Pek wallpaper sayah ti sagala rupa distro

Sakali deui kuring mawa anjeun wallpaper, sareng sakali deui kuring henteu masihan karesep kana distro khusus 😀

Ieu sababaraha wallpaper rupa-rupa distro, tanpa seueur épék, latar tukang bersih, mcder (sapertos anu kuring parantos nempatkeun dinten-dinten ieu) 🙂

Atoh, didieu kuring ninggalkeun aranjeunna:

Kumaha saur aranjeunna? 😀

Abdi nganggo bengkokan jelas, elav anu ngagunakeun éta tina Debian 🙂

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

93 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kawani cenahna

    Pertama kali kuring ningali Fedora didieu

    Ngomong-ngomong, naha aya anu terang distro anu pangpayunna?

    1.    davo cenahna
      1.    KZKG ^ Gaara cenahna

        Nuhun tip na 😀
        Wilujeng sumping di situs 😉

      1.    kawani cenahna

        Barang-barang éta langkung lami tibatan Methuselah

        1.    elav <° Linux cenahna

          Entong ngaco sareng endog téma Fedora deui. Janten naha anjeun henteu ngan ukur milarian tulisan anu hadé dina distro ieu sareng nyebarkeunana?

          1.    kawani cenahna

            Kusabab upami kuring nyéépkeun waktos nyerat tulisan éta bakalan kosong, kuring langkung resep nyerat sakedik sareng saé pikeun anu goréng sareng anu goréng.

            Sareng kuring dimimitian ku ujian.

  2.   ditangtoskeun cenahna

    🙁

  3.   rudolph Alexander cenahna

    Kuring henteu terang anu terakhir, margi resolusi naon éta? Kuring bakal unduh Arch distro anu kuring anggo.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      1920 × 1080 upami kuring émut leres 😀
      Sareng kuring henteu terang anu terakhir ogé haha.

  4.   Windousian cenahna

    Ayeuna kuring hoyong ningali bungkus dana anu pikaresepeun, punten (kuring parantos diwartosan yén anjeun ahli).

    1.    kawani cenahna

      Anjeun nyarios sareng salah sahiji anu pang ahli dina latar tukang reggaetonero jahat di sadayana blogosfér… El Carcamal Arenoso!

      1.    Windousian cenahna

        Entong campur seni kiasan sareng "reggaeton." Kuring ngaku yén kuring parantos merhatoskeun pidéo anu tangtu kalayan musik anu raoseun pikeun ningali swagger awéwé anu ngagumbirakeun. Tapi latar awéwé buligir nyaéta seni murni. Rasa anu sami sapertos nempatkeun kanvas Vincent van Gogh XD.

        1.    kawani cenahna

          Nempatkeun dana éta dina rasa anu goréng

          1.    Windousian cenahna

            Sakedik anjeun terang ngeunaan seni.

          2.    kawani cenahna

            Anjeun parantos kéngingkeunana:

            http://postimage.org/image/bmx5q5kl3/

          3.    Windousian cenahna

            Kuring masihan berkah anjeun.

          1.    kawani cenahna

            Leres pisan. Wani henteu sapertos sésana ... anjeunna henteu terang kumaha ngahargaan kaéndahan feminin, sanaos anjeunna tiasa gaduh kulit budak awéwé geulis inci tina rarayna.

            Nya, kuring terang budak awéwé anu geulis, salah sahijina nyaéta naon anu anjeun pikirkeun (upami anjeun ti Madrid kuring bakal ningalikeun poto éta).

            Anu kuring henteu terang nyaéta kumaha cara nyandak kana sirah anjeun yén kuring sanés pikeun tugas gaduh kabogoh pikeun ngarusak dirina dina sababaraha cara. Upami dina tungtungna kuring ningali sorangan di Kuba nganyenyeri awéwé payuneun irung anjeun ...

            Sareng leres, éta latar tukang aya dina rasa anu goréng.

            Buka nonton pidéo ngeunaan Nigthwish anu kuring kirimkeun sareng henteu némpél irung anjeun.

