Open-PC, ngitung lengkep "gratis"

Éta pc anu hardware Éta tiasa dianggo kalayan drivers gratis. Ieu dijamin dina situs tim resmi: sagalana jalan sareng supir gratis sareng henteu peryogi perangkat lunak propriétari. Aranjeunna ogé ngalaporkeun yén alat-alat na épisién ti sudut pandang énergi, éta parantos dikonfigurasikeun, aya telepon sareng dukungan e-mail (kalebet harga) sareng 10 euro unggal pameseran bakal dianggo pikeun ngabiayaan proyék KDE. Di handap ieu, inpormasi ngeunaan harga sareng ciri alat-alatna.

* Atom N330 1,6GHz Dual-Core Processor
* RAM 3GB
* Hard disk 160GB
* Motherboard ASRock
* Intel Graphics Media Accelerator 950
* Kotak ITX Mini
* Pasokan listrik 250 watt
* Pakakas anu tiasa dilegakeun
* Ukuran: 345mm x 100mm x 425mm
* Telepon sareng dukungan email (inggris)
* 10.- EUR unggal PC bakal disumbangkeun pikeun proyék KDE
* OS dumasar Linux / KDE dipasang sareng ngaonfigurasikeun

Harga: 359.- euro (kasadiaan ti akhir bulan ieu)

Ditempo dina | Zona Linux


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.