Megaupload ditutup

Megaupload ditutup

Agén féderal ti nagara Virginia kapaksa nutup situs éta, anu teu aya deui dina WEB. Tujuh jalma sareng dua perusahaan dituduh janten bagian tina "organisasi kriminal internasional anu dituduhkeun bertanggung jawab pikeun pembajakan masif di seluruh dunya."

Warta éta, tangtosna, sumebar ka sakumna WEB kalayan gancang anu bahkan sigana sapertos berita lawas ... tapi henteu, éta sadayana kajantenan sababaraha jam ka pengker. Réaksi parantos seueur rupa-rupa sakumaha aya jinis pangguna di dunya maya ieu, ruang lingkup kalakuan ieu henteu acan diitung ti saprak panutupanana situs ieu henteu ngan ukur mangaruhan situs-situs anu ngagaduhan tautan unduhan ilegal, tapi bahkan ngandung matéri anu henteu ngalanggar hukum naon waé. Naon kanyataanna nyaéta situs sapertos peliculasyonkis.com, seriesyonkis.com, surfthechannel.com, taringa.net, thepiratecity.org sareng mulinks.com. ragrag dina sababaraha jam kusabab pangaruh domino.

Kanggo ayeuna patarosan juta dolar naon anu bakal kajantenan hak-hak pihak katilu? Naon anu bakal kajadian kana artos sadaya pangguna anu ku iman anu saé mayar jasa "Premier" pikeun ngayakeun padamelan nyalira? Naha aranjeunna bakal dianggap dijagaan atanapi naha aranjeunna kedah angkat ka pengadilan? Pikeun ayeuna éta henteu dipikaterang.

Kaleresan aya kusabab kalakuan ieu, sah atanapi henteu, nyiksa atanapi henteu, pelindung kapentingan khusus atanapi henteu ... tindakan dendam anu munggaran parantos didamel dina halaman wéb Departemen Kaadilan Amérika Serikat (www.justice.gov) sareng halaman wéb sadunya (www.universalmusic.com) ku koléktif henteu aya namina.

Pikeun anu hoyong maca éta, ieu dokumén lengkep klaim: Tuduhan Megaupload


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

49 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alba cenahna
    1.    kawani cenahna

      Tingali pikeun ningali naon anu kajantenan anjeun: http://imageshack.us/photo/my-images/341/capturanx.jpg/

      1.    Alba cenahna

        Kuring nyalira xD kuring nempatkeun galéri kuring dina panyimpenan antara ayeuna sareng kaping 24 bulan ieu, kumargi dA disayogikeun di Amérika Serikat sareng anu sapertos megaupload, aya seueur patalimarga kontén ilegal (disebat "fanart" atanapi "fanfiksi") kusabab ... sacara hukum, yén jenis kinerja kreatif haram sabab hiji salaku seniman henteu kantos naros ka anu pangpayunna upami karya turunan tiasa didamel atanapi henteu ...

        Kusabab kitu kuring salempang pisan, pikeun kuring "fanwork" atanapi "fandom" mangrupikeun cara anu ideal pikeun ngarangsang kreativitas, sareng SOPA sareng PIPA mangrupikeun halangan pikeun tujuan éta.

  2.   KZKG ^ Gaara cenahna

    Kuring ngamangpaatkeun sareng nyarioskeun bagian sanés koin ... tindakan anu parantos dilakukeun dina sababaraha jam ieu ku henteu aya namina:

    Aranjeunna parantos tiasa kéngingkeun situs-situs ieu tina internét (offline):
    - Departemen Kehakiman Amérika Serikat (www.justice.gov)
    - Universal (www.universalmusic.com)
    - Gerakan Gambar Asosiasi Amérika (http://MPAA.ORG)
    - Asosiasi Industri Rekaman Amérika (RIIA.ORG)
    - Kantor Hak Cipta AS.

    Tapi éta henteu lirén di dinya ... dina dua jam terakhir, langkung seueur situs anu turun:
    - Warner Music (wmg.com)
    - Halaman FBI (fbi.gov) ogé ragrag kirang langkung 7 menit ... sareng tétéla, éta parantos langkung ti sakali ...

    Ieu moal réngsé di dieu ... pasti henteu.
    Tanda tangan Anonim jelas pisan:

    Anu Ops (@anonopsOne) hal anu pasti: NGarepkeun KAMI! #Megaupload

    Ieu pastina bakal langkung saé sareng langkung saé 😀

  3.   moscosov cenahna

    Di dieu di Chili saatos panutupanana Megaupload dipikaterang, Hashtag nembongan dina Twitter anu maos sapertos kieu: #JuntenPorno, hahahahahahahaha masih ngajantenkeun kuring seuri.