          2.    Windousian cenahna

            Anjeun parantos nempatkeun seueur bahan, nya éta sadaya ampir sadayana raos. Kuring ningali anjeun resep rupa anu geulis ;-).

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              HAHA sumuhun, rupina upami henteu paling, paling henteu salah sahiji hal anu paling penting 🙂
              Perasaan dimimitian dina raheut 😀

              Diédit: Kuring ogé parantos nyumponan seueur kontén sanés awéwé, hal-hal sapertos anime jsb haha ​​😉


          3.    pandev92 cenahna

            Hapunten pisan tapi anjeun gaduh resep awéwé dina butut XD. Upami aranjeunna sanés Jepang, henteu matak nempatkeunana di tukang ahahaha

          4.    Windousian cenahna

            Aya jalma Asia anu pikaresepeun pisan sareng anu sanés anu sigana henteu pikaresepeun pikeun kuring. Nanging, aya anu resep awéwé curvy sareng anu sanés resep awéwé kirang resep.
            Kuring henteu rewel pisan ngeunaan masalah ieu, kuring hoyong nyobian sebaran anu béda pikeun ningali kaunggulan / kalemahan unggal sistem.

          5.    kawani cenahna

            Anjeun sadayana gaduh rasa dina burit, budak awéwé Asia sadayana kurang ajar.

            Anu pangsaéna nyaéta anu ceuk kuring dina postingan forum anu tangtu

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Oh, sareng "anjeun" kadéngé teuing pikeun kuring 😀
      Ieu kami sadayana bagian tina kulawarga anu sami 😉

      1.    Windousian cenahna

        Éta anu di gaya sareng jalma saumur na 😛. Kuring kasurupan sumanget Wani, kuring kedah ngusir setor.

  5.   xhunko cenahna

    Sae pisan, kuring leungit Slackware.

  6.   Aetanes cenahna

    Abdi resep sadayana, saderhana sareng éndah 😉

  7.   Jamin samuel cenahna

    Halo kumaha damang .. Kuring datang deui ka anjeun sabab kuring parantos mikir sababaraha dinten saatos paguneman anu terakhir sareng gaduh panon alit

    Abdi hoyong anjeun ngabimbing kuring sakedik ngeunaan naon bédana distro KISS sareng Roling Release?

    1.    kawani cenahna

      Tingali naon anu kuring tinggalkeun anjeun dina pos anu sanés, sabab éta mangrupikeun hal anu mandiri

      1.    Jamin samuel cenahna

        Nya upami kuring nembé maca .. éta saé teuing .. sakedik-sakedik kuring ngartos ... tapi unggal-unggal deui patarosan bakal muncul xD

        1.    Jamin samuel cenahna

          Salaku conto, codec audio sareng video kumaha aranjeunna dipasang, naon akibatna nalika kernel diénggalan kana vérsi énggal, upami kuring masang cangkang gnome éta bakal otomatis dimutahirkeun nalika vérsi énggal dileupaskeun dll.

          Patarosan sapertos xD éta

  8.   Daniel cenahna

    Abdi bogoh ka kang Sabayon, sigana kuring bakal nganggo, saliwatan, halaman anu hébat, teraskeun sapertos kieu: p

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun haha, pelesir kanggo terang yén anjeun resep sumbangan alit kami 😀
      Salam sobat.

  9.   kawani cenahna

    Ayeuna sakedap kuring bakal masihan anjeun sababaraha paréntah sareng kuring ngantunkeun anjeun pituduh Arch anu aya dina blog supados anjeun tiasa ngalaan keraguan kuring di dinya

    1.    Jamin samuel cenahna

      Ohhh hermazo anjeun anu pangsaéna 😉 Abdi ngahargaan kana éta .. nalika anjeun reconpenza kuring ngantunkeun ieu tautan anjeun supados anjeun tiasa seuri sakedap ningali gambar xD

      http://theunixdynasty.wordpress.com/2012/02/11/wallpapers-anti-ubuntu/#more-1117

      Abdi ngantosan tungtunan 😉

      1.    kawani cenahna

        Haha abdi hoyong nyeureud ubuntosos sareng éta hahaha:

