Opera Browser: Browser Wéb Anu Gancang, Sederhana sareng Ringan pikeun Linux

Layar Mimitian Browser Opera

Opera Browser - Layar Utama

Ayeuna misah ti Kantor Otomatis Éditor (Dokumén, Spreadsheets, Presentasi, sareng format anu sanés) Browser Internét mangrupikeun aplikasi anu paling populér anu dianggo ku pangguna tina sagala tingkatan sareng pangalaman. Kalayan anu terakhir, jalma-jalma tiasa ngamimitian ngumbara ka tempat-tempat anu beuki jauh dina Wéb pikeun ngamangpaatkeun poténsi pinuh pikeun jaringan global.

Hanjakalna, pangguna tiasa nyéépkeun seueur waktos sareng tanaga dina browsing Internét, bari kakeunaan cacat kaamanan sareng karusiahan, atanapi kalenturan komputer atanapi internét kumargi browser anu sami. Nanging, ayeuna panyungsi parantos ngalebetkeun seueur fitur sareng jalan pintas pikeun ngajagi pangguna sareng nyepetkeun kagiatanana dina jaringan. JEUNG Opera Browser mangrupikeun conto anu hadé pikeun Pangotektak Wéb anu saé cross-platform khususna gancang, saderhana sareng enteng pikeun Linux.

Éta hal anu penting pisan luangkeun waktos pikeun mastikeun yén kami nganggo panyungsi wéb anu hébat, utamina kusabab seueur rupa-rupa di pasar, sapertos Internet Explorer, Edge, Firefox, Chrome sareng Safari. Sanaos aya ogé anu gratis gratis pribadi sareng gratis.

Conto anu pantes pikeun Pangotektak Wéb Gratis anu saé nyaéta Opera Browser, Browser Wéb anu nyayogikeun pangguna nganggo pangalaman anu saé, aman sareng dipercaya dina Internét.

Banner Browser Opera

Naon ari Opera Browser?

Opera mangrupikeun Browser Wéb gratis tapi henteu gratis, didamel ku perusahaan Norwegia Opera Software. Anggo mesin rendering Blink.

ayeuna asalna dina versi desktop, mobile sareng laptop, sareng sayogi kanggo Microsoft Windows Desktop Operating Systems, Mac OS, GNU / Linux, sareng Microsoft Windows, Android sareng iOS Operating System; ogé platform Java ME, diantara sababaraha anu sanés.

Opera Browser sok janten panyungsi wéb futuristik, nyaéta pelopor pikeun ngagaduhan fitur anu engké diadopsi ku panyungsi wéb anu sanés. Conto anu saé nyaéta fitur aksés Gancang (Speed ​​Dial) sareng kamungkinan dina waktos anu caket fitur VPN.

Opera Browser kumaha ayeuna, tepat sabab filsafat kerja sareng visi bisnis Software Opera pikeun umum sareng pasar na. Anu henteu langkung ti na, sareng ngadugikeunana:

Produk Opera ngaktipkeun langkung ti 350 juta konsumén Internét panggihan sareng sambungkeun kana eusi sareng jasa anu paling penting pikeun anjeun, henteu paduli alat, jaringan, atanapi lokasi. Dina gilirannana, urang ngabantosan pangiklan ngahontal pamirsa anu nyiptakeun nilai pikeun bisnisna. Opera ogé nawiskeun produk sareng jasa ka langkung ti 120 operator di panjuru dunya, ngamungkinkeun aranjeunna nyayogikeun pangalaman jaringan anu langkung gancang, langkung mirah, sareng langkung saé pikeun palanggan na.

Kami narékahan ngembangkeun produk sareng jasa anu hadé pikeun pangguna kami di panjuru dunya, ngalangkungan téknologi canggih, inovasi, kapamimpinan sareng perjanjian sareng perusahaan.

Opera Browser 53 Mac OS

Kumaha Opera Browser?

