Bullet, CronShot sareng Cyclops: Yahoo Open Source - Bagéan 2

Bullet, CronShot sareng Cyclops: Yahoo Open Source - Bagéan 2

Bullet, CronShot sareng Cyclops: Yahoo Open Source - Bagéan 2

Kalawan ieu bagian kadua tina séri tulisan dina "Sumber Terbuka Yahoo" Kami bakal neraskeun ngajajah katalog tina aplikasi kabuka dikembangkeun ku Raksasa Téknologi de «Yahoo! Inc. ».

Dina raraga neraskeun ngembangna élmu kami ngeunaan aplikasi kabuka anu dikaluarkeun ku masing-masing Raksasa Teknologi tina grup anu dikenal salaku GAFAM (Google, Apple, Facebook, Amazon sareng Microsoft) sareng anu sanés sapertos: "Alibaba, Baidu, Huawei, Netflix, Samsung, Tencent, Xiaomi, Yahoo sareng Yandex".

Sumber Terbuka GAFAM: Raksasa Téknologi langkung milih Open Source

Sumber Terbuka GAFAM: Raksasa Téknologi langkung milih Open Source

Pikeun anu resep ngajajah urang publikasi awal anu aya patalina sareng topik, anjeun tiasa pencét kana tautan ieu, saatos réngsé maca ieu publikasi:

Tulisan anu aya hubunganana:
Sumber Terbuka GAFAM: Raksasa Téknologi langkung milih Open Source

Sareng dina bagian kahiji tina séri ieu ngeunaan "Sumber Terbuka Yahoo":

Tulisan anu aya hubunganana:
YOS-P1: Ngalanglang Sumber Terbuka Yahoo anu lega sareng berkembang - Bagéan 1

YOS-P1: Sumber Terbuka Yahoo - Bagéan 1

YOS-P2: Sumber Terbuka Yahoo - Bagéan 2

Aplikasi tina Sumber Terbuka Yahoo

Sateuacan ngamimitian, perlu diémutan yén sajaba ti, halaman wéb resmi Yahoo Open Source (YOS), anjeun ogé tiasa mendakan seueur proyék terbuka sanés perusahaan dina situs resmina na di GitHub sareng halaman wéb na Sumber Terbuka Heboh y Agén Sumber Terbuka.

YOS-P2: Sumber Terbuka Yahoo - Bagéan 2

Tina daptar proyék ieu anu disebatkeun dina "Sumber Terbuka Yahoo" urang bakal teraskeun sareng anu aya di su Indéks proyék, anu mangrupikeun Aplikasi ieu:

pelor

Sakeudeung, anjeun situs Wéb resmi, ngajelaskeun hal-hal ieu:

"Bullet mangrupikeun mesin pamundut aliran anu tiasa dihubungkeun sareng aliran data tunggal nganggo kerangka pangolahan aliran sapertos Apache Storm, Spark atanapi Flink. Éta ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun pamundut dina aliran data ieu, kalebet patarosan anu sesah sapertos Count Distincts, Top K, sareng seueur deui. "

Salaku tambahan, diantara na fitur utama ieu di handap disebatkeun:

  • Éta ngagaduhan mesin query real-time anu épisién pikeun aliran data anu ageung pisan.
  • Datang tanpa lapisan kegigihan.
  • Éta hampang, murah sareng gancang.
  • Éta Multi-tenant.
  • Éta tiasa nyambung kana sumber data mana waé.
  • Nyayogikeun panganteur pangguna sareng jasa wéb.
  • Ngamungkinkeun anjeun nyaring data atah atanapi nambihanana.
  • Éta tiasa dijalankeun dina Storm atanapi Spark Streaming.

nyatet: Inpormasi lengkep sareng langkung lengkep sareng parangkat lunak ieu, tiasa dipendakan langsung di handap ieu tautan resmi dina GitHub.

CronShot

Sakeudeung, dijelaskeun kieu:

"Éta mangrupikeun modul simpul pikeun program, nyandak, ngarobih sareng nyimpen tangkapan layar halaman wéb."

Sareng dasarna éta dipaké pikeun:

  • Candak Potret layar nganggo Phantom JS.
  • Jadwalkeun screenshot.
  • Ngidinan langkung ti hiji padamelan cron screenshot pikeun ngajalankeun sajajar.

nyatet: Inpormasi lengkep sareng langkung lengkep sareng parangkat lunak ieu, tiasa dipendakan langsung di handap ieu tautan resmi dina GitHub.

Cyclops

Sakeudeung, anjeun situs Wéb resmi, ngajelaskeun hal-hal ieu:

"Platform anu canggih tapi gampang dianggo pikeun nyerat aplikasi fungsional di Java 8."

Sareng langkung lega, tambihkeun hal-hal ieu:

"Éta mangrupikeun platform réaktif fungsional anu lengkep pikeun Java 8. Dimana fungsina minuhan réaktif ku cara anu saé. Salaku tambahan, éta nyayogikeun aliran multi-threaded sareng sekuensial anu maju, struktur kontrol fungsional, sareng sakumpulan ekstensi atanapi antar muka koléksi, anu leres-leres ampuh nalika aranjeunna ngadorong data kana aliran anu kuat anu nanganan kasalahan sareng ngajalankeun anu teu sinkron atanapi sajajar. Salajengna, éta gampang ngamungkinkeun pamekaran aplikasi anu kuat, tiasa diukur, sareng dipercaya ku jinis anu patuh JDK.

nyatet: Inpormasi lengkep sareng langkung lengkep sareng parangkat lunak ieu, tiasa dipendakan langsung di handap ieu tautan resmi dina GitHub.

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" dina éksplorasi kadua ieu «Yahoo Open Source», nawarkeun rupa-rupa aplikasi kabuka anu pikaresepeun sareng seueur anu dikembangkeun ku Technological Giant of «Yahoo! Inc.».

Ogé, éta pisan mangpaat pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.