Midori Browser: Paramban wéb anu gratis, terbuka, terang, gancang sareng aman

Midori Browser: Paramban wéb anu gratis, terbuka, terang, gancang sareng aman

Midori Browser: Paramban wéb anu gratis, terbuka, terang, gancang sareng aman

Dimimitian dina Pébruari urang bakal ngamimitian ku aplikasi anu sakedik dikomentaran dina waktosna dina Blog urang. Disebatna "Midori Browser", sareng dasarna éta mangrupikeun alternatif sareng mangpaat web browser anu lahir sareng tujuan janten cahaya, gancang, aman, software gratis sareng sumber terbuka, numutkeun pamekar na.

"Midori Browser" nyaéta kanggo ayeuna, produk gratis sareng terbuka anu dikembangkeun ku organisasi anu disebat «Grup Astian» anu dina gilirannana milik a Yayasan tina nami anu sami (Astian), nyaéta sakumpulan organisasi anu didédikasikeun pikeun ngembangkeun perangkat lunak sareng téknologi gratis sareng nyebarkeun jasa anu ngamajukeun sareng ngadukung privasi sareng kontrol inpormasi.

Sidekick: Browser wéb pikeun pangalaman gawé online anu langkung saé

Sidekick: Browser wéb pikeun pangalaman gawé online anu langkung saé.

Sateuacan kuring luncat langsung dina "Midori Browser" Saé pikeun ngingetan yén dina halaman wéb kami kami gaduh seueur entri dina panyungsi anu béda dina versi anu béda, anu kami nyarankeun pikeun milarian sareng maca upami diperlukeun. Salaku conto, koméntar anu terakhir nyaéta Sidekick, anu kami ngajelaskeun sapertos kieu:

"Sidekick mangrupikeun sistem operasi anu anyar répolusionér dumasar kana pangotektak Chromium. Dirancang janten pangalaman kerja online pamungkas, éta nyandak tim anjeun sareng unggal alat wéb anu anjeun anggo sadayana dina hiji antar muka." Sidekick: Browser wéb pikeun pangalaman gawé online anu langkung saé

Tulisan anu aya hubunganana:
Sidekick: Browser wéb pikeun pangalaman gawé online anu langkung saé

Salaku tambahan, aranjeunna tiasa ngaji seueur diantarana sacara langsung kana dirina halaman wéb resmi, nganggo daptar ieu di handap:

Paramban wéb

  1. wani
  2. Chrome
  3. kromium
  4. dillo
  5. Pamiceunan
  6. ganda
  7. sisi
  8. Tumbu
  9. Epiphany (Wéb)
  10. Falcon
  11. Firefox
  12. GNU IceCat
  13. iceweasel
  14. Konqueror
  15. Ajag bébas
  16. Sponsor
  17. Lynx
  18. Midori
  19. min
  20. NetSurf
  21. opera
  22. PaleMoon
  23. QupZilla
  24. Sidekick
  25. slimjet
  26. SRWare Beusi Pangotéktak
  27. TOR Browser
  28. Kromium Ungoogled
  29. Vivaldi
  30. W3M
  31. Waterfox
  32. Yandex

Midori Browser: Eusi

Midori Browser: Browser Wéb Alternatipna

Naon Midori Browser?

Numutkeun pamekar na di na website resmi, dijelaskeun sapertos kieu:

"Midori Browser mangrupikeun peramban anu dilahirkeun kalayan tujuan janten ringan, gancang, aman, perangkat lunak gratis & open source. Éta ngahargaan privasi pangguna ku henteu ngumpulkeun inpormasi atanapi ngajual iklan invasif, anjeun bakal salawasna gaduh kontrol data anjeun, anonim, swasta sareng aman".