  4.   Tina Toledo cenahna

    Sababaraha diantarana parantos online deui, anu sanés resep sadunya aranjeunna masih turun. Sateuacan nyerat topik kuring cangcaya upami ngan ukur nampilkeun catetan -kumaha kuring tungtungna- atanapi ngédit ngeunaan hal éta ... masalahna rumit pisan.
    Upami urang tingali sacara teu pikaresepeun kuring kedah ngaku administrasi megaupload upami éta ngamungkinkeun nyayogikeun ratusan rébu bahan anu ngalanggar hukum sabab pikeun aranjeunna éta ngagambarkeun bisnis anu saé, kumaha ogé seueur pangguna megaupload aranjeunna ngabagi bahan éta ku cara anu henteu dipikaresep sareng, bahkan, seuseueurna seueur henteu ngan ukur henteu kéngingkeun kauntungan tapi bahkan ngabiayaan kagiatan ieu tina kantongna.

    Mungkin cerminan wajib saatos acara ieu leres-leres ditutup tina megaupload Naha éta mangrupikeun serangan ngalawan kabébasan éksprési, atanapi naha leresna panutupan situs anu pamilikna ngantepkeun hukum éta dilanggar sabab éta nguntungkeun pikeun aranjeunna?
    Akhirna, naon anu masing-masing urang pahami salaku kabébasan éksprési dina Internét? Naha ngalakukeun naon anu urang hoyong laksanakeun kusabab urang tiasa ngalaksanakeunana atanapi ngalakukeun anu leres? Naha WEB janten situs anu diatur nyalira? Upami kitu, kumaha ngatur dirina nyalira?

    Kuring yakin yén masalah éta ngalangkungan jalma sombong FBI nutup situs sareng komunitas -Anonim- gelut, kuring henteu ragu yén dina iman anu alus, pikeun kabébasan anu kuring masih henteu ngartos.

    1.    rayonan cenahna

      Upami urang terang yén hal-hal henteu saderhana, kuring satuju yén aya perda anu diperyogikeun kusabab jalma-jalma ngagaduhan hak pikeun nangtayungan ciptaanana, sanaos SOPA, Sinde. Lleras jsb sanés jalan anu leres, tapi leres ogé yén Megaupload henteu ngan ukur ngandung file anu ngalanggar hak cipta tapi ogé seueur file pangguna anu cadanganna, bahkan informasi anu disimpen di ditu.

      Pikeun masihan anjeun conto, kuring kagolong kana komunitas pilot virtual (kami ngapung simulator hiber tempur) sareng salah sahiji cara anu paling sering dianggo pikeun ngabagi birefings sareng misi anu tepatna MU sareng ayeuna urang henteu terang naon anu bakal kajadian sareng inpormasi éta, ogé kami moal terang naon anu bakal kajadian sareng jalma-jalma anu parantos mayar rekening premium. Intina mah nyaéta jenis-jenis tindakan ieu henteu tiasa dicandak sawenang-wenang, kedah aya conto.

      1.    Tina Toledo cenahna

        Leres, tindakan ieu parantos ngalanggar hak-hak pihak katilu tapi upami langkung ti 6,000 pangguna dikoordinir pikeun ngarobih halaman FBI Naha anjeun henteu tiasa ngalakukeun hal anu sami pikeun membela hak-hak anjeun di pengadilan?
        Atanapi ieu mangrupikeun tanda yén jalma-jalma parantos liren percanten kana lembaga?
        Wah….! Kuring masih ngaraos yén sadaya ieu diluar kabisa kuring pikeun ngarti sabab masalahna rumit pisan.

  5.   ErunamoJAZZ cenahna

    Masalahna serius pisan ... kuring ngagaduhan seueur hal dina Cadangan diunggah ka MU. Ayeuna kuring leungit sadaya file éta ...> _

    Di sisi anu sanés (kuring terang yén aya sababaraha urang anu resep anime sapertos kuring di dieu), ratusan seri, khususna "awéwé-awéwé lami", sadayana ngan ukur gaduh kakait pikeun MU ... sabab éta "Anu paling dipercaya".
    uu

    1.    ErunamoJAZZ cenahna

      … Sareng jujur ​​... kuring ngaraos sami sareng nalika kuring terang yén menara kembar murag.
      Kaayaan anu béda, tapi perasaan anu sami ._.

