Cadangan WordPress Sederhana, plugin pikeun nyalin salinan cadangan

Simple WordPress Backup mangrupikeun plugin anu lengkep pikeun WordPress anu dianggo pikeun nyalin salinan cadangan sareng host salinan dina sérver pikeun dianggo iraha waé sareng mulangkeun konténna tina kamungkinan kajadian atanapi karugian.

Cadangan WordPress Sederhana, plugin lengkep pikeun nyadangkeun blog anjeun

Kaseueuran jalma nalika aranjeunna mikir ngadamel salinan cadangan, aranjeunna ngalaksanakeunna pikeun nyegah peretasan sareng serangan cyber, tapi ieu henteu kedah kitu. cadangan kaamanan tiasa nyalametkeun kahirupan urang dina sababaraha kaayaan dimana inpormasi atanapi bahkan desain halaman wéb urang tiasa kapangaruhan, contona, mupus teu kahaja, modifikasi file jsb, tindakan umum sadidinten anu henteu kedah dikawitan tanpa dukungan anu saluyu anu ngajamin kaamanan situs kami upami aya anu lepat.

Basajan WordPress Cadangan Gratis, Fitur Vérsi Gratis

Simple WordPress Backup Free mangrupikeun salah sahiji plugin anu dipeunteun paling luhur ku pangguna pikeun gampang mulangkeun cadangan dina blog WordPress sareng dianggap salah sahiji plugin balikkeun anu pangsaéna, boh dina versi gratis boh anu mayar.

Salin dijadwalkeun dina sérver sorangan

Kalayan Cadangan WordPress Sederhana anjeun tiasa ngajadwalkeun saloba salinan anu dipikahoyong sareng disimpen dina sérver anjeun pikeun diunduh iraha waé.

Kasaluyuan maksimum

Sistem salinan sareng cadangan Cadangan WordPress Sederhana, tiasa dianggo dina Windows ogé dina Linux, dina hostings anu dibagi sareng khusus.

Total atanapi parsial salinan

Sistem salinan na ngamungkinkeun anjeun ngaluarkeun sababaraha file pikeun milih ngan ukur file anu anjeun badé dicadangkeun dina salinan parsial atanapi nyalin sakabéh situs pikeun total restorasi. Tiasa ogé pikeun program sababaraha jinis salinan sakaligus.

Basajan WordPress Cadangan Pro, fitur versi premium

Sanaos versi gratis plugin ieu cekap kumplit, versi pro kalebet fungsi canggih anu nawiskeun kagunaan langkung ageung dina salinan cadangan.

Gudang awan

Fitur utama anu ngabédakeun premium sareng versi gratis tina plugin ieu nyaéta kamungkinan nyimpen salinan dina awan sareng milih antara sérpér panyimpenan anu béda, kusabab versi gratisna ngan ukur ngadukung nyimpen salinan dina sérver nyalira, nalika Pilihan panyimpenan sababaraha nawiskeun kalenturan anu langkung ageung dina nyayogikeun salinan sareng ngaksésna iraha waé.

Diantara akomodasi anu sayogi anu tiasa urang mendakan dina vérsi lengkep, Dropbox, Amazon S3 sareng Dreamhost Dream Objects menonjol.

Rencana khusus

Upami anjeun ngan ukur resep kana salah sahiji pilihan anu aya pikeun panyimpenan awan, anjeun ngagaduhan kamungkinan pikeun mésér pilihan éta nyalira, salaku conto, hayu urang bayangkeun yén anjeun ngan ukur nganggo Dropbox atanapi Google Drive pikeun ngatur salinan anjeun, kusabab pamekar plugin nawiskeun kamungkinan mésér modul mandiri éta pikeun ngaktipkeunana dina plugin sareng nyingkronkeun salinan anjeun sareng panyimpenan awan anu anjeun pikaresep.

Pangembang sareng pangurus jaringan tiasa mésér hiji lisénsi sareng sadaya modul anu sayogi kalayan harga anu kalapa kalapa.

Cadangan WordPress Sederhana tiasa janten plugin definitif pikeun salinan sareng cadangan blog anu disayogikeun dina WordPressBoh dina vérsi gratisna sareng dina vérsi pinuh ku panyimpenan awan internal, éta mangrupikeun salah sahiji pilihan pangsaéna anu aya ayeuna. Anjeun tiasa ngaunduh kadua vérsi ti link ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.