Buka Jalan Peta, peta dunya gratis

Open Street Map mangrupikeun alternatif gratis pikeun layanan peta Google, Bing sareng anu sanésna, anu ngamungkinkeun saha waé pikeun ningali, ngédit sareng nganggo inpormasi géografis sacara kolaboratif ti mana waé di dunya.

Kami tiasa mendakan seueur rute, tempat, kota sareng naon waé anu urang hoyong milarian di panjuru dunya tina panyungsi kami sareng pilihan pikeun kolaborasi nalika anjeun nganggap yén alamat, kota atanapi anu sapertos kitu sacara bébas leungit.


OpenStreetMap mangrupikeun proyék anu jelas-jelas ditujukeun pikeun nyiptakeun sareng nawiskeun data geografis gratis, sapertos rencana jalan, ka saha waé anu hoyong. Proyék ieu dimimitian kusabab seueur peta anu dipercaya bébas leresna ngagaduhan larangan hukum atanapi téknis dina panggunaanna, ngahambat saha waé anu ngagunakeunana sacara kreatif, produktif, atanapi teu disangka-sangka.

Éta ngagaduhan wiki dimana urang tiasa mendakan inpormasi pikeun ngadukung proyék atanapi diajar kumaha langkung saé ngagunakeun peta gratis ieu.

link: http://www.openstreetmap.org/


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.