Error Office Kingsoft "Missing Font: Wingdings, Wingdings 2, wingdin ..." dibereskeun dina linux mint

kasalahan kantor wps

masalah anu kajantenan kuring di Linux Mint 13 Maya tapi kuring anggap éta bakal cocog sareng turunan Debian

Sakumaha dituduhkeun di aranjeunna website resmi masalahna kusabab kanyataan yén lisénsi Microsoft dina fon henteu ngamungkinkeun aranjeunna dipasang sacara standar. Disarankeun masang fon Microsoft pikeun kasaluyuan anu langkung saé.

sudo apt-get install msttcorefonts gsfonts-x11

sareng supados parobihanana tiasa dibayangkeun tanpa ngamimitian deui sistem, laksanakeun.

sudo fc-cache -f -v

Di luhur henteu ngajawab masalah tapi maka urang bakal ningali kumaha.

  1. Kami aksés ka halaman wéb resmi sareng kami ngaunduh sumberna sanaos émut yén kami kedah didaptarkeun kanggo tiasa ngalakukeun éta. Anjeun tiasa ngaunduhna dina .zip atanapi .rar tapi kusabab alesan kasaluyuan tutorial ieu sareng turunan Debian sanésna kuring bakal ngawartosan anjeun ngaunduh .zip kumargi sababaraha distros henteu kalebet .rar dina pamasangan standar.
  2. Unzip file anu diunduh bisi kuring nyimpen diréktori
    ~/Downloads/wps_symbol_fonts
  3. Kami ngarobih kana diréktori anu parantos disebatkeun sareng daptar pikeun ningali naon eusina.
    cd ~/Downloads/wps_symbol_fonts
    ls
  4. Sakumaha anjeun tiasa tingali aya 5 file dina diréktori ieu; Ieu mangrupikeun font na aranjeunna kedah disalin kana ~ / .fonts upami urang hoyong éta ngan ukur nguntungkeun pangguna anu urang log in atanapi ka / usr / share / fon / wps-office supados nguntungkeun sadaya pangguna. anjeun parantos terang sintésis paréntah «mv» ieu ieu.mv fuente destino

Supados henteu manjangan tutorial, kuring ngajelaskeun kumaha carana nguntungkeun sadaya pangguna

Upami diréktori / usr / share / font / wps-office teu aya, anjeun kedah ngalakukeun sakedik googling sahingga anjeun mendakan dimana ayana font sistem anjeun

mv mtextra.ttf /usr/share/fonts/wps-office
mv symbol.ttf /usr/share/fonts/wps-office
mv WEBDINGS.TTF /usr/share/fonts/wps-office
mv wingding.ttf /usr/share/fonts/wps-office
mv WINGDNG2.ttf /usr/share/fonts/wps-office
mv WINGDNG3.ttf/usr/share/fonts/wps-office


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   xbdsabelearn cenahna

    haha, XD Hate ningali kantor mocosoft dijalankeun dina linux, kuring langkung resep nganggo sababaraha kantor gratis atanapi open office atanapi panulis, tapi kuring kantos ningali sababaraha klien anu biasa pisan ngagunakeun éta ...
    Teu aya jalanna, urang kedah masangna sareng sabab kadang nyarioskeun éta téh jahat anu diperyogikeun, sabab nalika anjeun damel ti perusahaan ka pamaréntah dina file, aranjeunna henteu deui satuju sanés gratis atanapi kabuka sareng urang kedah kedah nganggo kantor mocosoft pikeun nyingkahan sababaraha file kasalahan anu aya hubunganana sareng kasaluyuan, -.- tapi, kanggo waktos eeeee XD kontribusi ageung nuhun, sanaos dina halaman resmi éta aya dina sababaraha bahasa Asia.

    1.    eliotime3000 cenahna

      Ieu disebut "paradoks kahirupan."

    2.    neysonv cenahna

      anjeun ningali XD aya naon ku jalanna kantor kingoft mangrupikeun program Cina XD

  2.   katy perez diaz cenahna

    Di android kantor kingoft tiasa dianggo saé pisan, tapi urang ogé kedah ningali baju sanés anu ogé penting ayeuna, smart admin, éta ogé saé pisan.

  3.   xxmlud cenahna

    Naha anjeun tiasa unggah .zip tina Wéb?. Kusabab kumargi sadayana nganggo basa Cina, kuring henteu tiasa ngadaptar.
    Wasalam

    1.    neysonv cenahna

      upami anjeun dina kromium / google chrome browser bakal naroskeun upami anjeun hoyong narjamahkeun halaman na

  4.   xxmlud cenahna

    Abdi mendakan Tautan:
    http://wps-community.org/download/fonts/wps_symbol_fonts.zip
    Ti dinya sumberna diunduh. Karya.

    1.    neysonv cenahna

      Kuring resep éta dilayanan XD

  5.   jhonpol cenahna

    Anjeun ogé tiasa mendakan bungkus dina situs ieu: http://vdisk.weibo.com/s/uLfId0mFRHi58, cukup pencét tombol biru di handapeun sareng unduh aranjeunna dina format pos sareng ogé pikeun masang anjeun ogé tiasa unzip sareng ngan ukur dua kali klik pikeun masang

  6.   John cenahna

    Héi pisan kode répositori pikeun pangguna normal, kuring mendakan jalan anu gampang pikeun ngalereskeun sumberna. 1.) Aranjeunna unduh zip sumberna aya dina taringa atanapi dina seratan ieu 2.) Aranjeunna masang font manager tina App «aya ogé kode ku konsol ngan 3 garis» 3.) Aranjeunna nambihan sumber tina anu dipasang aplikasi sareng siap hayam di dieu kuring nyéépkeun pidéo seger pikeun langkung jelasna

    Kodeu pidéo YouTube
    bNozL2SDng4

    Dianggo dina distro DEB (LinuxMint, Luna, ETC jsb ... UbuntuXXX)

    Catetan:
    Aplikasi ieu sanés microsoft sareng kaleresan parantos néwak kuring, éta tiasa dianggo pisan "henteu resep kantor gratis anu dicirian pikeun kuring"

  7.   géova ch cenahna

    Bantosan anjeun ku ieu:

    Kuring parantos masang OpenSuse sareng aya waktos nalika kuring damel normal nalika ujug-ujug dina program anjeun henteu tiasa ningali sadaya serat tina ménu atanapi pilihan tina program, contona:
    File => rch atanapi
    Simpen => uar r

    Abdi énggal dina Linux sareng kuring henteu terang kumaha ngabéréskeun ieu.

  8.   Marlo cenahna

    Abdi mendakanana dina tautan ieu https://github.com/IamDH4/ttf-wps-fonts

bool (leres)