Raspberry pi: Tambahkeun OS anu disayogikeun ku raspberrypi.org kana NOOBS

Pos dinten ayeuna kuring ngalakukeun éta kusabab kuring nyéépkeun siang sadayana milari kumaha nambihanna ngeunaan Sistem Operasi (aka JADI) disadiakeun ku raspberrypi.org a NOOBS (kumargi sakumaha kuring nyebatkeun dina tulisan, vérsi anu énggal na ngan ukur mawa Raspbian salaku pilihan pikeun masang offline), janten tiasa ngalaksanakeun pamasangan offline tina sami atanapi balikkeun ti NOOBS.

(KLARIFIKASI: Como catetan pribadiKuring henteu terang naha éta kusabab anu nganggo raspberry, sabagéan ageung pangguna sanés "linuxera" atanapi naon, tapi dina forum kuring mendakan solusi anu édan pisan, kumargi aranjeunna ngintun anjeun mésér alat pikeun tiasa sambung ngalangkungan Ethernet kana alat anu nyambungkeun ngalangkungan WIFI, ngalangkungan jalma-jalma anu disarankeun ngadamel sasak ka a catetan leutik anu nyambung kana jaringan WIFI, bahkan jalma anu langsung nyarankeun yén anjeun mésér SD anu sanés pikeun masang distro sanés anu urang pikahoyong di dinya, anu sigana kuring gélo)

Tanpa ado salajengna, ieu Tutorial anu:

Syarat

  • Mesin kalayan sistem operasi naon waé
  • Éta mesin ngagaduhan konéksi Internét
  • Anu maca atanapi adaptor kana usb, kartu SD
  • Anjeun hoyong maca tulisan ieu 😀

Léngkah 1: Unduh OS anu anjeun badé pasang offline

Urang bade http://downloads.raspberrypi.org/ sareng urang lebet kana folder distro (s) anu dipikahoyong, sareng diunduh sadaya file, que ULAH janten subdirektori

conto pikeun OpenELEC (kami unduh anu dituduhkeun)

Openelec

Lengkah 2: Kami mindahkeun file kana SD

Saatos ngaunduh file OS pikeun dipasang (unggal sét Payil dina folder na masing-masing) urang lebetkeun SD sareng nyalin file kana / jalur / ka / éta / SD / os / sareng voila, éta waé

conto pikeun OpenELEC:

Openelec2

Openelec3

Léngkah 3: Ngarasakeun! 😀

Di dieu anjeun gaduh conto SD kuring anu kuring gaduh Raspbian y OpenELEC 😀 (anjeun tiasa parios yén éta tiasa dianggo kusabab éta némbongan sareng ikon yén OS éta aya dina SD: D)

20150122_203237_Richtone (HDR)

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Ivan Barra cenahna

    Abdi hoyong pisan modél B +, anu sahenteuna di Chili ieu tiasa kéngingkeun USD $ 70 ku kasus sareng sadayana, abdi hoyong ngawangun hiji hal pikeun torrenting sareng ngatur NAS, kumargi pikeun pilem kuring gaduh Xtreamer sareng 3TB disk (ngagunakeun prosésor risc).

    Éta henteu kajantenan dina usum panas ieu panginten, nalika kuring gaduh, kuring ngalaporkeunana dina forum sareng upami éta masihan langkung seueur, didieu.

    Wasalam

    1.    sander cenahna

      Iván, kuring ogé ti Chili sareng sanaos buah prambus mahal pisan di dieu, aya toko, kalayan nami kartu transantiago (pikeun hindarkeun iklan: P), anu 50.000 CLP (80 Dolar) aranjeunna masihan anjeun Raspi B +, nganggo konektor, carjer, sareng wifi dina kombo.
      Di sisi anu sanésna, kuring henteu tiasa nguatkeun papan pikeun dianggo sareng hard disk USB, nganggo pangecas 5v sareng 2 amp, tapi éta mangrupikeun bagian tina ékspérimén.

      Wasalam

      1.    Ivan Barra cenahna

        Ok pikeun data, kuring henteu acan marios ka toko éta, nyatana harga anu kuring mendakan éta saluyu sareng naon anu dibayangkeun.

        Nuhun sareng salam.

  2.   xnmm cenahna

    Naon tulisan anu saé kuring mikir pikeun ngalakukeun proyék nganggo raspberry sareng kuring henteu terang kumaha nempatkeun distro linux anu sanés.

    teraskeun, pos anu saé

  3.   Jose cenahna

    Saé !! Tutorial anu saé pisan .. tapi kuring gaduh patarosan .. Abdi gaduh gambar nganggo recalbox 32gb ideu kuring nyaéta masang noobs dina 64 micro SD, masang raspibian sareng kodi sareng dina gilirannana mulangkeun gambar éta anu kuring parantos ngarobih ti recalbox pikeun sadayana dina SD mikro .. kumaha kuring tiasa ngalakukeun éta?

  4.   Juan Carlos cenahna

    Hai, kuring ngamimitian ngeunaan ieu sareng kuring gaduh tantangan, lebetkeun gambar salaku wallpaper sareng gambar anu sami sareng screen saver tapi kuring henteu terang kumaha cara na, naha anjeun tiasa ngabantosan kuring, abdi ogé ti Chili