihan

BleachBit 4.0.0: Versi anyar kalayan perbaikan, perbaikan sareng parobihan

BleachBit 4.0.0: Versi anyar kalayan perbaikan, perbaikan sareng parobihan

Dina dinten Sabtu, 19 April taun ieu 2020, berita ngeunaan perilisan versi anyar anu unggulan aplikasi manajemén pikeun meresihan Sistem Operasi sareng Spasi Disk Gratisdisebut BleachBit. Aplikasi anu parantos kami nyarankeun dina publikasi anu kapengker, pikeun fitur, fungsi sareng kinerja na anu saé, sareng tangtosna, asalna Sumber Terbuka.

BleachBit, biasana dipikaterang sareng dianggo, kumargi biasana ngingetkeun atanapi sami sareng poténsial sareng bentuk panggunaan, alat proprietari, ogé katelah CCleanerleuwih Windows.

BleachBit 4.0.0: Bubuka

Nyaéta, éta henteu ngan saukur ngalakukeun tugas ngahapus file, tapi sanggup ngaéksekusi karuksakan file Pikeun nyegah pamulihan, anu ngabersihan rohangan disk gratis pikeun nyumputkeun tilas file anu dihapus ku aplikasi anu sanés, sareng optimasi tina ngamuat aplikasi sareng ngajalankeunkayaning Firefox, Pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung gancang.

Ngeunaan BleachBit

Khususna, dina na website resmi, pangembangna mairan ngeunaan hal ieu di handap:

"Nalika komputer dieusian, BleachBit gancang ngabébaskeun rohangan disk. Nalika inpormasi anjeun ngan ukur masalah anjeun, BleachBit ngajaga privasi anjeun. Kalayan BleachBit anjeun tiasa ngosongkeun cache, mupus cookies, ngahapus sajarah internét, ngancurkeun file samentawis, mupus log, sareng miceun sampah anu anjeun henteu terang aya di dinya. Dirancang pikeun sistem Linux sareng Windows, éta ngabersihan rébuan aplikasi, kalebet Firefox, Adobe Flash, Google Chrome, Opera sareng seueur deui".

Samentawis éta, dina a artikel saméméhna urang, kami mairan ngeunaan ieu di handap:

"Bleachbit mangrupikeun utilitas multiplatform anu fungsina utamina pikeun ngosongkeun rohangan dina hard drive urang, dina gaya "Ccleaner" anu kawéntar sareng praktis dina Windows. Sareng sapertos "Ccleaner", éta ngamungkinkeun urang mupus file anu ngaminimalkeun kamungkinan pamulihan aranjeunna. Aplikasi anu saé pisan pikeun gaya ieu nyaéta: Sweeper, Stacer y gcleaner".

Aplikasi pikeun ngaoptimalkeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaoptimalkeun Sistem Operasi GNU / Linux kami?
bleachbit
Tulisan anu aya hubunganana:
CCleaner pikeun Linux? Kanggo naon? Ieu sababaraha alternatif

BleachBit 4.0.0: Eusi

BleachBit: System Cleaner sareng Spasi Disk Gratis

Padahal, berita ngeunaan cenah ngaleupaskeun atanapi ngaleupaskeun, Abdi henteu ngalebetkeun langkung rinci ngeunaan perbaikan, koréksi sareng parobihan anu kalebet, ieu aya hubunganana sareng ieu:

  • Python 3 sokongan pikeun ningkatkeun kasaluyuan sareng Distribusi GNU / Linux modéren.
  • Beberesih langkung jero tina file aplikasi wéb (Browser Chrome, Firefox atanapi Opera).
  • Beberesih langkung akurat pakét yatim sareng DNF.
  • Visualisasi langkung saé tina rohangan bébas.
  • Dukungan pikeun meresihan aplikasi énggal.
  • Kaasup pamasang énggal ku sebaran.