        Pitunjuk pamasangan Arch ti blog ieu nyaéta:

        https://blog.desdelinux.net/como-instalar-arch-linux-kde-o-lxde/

        https://blog.desdelinux.net/bitacora-de-una-instalacion-archlinux/

        https://blog.desdelinux.net/como-instalar-archlinux-mediante-dispositivo-usb/

        Aya anu sanés dina forum, tapi sérverna pareum.

        Mimiti ngalakukeun instalasi dina mesin virtual

        1.    Jamin samuel cenahna

          Sae pisan .. Abdi maca macul !! Tingali kana pc kuring henteu gaduh akselerasi grafis, éta ngan ukur nyandak kapal vidéo integral G41 .. naha kuring kedah masang naon atanapi kuring nuturkeun léngkah-léngkah sapertos anu ditunjukkeun dina pituduh?

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Naon chipset na? Intel 945… Intel 960, anu mana?
            Sanaos, kuring ngabayangkeun yén masang xf86-video-intel janten langkung ti cekap 😉

        2.    Jamin samuel cenahna
        3.    Jamin samuel cenahna

          Leres .. sabab prosés na henteu lami tapi matak pikaboseneun, anjeun kedah nempatkeun seueur panangan .. dina mesin virtual kuring bakal latihan

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Pikeun nyingkahan éta, kuring ngadamel skrip instalasi kuring nyalira. Kuring ngajalankeunana sareng nyalira masang sadaya bungkus anu kuring butuhkeun haha.

        4.    Jamin samuel cenahna

          Hei, tapi anjeun teu acan ngawaler naon anu kuring naroskeun ka anjeun sababaraha waktos katukang:

          -Naon anu kajantenan kana audio sareng video codecs?
          - Sareng Flash ??
          - Dina mint linux kuring masang font Arial kalayan paréntah ieu:
          "Sudo apt-get install msttcorefonts"
          Sigana di lengkungan éta bakal: pacman msttcorefonts ???

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Ah leres 🙂
            Pikeun masang codec audio sareng video, dina Debian contona kuring sigana anjeun masang GStreamers leres? Abdi nempatkeun:
            pacman -S gstreamer0.10-ugly-plugins gstreamer0.10-base-plugins gstreamer0.10-good-plugins gstreamer0.10-bad-plugins gstreamer0.10-ffmpeg

            Sareng voila, éta KABEH codéca kanggo sadayana 😉

            Pikeun Flash:
            pacman -S flashplugin

            Sumber anu kuring henteu terang, sigana mah ku masang bungkus ieu:
            pacman -S opendesktop-fonts ttf-freefont

            Sanaos anjeun tiasa nyalin font kana folder anu disebatna .fonts (di bumi anjeun, upami teu aya, jieun) sareng éta 😀

          2.    kawani cenahna

            Anjeun nyekel kuring dina ranjang, tetep émut yén jadwal kuring mah béda sareng carcamales blog.

          3.    kawani cenahna

            Sial *** ejaan anu salah.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Ah hayu, upami anjeun nempatkeun komentar "Hande" leumpang ... HILANG !!!


          4.    kawani cenahna

            Pasti, tapi kuring dibenerkeun, henteu sapertos anu sanés nganggo "webos"

  10.   Jamin samuel cenahna

    Vertale seukeut kuring henteu terang !! tapi anu kuring terang nyaéta kapal pidéo terpadu kuring nyarios intel G41

  11.   taragon cenahna

    Wallpaper anu saé, kuring resep ka Fedora 😉
    Kumaha upami dana sapertos kitu pikeun anu teu tiasa disebat nami ...? xD (salaku lulucon)

  12.   Jamin samuel cenahna

    Arch vs Ubuntu

    Arch ngagaduhan pondasi anu langkung saderhana tibatan Ubuntu. Upami anjeun resep nyusun kernel nyalira, uji coba proyék-proyék ukur CVS, atanapi nyusun paket tina sumber unggal sering, Arch langkung saé dilengkepan. Upami anjeun hoyong hurungkeun komputer sareng tiasa gancang ngagunakeun parangkat lunak sistem tanpa seueur konfigurasi, Ubuntu langkung saé dilengkepan. Sacara umum, pamekar sareng pangguna maju panginten langkung milih Arch tibatan Ubuntu.