Opera Browser ayeuna sayogi dina vérsi 53, sareng khusus pikeun GNU / Linux Operating Systems, vérsi ieu 53.0.2907.37, file anu tiasa diunduh sayogi pikeun platform 64Bit ieu nyaéta: opera-stable_53.0.2907.37_amd64.deb

Dinten ieu, panyungsi ieu nawiskeun fitur-fitur ieu:

  • Langkung kaamanan sareng langkung privasi: Opera ngajamin urang yén tingkat luhur ngalaksanakeun kaamanan ngajelajah na ngamungkinkeun urang pikeun langkung lengkep ihwal eusi anu digali dina wéb. Téknologi anu dilaksanakeun na ngajantenkeun Opera Browser mangrupikeun panyungsi anu aman anu ngalindungan urang tina panipuan sareng malware dina wéb. Sareng dina nyanghareupan kagagalan privasi, éta nawiskeun kami fungsi VPN anu henteu terbatas sareng gratis gratis.
  • Ngarasakeun jaringan tanpa iklan sareng iklan anu ngaganggu: Opera Browser sok aya di payuneun inovasi mangrupikeun pangotéktip utama anu tiasa meungpeuk iklan tanpa nganggo plugins. Tés ngeunaan éta nunjukkeun yén pameungpeuk iklan bawaan ngajantenkeun halaman wéb anu beurat eusi janten Opera dugi ka 90% langkung gancang.
  • Laksanakeun sababaraha pancén dina waktos anu sami dina wéb: Tata letak anu tiasa diaksés tina tetengger visual na, browsing anu seger sareng gampang dina tab anu tiasa disesuaikan sareng jalan pintas anu tiasa di atur dina sidebar hartosna yén pangguna tiasa ngalaksanakeun padamelanna dina waktos anu kirang waktos dibanding panyungsi anu sanés. Sareng ngeunaan fungsi multimédia na, éta ngagaduhan fungsi vidéo pop-up énggal, nyaéta ku pigura pidéo ngambang anu tiasa diposisikan pikeun neraskeun browsing sareng damel di aplikasi sanésna tanpa kantun hiji pigura pidéo na.
  • Milarian langkung gancang sareng langkung lami: Browser Wéb fokus pisan kana masalah kagancangan sareng kinerja. Pikeun ieu, éta ngagaduhan fungsi sapertos kieu: "Fungsi komprési Opera Turbo" sareng "Native ad blocker", diantara fungsi sanés anu ngabantosan pikeun nganapigasi langkung gancang. Sareng, dina hal browsing liwat alat sélulér atanapi portabel, éta nawiskeun fungsi "Battery Saver" énggal, pikeun manjangkeun browsing langkung lami ku manjangan muatan batre alat dugi ka 50%.
  • Ngarobih Mata Artos Online: Mibanda konverter mata uang anu diintegrasikeun dina panyungsi, didesain khusus pikeun ngoperasikeun prosés balanja online di panjuru dunya pikeun nyingkahan masalah rumit tina konversi jumlah anu bakal ditagih kana kartu kiridit pangguna.
  • Tingkat kustomisasi tingkat luhur antar muka Wéb Browser: Perusahaan inovatif ieu parantos ngawangun Pangotektak na ku cara anu ayeuna ngagaduhan langkung ti 1.000 ekstensi pikeun mempermudah kustomisasi na, ku cara ngaunduh ekstensi sareng tema tina katalog tambahan anu siap, siap ngaoptimalkeun pangalaman browsing kami kalayan sentuhan pribadi, ngahontal malah ngamungkinkeun urang pikeun masihan kahirupan ka halaman imah Browser Wéb kami.
  • Salawasna tetep sinkronisasi: Browser Wéb ngamungkinkeun urang pikeun gampang balik kana titik navigasi dimana kami ngantepkeun sési urang kabuka tina Opera Browser anu sanés dina alat Desktop, Mobile atanapi Portabel sanés. Éta ogé ngamungkinkeun kami lebet sareng akun Opera kami pikeun nyingkronkeun data browsing kami, sapertos: tetengger, tab terbuka, kecap akses sareng riwayat.
  • Ngadamel saluran warta pribadi kami nyalira: Éta ngagaduhan fungsionalitas ieu sayogi dina halaman utama peramban, ngamungkinkeun urang pikeun nambihan sumber berita karesep urang ti sakumna dunya, sajaba ti 50 tulisan anu paling penting di daérah lokasi kami.
  • Olahtalatah Terpadu sareng Media Sosial plugin: Dina Bar Bookmarks browser wéb anu ramah ieu parantos nyayogikeun kami jasa ieu: Facebook Messenger, Whatapps, Telegram sareng VKontakte (VK).
  • Perlindungan Asli Ngalawan Pertambangan Digital: Saprak peluncuran Opera 50, peramban sacara pribumi dijagaan tina penambangan cryptocurrency. Sareng anu mimiti ngalakukeun éta!
  • Rupa-rupa pilihan standar: Ditutup sareng dipareuman sababaraha tab, Tab preview sareng playback langsung, sareng pungsionalitas modéren anu disebut My Flow, anu ngamungkinkeun pangguna ngadamel ruang pribadi nyalira pikeun tautan, pidéo, gambar sareng catetan anu aranjeunna hoyongkeun kana komputer sareng telepon dina waktos anu sareng.