    2.    kawani cenahna

      Leres, boro-boro aya anime dina situs séjén

      1.    pandev92 cenahna

        Kuring kaleungitan 60 gigabyte anime anu diunggah sareng 10 gigabyte damel ti lembaga éta, sareng kuring henteu terang deui dimana bakal ngaunduh séri sapertos hiji potongan atanapi detektif conan dina basa Catalan atanapi Italia sareng serial anu lami kuring ragu yén éta bakal diunggah deui T_T. Ieu mangrupikeun kaambek ngalawan hukum panyalindungan data internasional. Sésana, upami aya Spanyol di dieu, ngawartosan yén kami nyieun platform pikeun ngalaporkeun tindakan ieu.

        1.    kawani cenahna

          Kami parantos kénca YouTube, tapi ningali éta aya lebay. Sahenteuna anjeun terang basa Italia sareng Catalan, janten upami anjeun milarian di Google anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur pilihan.

          Sareng Spanyol, kuring Spanyol tapi kuring henteu pati ngartos naon anu anjeun carioskeun.

          1.    pandev92 cenahna

            Kuring nyatakeun yén sadayana urang Spanyol, urang kedah ngahiji ngadamel keluhan ka pengadilan, ieu saderhana, sanaos ngan ukur pikeun karusakan, pikeun sadaya artos anu leungit atanapi ngan saukur kusabab henteu tiasa ngaaksés data pribadi.

          2.    kawani cenahna

            Sanés éta goréng tapi ...

            Aranjeunna bahkan moal bangsat merhatoskeun urang, aranjeunna bakal salawasna merhatoskeun jalma anu ngagaduhan artos sareng ka urang anu henteu masihan.

            Sigana kuring yén hal anu pangsaéna nyaéta pikeun sekutu kami, milari jalma anu tanggung jawab sareng nempatkeun éta naraka

  6.   sengit cenahna

    Anu kuring henteu ngartos pisan ieu, handapeun hukum nagara mana aranjeunna bakal dihukum? (Hukum hak cipta sareng anti-pembajakan beda-beda dumasar nagara, kuring ngartos) di handapeun Amérika Serikat? sabab anu dituduh sanés warga Amérika Serikat, numutkeun naon anu kuring baca atanapi sahenteuna henteu sadayana.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Detilna nyaéta kuring pikir, server MU aya di bumi Amérika ... janten sacara teknis tiasa ngalakukeun naon waé anu aranjeunna pikahoyong sareng aranjeunna 🙁

  7.   sengit cenahna

    Ahh hal sanés anu seueur ngaganggu kuring nyaéta anu nyarios yén perusahaan henteu ngasilkeun artos ku pembajakan. Jauh pangsaeutikna jalma bakal mésér stasiun play 2, pamuter mp3, hard drive 320 Mén, sareng sakedik anu gaduh koneksi internét gancang-sanés upami henteu pikeun pembajakan. Kuring terang éta haram sareng henteu kedah dilakukeun tapi anggapan yén perusahaan sapertos Sony atanapi Telepon henteu nguntungkeun sabagian tina pembajakan anu pikaseurieun.

  8.   Carlos-Xfce cenahna

    Saha anu teu ngaunduh naon-naon (sah atanapi henteu) tina Mega Unggah? Kuring parantos ngalaksanakeunana, sanaos sakapeung, henteu pernah assiduously.

    Sigana mah ieu kedah janten hukum anu merjuangkeun pembajakan Internét: nyerang situs khusus sareng candak anu bertanggung jawab: sababaraha. Éta henteu kedah ngalawan anu ngabagi tautan atanapi ngaunduh file: néwak sareng ngolah éta sadayana bakal janten biaya anu ageung pikeun pamaréntah.

    Di sisi anu sanésna, kuring henteu satuju kana SOPA. Kalayan hukum ieu, aranjeunna bakal mareuman situs mana waé sacara wenang. Aranjeunna tiasa nutup halaman atanapi blog anu teu aya hubunganana sareng pembajakan, tapi éta nyatakeun pandangan anu bertentangan sareng anu hoyong ngendalikeun dunya sareng ngamanipulasi inpormasi.