    1.    Jamin samuel cenahna

      Abdi jelas pisan !! Kuring pikir yén pikeun ayeuna kuring henteu bakal masang Arch salaku sistem dasar kuring, tapi tapi éta bakal diuji ku mesin virtual 🙂

      1.    Jamin samuel cenahna

        Janten cenah, saur kuring henteu alus pikeun ngritik pangguna anu nganggo ubuntu atanapi linux mint .. sabab sakumaha anu ditingalikeun aya anu nganggo ubuntu sabab anjeunna hoyong ngahurungkeun komputer sareng tiasa gancang ngagunakeun parangkat lunak sistem tanpa ngonpigurasi seueur ..

        Éta parantos saderhana pisan !! teu perlu dijelaskeun teuing atanapi nyarios yén sistem ubuntu henteu jalan 😉

        Perkawis Debian ahahaha kuring resep teuing penjelasanana:

        Arch mangrupikeun distribusi "leumpang", sedengkeun Debian Stable dileupaskeun kalayan bungkus "beku". xD

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Sabenernna di Arch sanés anjeun kedah nyusun seueur, ampir teu aya nanaon 😉

          1.    elav <° Linux cenahna

            Entong bangsat !!! Anjeun bakal nyarios yén anjeun henteu kedah nyusun naon-naon anu anjeun anggo .. Kusabab kuring tiasa masihan anjeun sababaraha conto dina kasus kuring 😛

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Pacman + Yaourt ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun pangguna anu teu hoyong nyusun.
              paket yaourt -S sareng voila ... skrip na diunduh sareng disusun nyalira, tanpa anjeun kedah mariksa kagumantungan, ngarengsekeun perpustakaan, nyiptakeun tautan, jst.


            2.    elav <° Linux cenahna

              Persis kolega .. Naon saur anjeun Yaourt? Nya nyusun atanapi tos nyusun .. Éta anu hartosna abdi.


        2.    kawani cenahna

          Ubunto dikritik, sanés ubunteros

  13.   Jamin samuel cenahna

    Arch vs Fedora

    Fedora mangrupikeun turunan Beureum-Hat. Éta ngagaduhan komunitas anu saé, seueur paket anu tos diwangun, sareng seueur dukungan anu sayogi. Fedora dumasarkeun kana pakét RPM. Arch nganggo pacman pikeun nanganan bungkus .tar.gz. Fedora henteu hoyong ngadukung MP3 sabab pikir éta bakal nyababkeun masalah patén. Arch langkung ngahampura MP3 sareng jinis format multimédia anu sanés. Fedora ngagunakeun pamasangan grafis. Arch nganggo pamasangan berbasis ncurses. Fedora pisan disetir GUI. Arch mangrupikeun sistem anu langkung saderhana tibatan Fedora, ngantepkeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun hal-hal ku panangan. Arch dioptimalkeun pikeun i686. Fedora ngagaduhan siklus pelepasan anu parantos ditangtoskeun. Arch gaduh sistem peluncuran "leumpang". Desain Arch didamel janten sistem anu langkung enteng tibatan sistem otomatis.

