Bluefish 2.2.7 dileupaskeun stabil

Editor téks pikeun desain halaman wéb ngahontal eselon stabil anyar. 2.2.7, sareng, koréksi sababaraha kasalahan anu kabur dina versi 2.2.6. Upami anjeun masih henteu terang perkawis naon Bluefish, tulisan ieu ogé kanggo anjeun.

Bluefish mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun programer sareng desainer wéb, boh anu ngamimitian sareng anu berpengalaman, pikeun pamekaran halaman dinamis sareng halaman wéb, skrip sareng kode program sacara umum. Pasti Bluefish ilahar dikenal salaku Éditor HTML, tapi kapasitasna langkung jauh. Bluefish gratis, dina lisénsi GPL, sareng sayogi kanggo platform Linux, Solaris, OS X,Windows

lauk biru Sacara umum, urang tiasa ngahartikeun Bluefish salaku:

  • Cahaya sareng Gancang, ngamungkinkeun rébuan file dimuat dina sababaraha detik
  • Antarmuka pikeun sababaraha proyék, sanggup nanganan langkung ti 500 file sakaligus.
  • Pangrojong sababaraha basa, seuseueurna bahasa pemrograman anu dianggo ayeuna, sapertos HTML, XHTML, CSS, XML, PHP, C ++, JavaScript, Java, Google Go, Vala, Ada, D, SQL, Perl, ColdFusion, JSP, Python, Ruby y kerang.
  • Dukungan pikeun file jarak jauh, ngaliwatan gnome-vfs, FTP, SFTP sareng protokol HTTP, pikeun ningali sareng ngarobih file jarak jauh kalayan raoseun anu sami sareng file lokal. bluefish-2.2.7

Dina Pébruari 2015, Lauk Biru dileupaskeun versi stabil panganyarna na 2.2.7. Sarupa sareng 2.2.6 na sateuacanna, ieu mangrupikeun versi anu dilakukeun pikeun koréksi bug dina program, sanaos kami ogé bakal mendakan kabaruan ganjil pikeun 2.2.7.

  • Perbaikan otomatis pikeun HTML
  • Ditambahkeun tag anyar (tags) pikeun HTML5, salian ti nangtoskeun salaku basa standar pikeun php, cml sareng basa sanés anu kalebet HTML.
  • Ningkatna tampilan kasalahan / peringatan.
  • Ningkat pangrojong sareng sintaksis pikeun sababaraha basa, sapertos JavaScript, css, html, pascal / deplhi.

Dina portal resmi tina Lauk BiruÉta nunjukkeun kumaha anjeun tiasa masang vérsi anu paling anyar dina program ieu, sajaba ti sadaya dokuméntasi pikeun masing-masing vérsi anu dileupaskeun dugi ka ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Félik manuel cenahna

    Naon anu éra upami GNU pangsaéna / Linux kedah dianggo dina Wéb.

    1.    javimg cenahna

      Nya, teu aya anu lucu ... wéb teras damel dina yoke windows ...

      Tanpa akronim.

  2.   Bender rodriguez cenahna

    Kuring henteu terang anjeunna, pikeun nyobaan éta cenah ningali kumaha jalanna,

  3.   kik1n cenahna

    Vim atanapi upami sanés Netbeans 😀

  4.   Michael cenahna

    Catetan leutik, vérsi 2.2.7 dileupaskeun dina bulan Fébruari taun kamari. Teu aya beja ti saprak harita.

    Salam.

  5.   Oscar cenahna

    Masalah sareng program ieu nyaéta henteu tiasa ningalkeun nanaon nalika anjeun ngetik kode. Pikeun anu biasa Dreamweaver, ayeuna hal anu pangsaéna anu aya di GNU / Linux nyaéta Kompozer (sanaos ditilar).

    1.    Aitor cenahna

      Kurung ogé mangrupikeun alternatif anu saé, anjeun tiasa ningali wéb sacara real waktos bari ngarobih kode dina program. Salam!

  6.   Jordi cenahna

    bluegriffon, seamonkey