    Hapunten bilih ditutup Mega Upload, tapi kuring muji serangan balik Anonim. Abdi resep pisan protés kamari, sanaos hapunten Facebook sareng Twitter henteu ngalakukeun nanaon. Upami Facebook parantos ngalakukeun hiji hal, éta bakal ngahontal pemirsa anu langkung ageung sareng seueur jalmi anu bakal diwartosan ngeunaan SOPA sareng PIPA. Jalan anu mana waé.

  9.   Windousian cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring ngadaptar di megaupload kanggo unggah sababaraha file (software gratis) sareng ayeuna kuring mendakan ieu. Kuring henteu terang dimana urang bakal tungtungna.

  10.   ajag cenahna

    Abdi sanés pangguna Megaupload. Leres, sawaktos-waktos kuring parantos ngaunduh naon-naon ti ditu, tapi umumna éta file alit pisan anu henteu aya hubunganana sareng pilem, musik sareng anu sanés. Intina nyaéta yén panutupan halaman anu sah, henteu paduli kumaha parah dianggo ku sababaraha pangguna, mangrupikeun léngkah munggaran anu alit nuju taun 1984, nuju ka dunya sapertos anu dijelaskeun ku George Orwell, kalayan Big Brother na anu ngontrol sadayana.

    Kusabab ku aturan tilu éta, aranjeunna ogé tiasa nutup Dropbox, akun email, blog naon waé anu parantos ngeposkeun gambar atanapi pidéo ti pihak katilu sareng sajabana anu panjang. Éta sigana mah masalah sepele, niup saderhana ngalawan pembajakan, tapi mana langkung jauh.

    Ngan kusabab pangguna ngaunduh pilem sanés hartosna aranjeunna lirén ngagaleuh na. Meureun engké, upami anjeun resep, nanemkeun artos anjeun kana éta. Atanapi meureun, dina kaayaan naon waé, kuring moal pernah - naha kuring parantos ngaunduh atanapi henteu. Pikeun dijantenkeun alesan pikeun nutup halaman wéb yén perusahaan parantos kaleungitan 500 juta dolar, sahenteuna, sah sacara hukum. Kumaha anjeun tiasa kaleungitan hal anu teu dipiboga? Upami Megaupload henteu aya, naha jumlah artos sapertos kitu parantos dikumpulkeun?

    Kuring pikir yén pamaréntah sareng perusahaan, sok siap memeres konsumén, parantos nyimpulkeun yén Internét mangrupikeun medan perang anu penting pisan. Kuring ngarti yén prakték terlarang henteu kénging, tapi naon anu légal sareng naon anu haram? Upami justru perusahaan sareng pamaréntahan anu ngajantenkeun undang-undang dina gambar sareng sasaruaanana, sok ngamanipulasi sareng ngarugikeun warga biasa, naha hukumna teu tiasa dipikaharti salaku sakumpulan tindakan anu dirancang pikeun ngajaga jalma beunghar tina jalma miskin?

    Topik lega sareng rumit. Hapunten abdi pikeun billet.

    Hiji salam.

    1.    katun cenahna

      1984?

      Kusabab sateuacan tindakan jenis ieu urang parantos ngamimitian ngaluarkeun barang-barang ti indung.

      Dinten ayeuna kuring tiasa ngaksés inpormasi anu langkung seueur sareng kualitas anu langkung saé tibatan nini-nini buyut, aksés inpormasi tanpa ngalanggar hak cipta intelektual. Kuring gaduh langkung kamungkinan sosial sareng budaya tibatan éta pikeun aranjeunna. Hal ieu ngamungkinkeun kuring mikir langkung bébas.

      Jumlah buku dina domain umum ngamungkinkeun kuring maca sésana hirup kuring tanpa gumantung kana nanaon (ogé maca literatur anu berkualitas sareng sanés kotoran anu diterbitkeun ku penerbit akhir-akhir ieu), sareng kuring tiasa ngaksésna gratis sareng henteu dilarang nyebarkeun. Antara ayeuna sareng maot kuring jumlahna beuki nambahan.

      Hal anu paling parah nyaéta jalma henteu nganggo hak-hak éta, kusabab aranjeunna langkung resep ningali séri X dina halaman wéb anu ngahasilkeun potongan langsung dumasar kana akun premium sareng iklan sareng tanpa masihan artos éta ka pangarang, aranjeunna hilap budaya naon sareng hak. Nya, enya, dina tiori aranjeunna henteu terang naon pangguna na ngagunakeun jasa, naha?