  14.   Jamin samuel cenahna

    Arch vs Debian

    Arch jauh langkung saderhana tibatan Debian. Arch gaduh bungkus langkung sakedik. Nanging, Arch nyayogikeun dukungan anu langkung saé tibatan Debian pikeun ngawangun bungkus anjeun nyalira. Arch langkung permisif nalika paket diartikeun 'non-free' ku GNU. Arch dioptimalkeun pikeun prosesor i686. Paket Arch langkung anyar tibatan Debian (bahkan dina cabang na anu henteu stabil). Duanana ngagaduhan sistem manajemen pakét anu hadé. Arch mangrupikeun distribusi "leumpang", sedengkeun Debian Stable dileupaskeun kalayan bungkus "beku".

    1.    elav <° Linux cenahna

      Sababaraha hal anu kuring henteu ragu:
      - Dina hartos naon Arch langkung saderhana tibatan Debian?
      - Kumaha carana Arch nyayogikeun dukungan anu langkung saé pikeun ngawangun bungkus anjeun nyalira?
      - Kumaha carana Arch dioptimalkeun pikeun i686?

      1.    Jamin samuel cenahna

        Halo, muhun, kuring nyalinna ti halaman lengkungan resmi sareng kuring hoyong bagikeun ka anjeun ... tapi sacara pribadi kuring tetep sareng Debian xD

        1.    pandev92 cenahna

          Upami urang nyonto naon anu disebatkeun dina windows web, windows bakal janten sistem operasi anu paling saé dina sajarah ahahah.

      2.    kawani cenahna

        Kuring parantos masang Debian dina modeu ahli sareng Arch langkung saderhana, éta kirang dipasang sacara standar, tapi kuring terang yén nalika anjeun sapertos kieu moal aya jalan sareng anjeun.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Nya, saur kuring mah nyarios yén Arch langkung saderhana sareng gampang dipasang tibatan Debian teuing. Ukur hambalan partisi Debian anu langkung saé ngalangkungan Archlinux dugi ka jauh. Tapi teu nanaon, éta gumantung kana saha anu ningali éta.

          1.    kawani cenahna

            Iraha kuring nyarios langkung gampang dipasang? Naon anu kuring parantos nyarios nyaéta yén sistem na langkung saderhana

          2.    Jamin samuel cenahna

            Leres partisi dina Debian dina modeu téks saderhana pisan .. Alhamdulillah ejejje xD

            elav adi kumaha damang! patarosan mana cabang anu anjeun tunjuk sareng lingkungan mana anu ayeuna anjeun anggo dina Debian?

            1.    elav <° Linux cenahna

              Abdi gaduh kaca spion ti Repository Test Debian. Tapi upami kuring nganggo anu tina internét, éta bakal kieu:

              deb http://ftp.debian.org/debian testing main contrib non-free
              deb http://www.debian-multimedia.org testing main non-free

              Salaku lingkungan desktop kuring nganggo Xfce, sanaos sakapeung kuring tukeur sareng Kayu manis, Openbox sareng RazorQt 😛


          3.    Jamin samuel cenahna

            Hebat. !! Wartoskeun ka kuring, naha anjeun parantos gaduh LibreOffice 3.5 sareng VLC 2.0?

            1.    elav <° Linux cenahna

              Ayeuna parantos langkung ti saminggu ti saprak kuring teu tiasa nga-update gudang kuring, kusabab server anu kuring nyingkronkeunana ngagaduhan masalah. LibreOffice Kuring dipasang sacara manual nganggo .deb tina situs resmi. Sareng kuring henteu terang naha VLC bakal aya di Repository tina naon anu kuring béjakeun ku anjeun sateuacanna.


          4.    Jamin samuel cenahna

            Ah ok ok .. tangtosna kuring ngartos pisan .. salah sahiji alesan kunaon kuring kedah balik ka Ubuntu nyaéta kusabab kuring henteu terang kumaha masang libreoffice 3.5 dina uji coba debian ... sareng tina naon anu kuring ngartos éta henteu acan acan dugi ka repositori debian anjeun masangkeunana sacara manual !! nalika kuring nambihan, kuring bakal mutahir sareng bungkusan anu aya dina cabang uji 🙁 sareng ogé masang sumber gersang dina debian .. naha anjeun terang kumaha ngalaksanakeunana?

