BlueGriffon: redaksi WYSIWYG wéb pikeun Linux

BlueGriffon sayogi pikeun Lisénsi / Linux Ubuntu, Mac OS X y Windows, anggo mesin rendering Cahak (anu sami dianggo ku kakasih urang Firefox 4), ngagaduhan dukungan pikeun téknologi wéb anu paling modéren, sapertos HTML5 y CCS3, ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun gambar SVG ku kituna anjeun tiasa ngalebetkeun aranjeunna dina desain pangénggalna pikeun IE9Éta ogé ngagaduhan modul anu ngamungkinkeun anjeun ngalebetkeun rumus matématika dina gaya anu pangsaéna LaTeX seueur Sareng anu paling saé, éta aya dina sababaraha basa sareng nawiskeun modul tambihan pikeun manjangan kamungkinan anjeun.


Pikeun nyiptakeun halaman wéb plugin na mangrupikeun éditor anu saé. Generasi kahiji didasarkeun kana éditor kode, tapi generasi anyar gancang muncul anu ngahijikeun interfaces WYSIWYG (Naon Anu Anjeun Tingali Éta Anu Kéngingkeun), anu ngamungkinkeun desain sareng komposisi visual halaman. Éditor ieu nambihan kamampuanana pikeun ngatur Gaya Cascade Shetss, CSS, hatur nuhun anu HTML mimiti ngahontal pamisahan anu diperlukeun antara eusi sareng lapisan visual.

Pikeun ngarancang halaman anjeun peryogi editor anu saé. Jalma anu resep kana perangkat lunak gratis tiasa diandel dugi ka taun 2005 sareng Nvu, éditor multiplatform anu kuat. Pangwangunan na lirén dina tanggal éta, sareng dugi ka 2010 éta terus diénggalan dina nami Kompozer, ogé salaku parangkat lunak bébas lintas platform. Sanés ogé editor W3C, Amaya, ngagaduhan tuah anu langkung saé, sabab pamekaran na lirén di 2009. Éditor ieu henteu nawiskeun fungsionalitas anu diperyogikeun pikeun dianggo sareng kamampuan énggal anu ditawarkeun HTML 5.

Dina akhir taun 2010 urang parantos ningalikeun presentasi BlueGriffon, éditor visual énggal anu dirancang pikeun ngamangpaatkeun poténsi HTML 5. Anu nyiptakeunna nyaéta panulis Nvu, anu mastikeun kualitas proyék sareng hasilna. BlueGriffon nganggo mesin rendering Firefox (versi 4), éta mangrupikeun parangkat lunak gratis, sareng lintas platform. Éta siap damel sareng HTML 4, XHTML 1 sareng HTML 5 (duanana dina HTML sareng XML), éta kalebet alat pikeun nyiptakeun sareng ngatur CSS dina vérsi 3 na, ngahijikeun multimedia sareng tag HTML 5, éditan tabel interaktif, sareng integrasi tina WebFonts, jadi modis dina dua taun ka pengker. Salaku tambahan, éta parantos nanganan gambar vektor dina format SVG. Struktur aplikasi ngamungkinkeun nambihan pelengkap atanapi tambahan pikeunna, anu manjangan fungsionalitasna (tapi aranjeunna dibayar).

Pikeun masang Bluegriffon dina distribusi karesep anjeun anjeun ngan kedah ngaunduh file anu saluyu sarengna Ubuntu y Fedora, dina hal anu ArchLinux anjeun tiasa ngalakukeun éta ku médiasi Packer (AUR).

sumber: Tramullas


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   héktro cenahna

    Pikeun aranjeunna anu masang bluegriffon versi 64-bit dina Ubuntu 12.04 teras nalika ngajalankeunana, éta masihan aranjeunna kasalahan dimana éta ngawartosan yén file profil henteu tiasa diaksés, éta direngsekeun ku cara masihan idin anu saé pikeun file konfigurasi. Inovasi ngaganggu. sarl anu disumputkeun dina folder pribadi

  2.   Alonso cenahna

    halo kuring mendakan postingan ieu pikaresepeun pisan, tapi cara masangna sigana henteu jelas pisan pikeun kuring, teu aya installer debian atanapi ngalangkungan terminal? Salam sareng hatur nuhun abdi hoyong anggo éta pikeun kumaha upami sakali sareng sadayana kuring ninggalkeun dreamweaver.

  3.   Martin cenahna

    Sareng kumaha kuring masangkeunana?
    Kuring parantos ngaunduh file .install sareng file .tar.bz2 sareng kuring henteu ngagaduhan ide naon anu kedah dilakukeun sareng aranjeunna ...

  4.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Masihan idin palaksanaan kana file .install (klik katuhu, idin sareng pilih pilihan pikeun ngaéksekusi file).
    Teras lumpatna. Gampang.
    Surak! Paul.

  5.   Martin cenahna

    Éta parantos.

    hatur nuhun!

  6.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Wilujeng sumping ... éta anu urang kadieu! 🙂
    Salam! Paul.

  7.   Kesymaru cenahna

    Alat anu ngajangjikeun pisan, hiji-hijina hal anu kuring henteu resep nyaéta éta masih henteu stabil sareng ogé aya sababaraha fungsi anu henteu sayogi, langkung-langkung éta ampir démo kumargi fungsi anu paling propésional diwatesan sareng anjeun kedah mésér éta sanaos ieu pikeun merata proyék.

  8.   Jeffry Roldan cenahna

    Sae pisan kuring dipasang dina Arch nganggo yaourt sareng kuring teu ngagaduhan masalah hatur nuhun kanggo inpormasi.
    Salam.

  9.   Josue cenahna

    Abdi resep bluegriffon sabab kuring kaluar tina tukang ngimpi, tapi kuring langkung resep téks luhur kuring

  10.   jovanny cenahna

    Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring sapertos anu kuring lakukeun pikeun ngarobih ikon «Pratinjau dina panyungsi» anu kajadian nyaéta kuring masihan pilihan «émut pilihan kuring pikeun tautan» nalika kuring muka pikeun anu munggaran sareng ayeuna kuring henteu tiasa ngaksés halaman wéb mana waé pikeun tingali halaman digarap

  11.   makmur cenahna

    MMM Abdi dina ubuntu 14.04 64 bit download bluegriffon Kuring henteu mendakan pamasangan sareng .bin sanaos kuring masihan ijin pikeun ngaéksekusi henteu aya ide naon anu tiasa dilakukeun ????

    1.    nano cenahna

      Bade forum anu urang gaduh sareng naroskeun patarosan anu sami, ngawalon dina koméntar rada pikasieuneun sareng sesah dituturkeun.

    2.    Rodrigo cenahna

      Sejahtera:
      Kagungan masalah anu sami kamari, tapi dina Xubuntu 14.04 64bits.
      Solusi: unzip file anu anjeun unduh tina halaman wéb resmi dimana waé anjeun pikahoyong. Teras dina folder anu diciptakeun disebat "bluegriffon", milarian file kalayan nami anu sami (sareng teu aya anu sanés). Klik dua kali sareng anjeun lebet.
      Upami anjeun hoyong ngadamel peluncur atanapi jalan pintas, anjeun ngan ukur kedah nunjukkeun jalur file na milarian internét pikeun gambar tina logo program pikeun langkung ngaidentipikasi éta.
      Mudah-mudahan éta bakal ngabdi ka batur. Salam.