Cageur data tina CD atanapi DVD anjeun nganggo Dvdisaster

Pasti éta kantos kajantenan ka anjeun, (sareng pastina langkung ti sakali) anjeun peryogi sababaraha inpormasi anu disimpen dina CD atanapi DVD, sareng nalika anjeun milari, disk optik ngagaduhan karusakan atanapi hésé pisan dibaca , éta panginten kusabab corétan, atanapi kusabab rékaman anu rusak sareng kami henteu tiasa ngaksés inpormasi anu diperyogikeun.

CD476_0 Nya, henteu sadayana leungit, masih aya kamungkinan pikeun ngahanca data anu aya dina disk, sareng anjeun tiasa masihan kasempetan pikeun dvdisaster sateuacan miceun cakram kana tempat sampah.

dvdisaster

 

Naon ari Dvdisaster?

Ieu alat anu dirancang pikeun pamulihan data drive optikogé janten CD, DVD atanapi Blu-Sinar. Henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang kéngingkeun inpormasi, urang ogé tiasa parios kaayaan cakram, sareng grafik anu detil statusna.

Alat ieu maca sareng marios permukaan optik CD atanapi DVD, ngadeteksi séktor anu rusak sareng saatos 5 léngkah saderhana, éta bakal nyiptakeun gambar ISO tina sagala hal anu anjeunna pulih tina albeum anjeun.

ngajaga-data-anjeun-tina-goresan-cd-DVD-biru-sinar-disk-kalayan-dvdisaster Dvdisaster gampang pisan dipaké.

Mimiti urang bakal nempatkeun disk dina unit, sareng nalika urang muka program, urang pencét BACA, Bagéan ieu prosés tiasa lami, sadayana bakal gumantung kana ukuran cakram sareng tangtosna, darajat burukna. Dina akhir prosés ieu, kami bakal balik kana pilihan nyiptakeun, pilihan ieu bakal ngurus ngalakukeun gambar ISO data disk, sareng Scan éta ngan ukur maca disk tapi henteu nyiptakeun ISO, sareng ngalangkungan grafik urang bakal nuturkeun pamekaran prosés, sareng tungtungna ngalereskeun, anu bakal nyobian pulih séktor anu rusak, janten kami bakal nepi PASTI, Kalayan urang bakal kéngingkeun hasil ahir tina sadaya prosés sareng sagala hal anu tiasa disimpen dvdisaster.

dvdisaster_ex-fix Abdi hoyong jelaskeun yén kamungkinan pisan yén éta moal tiasa dimeunangkeun deui 100% tina eusi disk, tapi upami éta tiasa ngala bagian anu saé, teras-terasan gumantung kana kumaha rusakna cakram na.

Anu paling penting ngeunaan program ieu nyaéta gratis sareng multiplatform, pamasangan anu paling saderhana dina GNU / Linux nyaéta ngaunduh paket langsung tina Repository distro anu anjeun anggo. Ieu alat anu berharga, kalayan éta nyéépkeun data dina alat optik saderhana, éta mangrupikeun alat anu saé pikeun dianggo dina répertoar anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Raul cenahna

    Mamang anu saé, kuring aya sababaraha cd sareng inpormasi anu kuring henteu tiasa dipulangkeun, mudah-mudahan upami tiasa mah 😉
    Hatur nuhun!!!!!!

    1.    sumpah cenahna

      Hapunten parantos telat, tapi kuring miharep anjeun hasil sareng data na masih hirup sareng saé dina médium panyimpenan anu sanés. sareng kuring miharep kuring ogé: v

bool (leres)