  15.   éléktron222 cenahna

    Kuring unduh bungkus latar ieu tapi kuring nganggo cakra anu teu aya di dieu>.

  16.   ngepung84 cenahna

    Abdi nyandak anu ti openSUSE

  17.   coklat cenahna

    Dua dinten kamari kuring milarian dana anu warna na teu terang kumaha milarian. Éta nempatkeun latar biru tapi warnana henteu biru, atanapi bjjjaja biru janten kuring henteu mendakan nanaon. Hatur nuhun, aranjeunna ngeusian pikiran kuring

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      hahahahaha resep 😀

  18.   mcder3 cenahna

    Pikeun aranjeunna anu hoyong wallpaper Slackware.

    http://i.imgur.com/TI7Cv.png

    Wasalam

    1.    kawani cenahna

      Ieu kuring parantos resep ka lalaki, aranjeunna heteroseksual hahaha

      1.    mcder3 cenahna

        Abdi resep logo bandéra anu anjeun ngagaduhan di gigireun logo Firefox XD

        1.    kawani cenahna

          Kuring henteu gaduh komputer atanapi artos nyalira pikeun hiji

          1.    Jamin samuel cenahna

            Lalaki sepi, waktos anjeun bakal dugi ka anjeun angkat sakumaha kuduna 😉

          2.    kawani cenahna

            Abdi nyobian ngical barang kanggo ngagaleuh

  19.   mcder3 cenahna

    Abdi nembé méréskeun wallpaper pikeun Pardus

    http://i.imgur.com/6tNBo.png

    Inpormasi lengkep: http://koresource.blogspot.com/2012/02/hb-wallpaper-pack.html

    Wasalam

  20.   William Abrego cenahna

    Hei, naon anu lumangsung dina wallpaper Ubuntu… éta mangrupikeun hiji-hijina distribusi ageung anu kuring leungit sasarengan sareng Mandriva

    1.    mcder3 cenahna

      Paket wallpaper ieu ngan ukur nyertakeun distribusi anu ngagunakeun lingkungan KDE atanapi ngagaduhan turunan lingkungan éta.

      Kuring henteu ngadamel wallpaper pikeun lingkungan sareng distribusi anu sanés anu henteu ngagaduhan KDE di gudangna.

      Salam sareng hapunten anu kasulitan.

      1.    Maxwell cenahna

        Tapi kumaha upami Kubuntu anu nganggo KDE sacara standar, henteu hitungan éta?

        Salam.

        1.    mcder3 cenahna

          Kubuntu mangrupikeun varian Ubuntu sareng KDE sareng ngagaduhan wallpaper na (Anu nganggo gears)

  21.   davidlg cenahna

    Halo, kuring hoyong ngabagjakeun anjeun dina blog, kuring nembé nganggo Linux 5 bulan di ubuntu (kuring kantos windolero) sareng kamari kuring masang archbang dina PC, (kusabab Arch masih kabur kuring) dina laptop kuring gaduh mint Julia kanggo kartu grafik anu kawéntar ti intel gma500, dana na saé pisan, kuring ngarepkeun diajar sakedik-sakedik perkawis dunya ieu

    1.    elav <° Linux cenahna

      Wilujeng davidlg. Nya, rumaos di bumi sareng patarosan, anjeun tiasa nyandak kana forum kami.

    2.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Halo sareng wilujeng David 🙂
      Pikaresepeun aya anjeun didieu, upami aya patarosan atanapi masalah anjeun tiasa lebet kana forum kami, kami sami anu kami bagikeun di dieu dina blog, daék pisan ngabantosan 😀
      http://foro.desdelinux.net

      Salam sareng wilujeng sakali deui 😀

  22.   KubaRéd cenahna

    Moal aya tukang redhat, ufff bangsat

  23.   Jamin samuel cenahna

    ahahaha topi beureum ahahahahaha

  24.   rhoconlinux cenahna

    hahaha, teu aya tambihan: os os.
    ... tapi nganggo logo anu sanés ... 😛