Sistem AWS bottlerocket pikeun wadah

Botol handap

AWS (Layanan Wéb Amazon), platform awan raksasa penjualan online mangrupikeun salah sahiji anu paling kuat, kéngingkeun bumi sareng ngarah ngalawan anu sanés sapertos Google Cloud, IBM atanapi Microsoft Azure sorangan. Sareng jasa hébat ieu, sapertos persaingan, tiasa dianggo berkat Linux.

Tapi éta salian, AWS ayeuna parantos ngembangkeun sareng ngaluarkeun sistem operasi sumber terbuka nyalira pikeun ngajalankeun wadah dina mesin virtual sareng logam bulistir (langsung dina host). Proyék ngagaduhan disebutna Bottlerocket sareng éta dumasar kana Linux, tangtosna. Distro anu sumping pikeun neraskeun atanapi ngagentos proyék CoreOS anu kakurangan (atanapi Container Linux).

Upami anjeun henteu terang naon ari CoreOS, kuring ngajak anjeun maca deui inpormasi ngeunaan proyék pikaresepeun ieu anu parantos kuring bicarakan dina LxA. Sareng ti mana, ku jalan kitu, sababaraha turunan anu dikenal parantos dikembangkeun ...

Salaku tambahan, sistem ieu bakal dioptimalkeun, sareng éta bakal tiasa cobian ayeuna di Amazon Gambar Mesin pikeun EC2 sareng sacara éksténsif dina Amazon EKS ogé. Nanging, éta masih dina tahap uji coba anu mimiti pisan, janten bakal nyandak waktos sakedik kanggo ningali naon anu saleresna sanggup tina Bottlerocket ieu. Tangtosna, nalika damel sareng wadah, éta bakal ngadukung gambar sareng gambar Docker saluyu sareng format gambar Open Container Initiative.

Perusahaan parantos ngaluncurkeun proyék ieu dina kerjasama sareng sajumlah mitra cukup penting, sapertos Alcide, Armory, CrowdStrike, Datadog, New Relic, Sysdig, Tigera, Trend Micro sareng Waveworks. Kalayan mitra ieu sareng prasarana AWS di tukangeun anjeun, anjeun pasti bakal suksés sareng nyandak hal anu matak pikeun jasa awan Amazon anu parantos kuat.

Upami anjeun resep kana proyék Bottlerocket sareng sanés ngan ukur hoyong nyobian tina AWS, tapi anjeun hoyong diajar langkung seueur sareng ningali kode sumberAnjeun kedah terang yén anjeun ngagaduhanana dina kakait ieu, anu dina situs resmi proyék ieu dijalankeun dina GitHub.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.