Opera Browser Wilujeng sumping

Kumaha cara masangna dina GNU / Linux kami?

dina halaman imah tina halaman wéb resmi dina basa Spanyol ti Software Opera aya a tombol undeuran pinter anu nangtoskeun jinis Sistem Operasi anu dianggo sareng sacara otomatis milih jinis Installer (Executable) anu diperyogikeun pikeun sistem anjeun.

Saatos mencét, sareng upami ngagaduhan Sistem Operasi Gratis dumasar kana DEBIAN atanapi Ubuntu, nyaéta, anu nanganan bungkus .deb, éta bakal nyayogikeun kami pikeun installer anu pas, anu bakal dirékam (diunduh) dina jalur standar, nyaéta folder Download.

Anjeun ngan kedah ngajalankeun paréntah paréntah:

sudo dpkg -i Descargas/opera-stable_53.0.2907.37_amd64.deb 

atanapi di handap ieu upami aya paket .deb anu sanés atanapi ngarobih versi unduh di waktos payun:

sudo dpkg -i Descargas/opera-stable*.deb 

Saatos éta, éta tetep pikeun ngajalankeun éta dina Sistem Operasi kami terasrasakeun.

Instalasi Terminal Browser Opera

Browser Opera - Ngeunaan

The Future

Opera Browser ogé ngagaduhan vérsi Betas anu tiasa dipasang supados urang tiasa nguji sareng ékspérimén sareng naon anu bakal dilakukeun dina waktos anu caket. Jadina Nguji fitur-fitur anyar peramban hébat kami sareng ékspérimén sareng éta mangrupikeun angin ngahiliwir sareng versi Opera Beta sareng Opera Developer.

Versi ieu diénggalan unggal dua minggu, anu ngamungkinkeun urang dina waktosna pikeun nguji berita sateuacan aranjeunna ngaluarkeun versi peramban pamungkas.

Opera Browser Béta

Rekomendasi

Kusabab terakhir kali DesdeLinux marios Web Browser ieu, dina tulisan opera 25 datang ka GNU / Linux kalayan hiasan jandela asli, éta parantos mekar gancang.

Kuring pribadi nyarankeun pikeun ngaunduh sareng uji coba Opera Browser, sareng upami anjeun resep, tinggalkeun salaku standar (utama) Web Browser of the Operating System, kusabab startupna gancang, konsumsi RAM sareng prosés CPU anu handap, sareng tingkat kustomisasi tingkat luhur User Interface. Tanpa mopohokeun Fitur VPN, Pemblokiran Periklanan Asli sareng Pertambangan Digital (cryptojacking) sareng sakumpulan ageung tambihan anu sayogi, ngajantenkeun Browser Wéb anu berharga pisan.

Kusabab kitu, kuring parantos milih éta salaku standar Wéb Browser kuring dina GNU / Linux Distro kuring nyalira disebat MinerOS.

Browser Opera - MinerOS

Opera Browser - Konsumsi RAM

Akhirna pidéo Saluran Resmi opera supados aranjeunna ningali éta hasil:

Dugi ka tulisan salajengna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Martin Bulan cenahna

    Kuring parantos nganggo Opera ti saprak éta nyandak bewara, pikeun kuring anu pangsaéna

  2.   Jose Albert cenahna

    Kuring henteu kantos nganggona sering, tapi putra kuring ngawartosan ngeunaan éta anyar-anyar ieu sareng kuring ngahargaan kana seueur manpaatna!

  3.   Juanito cenahna

    Tulisan anu saé pisan…. Abdi resep pisan ka Opera ...

    1.    Jose Albert cenahna

      Upami leres mangrupikeun panyungsi anu saé pisan pikeun waktos anu lami!