Instalasi BleachBit 4.0.0

Sanaos, dina seuseueurna GNU / Distros Linux Anjeun tiasa masang anu sami ngalangkungan Repository, pikeun ngamangpaatkeun vérsi anu pangénggalna ieu, urang kedah kana bagian unduhan resmi halaman wéb resmi aranjeunna sareng unduh installer anu saluyu sareng anjeun GNU / Linux Distro dipaké. Dina kasus kami, kami unduh iket kana DEBIAN 10 (Buster), Kusabab kuring nganggo MX Linux Ubuntu 19.1.

Ku alatan éta, saatos diunduh, paréntah ieu dilaksanakeun:

sudo dpkg -i Descargas/bleachbit_4.0.0_all_debian10.deb

BleachBit 4.0.0: Pamasangan

Sareng anjeun tiasa ngararasakeun manpaatna sareng manpaatna, tina kabagjaan versi anyar.

Kanggo inpo nu leuwih lengkepDina aplikasi ieu anjeun tiasa ngakses tautan ieu:

Sareng ngajantenkeun langkung saé sareng / atanapi ngahontal perluasan poténsi BleachBit, anu ogé lumaku pikeun CCleaner, anjeun tiasa nganggo plugin anu disebat winapp2. Pikeun diajar ngeunaan pelengkap ieu, anjeun tiasa ngadatangan tautan ieu: GitHub-BleachBit y GitHub-FlyDotTo.

Bédana antara BleachBit sareng CCleaner

Tés dilaksanakeun sami sistem operasi Windows, sadaya hal sami, nyaéta ngonpigurasikeun sadaya pilihan anu aya dina masing-masing, kecuali pilihan anu disebat "Spasi disk gratis"di BleachBit, sareng telepon "Hapus tempat kosong"di CCleaner, éta parantos ditingalikeun dina seueur kasus yén:

  • BleachBit menang dina jumlah file anu dideteksi (discan) pikeun dihapus, tapi CCleaner kalebet optimasi Registri sareng fitur anu manpaat sareng penting anu disebatkeun di luhur. Sanaos, anu terakhir henteu diperyogikeun, di urang Sistem operasi gratis sareng terbuka.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan aplikasi ieu alus teuing tina manajemén beberesih Sistem Operasi sareng Spasi Bébas dina disk disk «BleachBit», anu parantos kami nyarankeun dina publikasi anu kapengker, pikeun fitur, fungsina sareng kinerja anu saé; janten seueur minat sareng kagunaan, Kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   arazal cenahna

    A publikasi dina tingkat sareng pantes segel LPI - Linux Post Install. Naon retakan. Hatur nuhun.

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Arazal! Hatur nuhun kana koméntar sareng pujian anjeun. Kuring resep anjeun resep pisan kana tulisan éta sareng manpaat.

  2.   renhav cenahna

    Warta anu saé pikeun pangguna pangguna Tumbleweed saprak versi pamutih lawas, teu ngagaduhan dukungan python 3, henteu tiasa dipasang, nanging kuring nyobian masangna ku cara ngaunduh installer tina halaman wébna kumargi éta henteu acan aya di Repository Tumbleweed sareng masihan kuring kasalahan sareng tandatangan-konci, tapi kuring henteu ngémutan kasalahan sareng neraskeun pamasangan sareng engké dianggo tanpa masalah, anu anéh nyaéta nalika sistem engké diénggalan, anu terakhir nyabut aplikasi, kuring henteu terang naha ieu aya hubunganana sareng naon Éta henteu dipasang ti Repositories sareng masihan kasalahan sareng sign-key atanapi sababaraha variasi dina versi python kumargi distro ieu Rolling sok ngarobih hal?

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam Renhav! Kuring henteu terang pisan ngeunaan OpenSuse, tapi henteu nyangka henteuna konci na nyaéta masalah. Pasti éta tiasa nalika ngamutahirkeun, versi katergantungan anyar, parantos dipénta pikeun ngaleungitkeunana. Coba pasang deui.