Buka 365. Alternatipna sumber terbuka pikeun Office 365 sareng Google Docs

Kami ngenalkeun anjeun ka Buka 365. Alternatipna sumber terbuka pikeun Office 365. Pikeun anu henteu terang, Open 365 damel salaku panyipta atanapi éditor dokumén, anu dina gilirannana ngamungkinkeun aranjeunna disingkronkeun dina awan. Éta tiasa dianggo sareng panyungsi mesin anu nganggo Linux, Windows sareng Mac, sareng alat sélulér anu nganggo sistem Android, sakedap kanggo ios. Ayeuna nuju fase Béta, tapi upami anjeun hoyong nyobian, jalan asup ka halaman resmi na ayeuna sayogi daptaran.

1

Buka 365 sakumaha anu urang carioskeun sateuacanna, nawiskeun kamungkinan nyingkronkeun file antara alat anu nanganan téknologi panyimpenan awan. Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali, ngédit sareng ngadamel dokumén dina awan nganggo téknologi anu disayogikeun ku paket sumber terbuka. LibreOffice online. Kaasup tina Laut; jasa gudang awan. JEUNG KDE; sasarengan sareng aplikasi na pikeun manajemén kontak sareng obrolan video.

2

Pikeun kéngingkeun aksés kana alat-alat ieu perlu ngadaptar pikeun layanan dina halaman wéb resmi. Nalika anjeun didaptarkeun dina jasa, anjeun bakal ditugaskeun email sacara otomatis, sahingga anjeun tiasa log in kalayan éta. Parantos didaptarkeun anjeun bakal gaduh panyimpenan anjeun 20 GB panyimpenan, lumayan upami anjeun ngabandingkeun éta sareng jasa anu sanés. Anu henteu jelas acan, nyaéta naha rohangan 20 GB ieu bakal sayogi ngan ukur salami masa sidang. Sanaos urang henteu terang Buka 365 tiasa dianggo tanpa masalah pikeun masihan payun.

3

Saatos pendaptaran, sareng layanan dibuka, anjeun bakal tiasa ningali nalika ngamimitian kumaha tampilan "Hub" dimuat sacara otomatis. Salami ieu, sadaya perpustakaan ditampilkeun sareng sacara standar éta dibagi sareng tim anjeun. Perpustakaan atanapi file tiasa dihapus atanapi dibagi online. Bakal aya kamungkinan pikeun nyiptakeun perpustakaan anyar dina wéb, ngagaduhan pilihan pikeun énkripsi eusi pikeun masihan langkung seueur kaamanan pikeun inpormasi anu disimpen.

4

Anjeun ngan ukur ngagaduhan aksés kana inpormasi ieu upami anjeun ngalebetkeun kecap akses, anu henteu kakait sareng kecap akses akun pikeun login. File-file bakal kabuka sacara otomatis dina interface wéb anu ditembongkeun ku browser anu dianggo.

Anjeun bakal ngagaduhan aksés kana eusi unggal folder dina wéb, ngagaduhan kasaluyuan sareng format file anu langkung populér. Ieu tiasa dibagi, sapertos perpustakaan, pikeun masing-masing pangguna atanapi ka kelompok.

5 Diantara alat anu sanés nyaéta ngagaduhan paningal gambar anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ningali gambar naon anu anjeun pikahoyong, hatur nuhun kanyataan yén ieu cocog sareng format anu paling sering dianggo. Salajengna, pamuter multimedia pikeun pidéo sareng audio sayogi.

Buka 365 ngamuat jinis file kantor naon waé dina panganteur wéb. Maca dokumén dimuat langsung sareng tiasa diédit atanapi dicetak upami pangguna hoyong. Ngédit dokumén tiasa disimpen online atanapi dina komputer anjeun. Éta rada saderhana nganggo na pikeun anu nanganan libreOffice, lingkungan damel bakal raoseun sareng mirip pisan. Dokuménna ogé tiasa diekspor kalayan format aslina atanapi anu sanésna, asalkeun éta cocog sareng jasa. Perlu dicarioskeun yén panyuntingna peryogi sababaraha detik pikeun dimuat sacara online, janten anjeun kedah ngantosan sakedik nalika prosés ieu.

6

Upami urang nyarioskeun perkawis ieu singkronisasi, salami ieu fungsi anu diarepkeun dijalankeun, sapertos nambihan, muter atanapi nyeret cfolder anu hoyong disingkronkeun kana méga. Anjeun tiasa ngaganti nami Perpustakaan sareng ngaktipkeun enkripsi sateuacan disingkronkeun. Folder ogé sacara otomatis dirobih janten perpustakaan nalika ditambihan kana klien sinkronisasi. Pikeun sadayana ieu, pilihan anu béda bakal sayogi pikeun singkronisasi sareng klien desktop. Diantara setelan anu sayogi dimungkinkeun pikeun ngaunduh sareng unggah wates kagancangan, ngonpigurasikeun jasa; Ieu kedah dilakukeun nalika ngaleupaskeun perpustakaan tina diréktori lokal atanapi nalika perpustakaan teu tiasa dipendakan dina sérver. Sareng pamustunganana dinonaktipkeun tina sinkronisasi http.

Buka 365 pikeun sadaya di luhur mangrupikeun pilihan dina garis pikeun anu hoyong damel sareng éditan file dina lingkungan anu sami sareng libreOfffice. Kalayan rohangan neundeun awan anjeun lumayan ageung, éta mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun anu pantes dicobaan.

Upami anjeun hoyong terang sistem mana anu diunduh jasa éta, anjeun tiasa ngakses tautan ieu: https://open365.io/download.html


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   HO2Gi cenahna

    Kuring parantos nyobian, éta lambat pisan dibandingkeun sareng jasa anu sanés, mugia aranjeunna ningkatkeun jasa. Warta hébat.

  2.   Robert Ronconi cenahna

    Anu parah pisan nyaéta henteu ngagaduhan klien Linux 32-bit !!!

  3.   Leo cenahna

    Kuring parantos nganggo éta di Opensuse sareng éta stabil pikeun Béta. Leres éta kedah ningkatkeun, éta béta, tapi dina pamanggih kuring éta mimiti saé pisan

  4.   Pepe cenahna

    Maksad abdi, anjeun tiasa nyisipkeun spreadsheets sareng dokumén dina halaman wéb?

  5.   Acapulkito cenahna

    Diusahakeun, tapi ngagantung. Ayeuna kuring moal tiasa uninstall dina ubuntu. Aya saran ngeunaan kumaha ngalaksanakeunana?