Ayeuna dina halaman wéb resmina anu mana waé vérsi stabil 1.1.4 pikeun Linux kalayan installers di ". Format Format" y «Format AppImage». Nanging, éta tiasa dipasang tina ampir sadayana GNU / Distros Linux langsung ti Repositories anjeun ku paréntah paréntah saderhana:

«sudo apt install midori»

Sareng upami didownload, sapertos kieu:

«sudo apt install ./Descargas/midori_1.1.4_amd64.deb»

Dina kasus khusus kuring, naon anu kuring anggo MX Linux, vérsi anu sayogi sareng dipasang nyaéta vérsi nomer 7.0.2.

Fitur sareng pungsionalitasna

Diantara nya fitur utama sareng pungsionalitasna urang tiasa nyarios:

  • Multi platform: Éta ngagaduhan kamampuan pikeun ngajalankeun dina sagala alat desktop sareng smartphone Android, sabab éta ngagaduhan Instalasi pikeun Linux, Windows, MacOS sareng Android.
  • Privasi sareng Anonymity: Ngahargaan karusiahan pangguna, kumargi pangembangna «(Grup Astian)» aranjeunna mastikeun yén moal dikomersialkeun inpormasi na, sareng aranjeunna ogé janji moal ngajual iklan invasif atanapi pangguna profil. Salaku tambahan, Midori Browser ngagunakeun mesin pencari DuckDuckGO sacara standar pikeun langkung privasi.
  • Singkronisasi sareng Cloud Storage: Éta ngagaduhan integrasi sareng jasa pamekar nyalira pikeun ngahontal singkronisasi sadaya data pangguna, nyaéta inpormasi, sajarah, téténgger, kecap akses sareng seueur deui, nganggo énkripsi tungtung-ka-ujung.
  • Komunitas hébat: Ayeuna ngagaduhan komunitas ageung yén, sapertos dina proyék SL / CA sanés, daék ngabantosan kami sareng aktip ilubiung dina pamekaran proyék, ngahijikeun fitur-fitur anyar, ngabenerkeun masalah sareng seueur deui.

Perkembangan sareng jasa gratis sareng terbuka anu aya hubunganana sareng Midori

Kanggo ayeuna, pamekar ti Midori nawiskeun anu pikaresepeun jasa tarjamahan online (panarjamah), open source, anu gaduh tarjamahan otomatis kana sababaraha bahasa, anu tiasa urang pikaresep ku ngaklik ieu di handap link.

Sareng énggal, aranjeunna bakal ngaluncurkeun a sistem operasi, anu ku kami dibayangkeun bakal gratis sareng terbuka, dumasar kana Lisénsi / Linux Ubuntudisebut Astians.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" on «Midori Browser», alternatip sareng mangpaat web browser anu lahir sareng tujuan janten cahaya, gancang, aman, parangkat lunak gratis sareng sumber terbuka; dipikaresep pisan sareng kagunaan, pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu publicación, Tong eureun bagikeun sareng anu sanésna, dina halaman wéb anu anjeun pikaresep, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial atanapi sistem olahtalatah, langkung saé gratis, kabuka sareng / atanapi langkung aman sabab telegram, tanda, Mastodon atanapi anu sanésna tina Fediverse, langkung saé. Sareng émut kanggo nganjang halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun ngajalajah langkung seueur berita, ogé ngiluan saluran resmi kami tina Telegram ti DesdeLinux. Sedengkeun, pikeun langkung seueur inpormasi, anjeun tiasa sumping waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit, pikeun ngaksés sareng maca buku digital (PDFs) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Octavian cenahna

    Kuring nyobian na leres leres éta hampang tapi kuring henteu resep panganteur na utamina patali sareng tab sareng cara ngatur éta, kuring ogé henteu ningali éta gancang pisan dina wéb, tapi hé éta pendapat kuring, saha waé resep éta teras nganggo éta tanpa masalah, salam

    1.    Pasang Masang Linux cenahna

      Salam, Octavio! Hatur nuhun kana koméntar anjeun sareng ngantepkeun kami pangalaman pribadi sareng Midori.