      Nutupan halaman wéb anu ngahasilkeun kauntungan sinonim sareng naon? Naon anu henteu tiasa ningali séri mode pangénggalna tanpa nyumbangkeun artos artos sanés?. Mimiti aya rébuan saluran anu henteu gumantung kana perusahaan (torrents?). Kadua bakal aya sidang.

      Hiji-hijina masalah anu kuring tingali nyaéta jalma anu ngagaduhan akun sareng nganggona pikeun file pribadi. Tapi, sakumaha anu kuring terang, éta mangrupikeun tindakan pancegahan. Maksad abdi, éta henteu hartosna nanaon, upami aya sidang éta bakal dibayar atanapi naon atanapi urang tiasa ngajerit sapertos massa anu ambek. Naha éta haram atanapi henteu, hakim bakal ngatur éta.

      Hayu analogi nutup megaupload sareng 1984 rada kaleuleuwihi.

      1.    Tina Toledo cenahna

        Sapuk satuju sareng anjeun. Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun hal anu kuring nyerat ampir opat taun ka pengker (28 Feb 2008) sareng mangrupikeun keluhan anu sami pisan sareng anjeun; kumaha waé ogé megauploadSugan teu dihaja, éta tungtungna nyimpang cara pangguna berinteraksi:

        «Éta mangrupikeun patarosan anu parantos aya dina sirah kuring sababaraha bulan ... naha forum henteu sapertos baheula?
        Nalika kuring lebet kana forum Spanyol munggaran dina kahirupan kuring -Ayeuna- Kuring kagum ku seueur inpormasi anu dikandungna, kuring émut yén pangguna na -pangeusi kami nyauran diri urang sorangan, sanés pangguna- ngahasilkeun debat anu panjang sareng manaskeun dina téma beatle anu nyababkeun halaman sareng halaman anu beragam pendapat. Leres, urang jarang satuju, tapi urang pasti diajar.
        Pangeusi di dinya sabab kami resep debat -sareng tina waktos ka waktos gelut- sareng teu aya anu paduli kana ayana sub-forum dimana pikeun ngaunduh bootlegs. De facto aya henteu.
        Sareng pastina urang ogé henteu seueur, panginten jumlahna, pangeusi paling aktif tapi leres, kalobaannana mangrupakeun foristas sadaya-rupa bumi; calakan sareng sanggup ngabahas politik, musik atanapi seni rupa.

        Dinten ieu kuring ningali forum sareng ku sedih kuring ningali yén kaayaan parantos robih, sareng kuring henteu nyarioskeun topik anu saderhana atanapi konyol sapertos "Kang Beatle anu kagungan rambut pangpanjangna?" atanapi "Naha anjeun nganggap irung Ringo seksi"? Henteu. Kuring henteu nyarioskeun éta.
        Dinten ayeuna berkat RapidShare, MegaUpLoad, YouSendIt… Sareng seueur deui forum-forum parantos janten salah sahiji gudang ageung dimana leechers tiasa ngaunduh matérial anu disayogikeun sakahayangna. Sareng éta moal janten hal anu goréng upami éta ogé henteu ngahasilkeun sakedik "anggota forum" anu percanten yén ku nyumbangkeun seueur bahan pikeun ngaunduh aranjeunna berkolaborasi pikeun ngagedékeun forum. Éta moal janten hal anu goréng upami sanés sanés kanyataanna kaseueuran "kontribusi" ieu disalin tina forum atanapi blog sanésna sareng saukur dipasang. Aranjeunna bahkan henteu ngaganggu pikeun nalungtik atanapi nyumbangkeun hal ngeunaan éta pikeun ngeuyeuban elmu urang.

        Dinten ayeuna kuring nyobian maca anu matak dina forum sareng kuring henteu mendakan hal anu pikaresepeun; nyalin sareng némpélkeun berita tina domain publik, téma lami dihirupkeun deui ku terse "Pisan pikaresepeun, kuring henteu terang" sareng "dialog" sareng "debat" anu jarang ngaleuwihan dua puluh kecap. Sareng kalayan basa Spanyol anu dahsyat, parah ditulis. Saolah-olah ngetik dua puluh kecap anu mawa salib dugi ka Golgota.

        Kuring heran lamun urang kaleungitan kamampuan pikeun muterkeun ideu anu koheren, sareng anu paling parah, naha urang parantos kaleungitan kamampuan ngahasilkeun ideu nyalira? Dimana éta haus pikeun nalungtik pikeun diajar?
        Sareng kanggo catetan, kabodoan sanés pembenaran ... basa Spanyol kuring pikareueuseun nalika kuring diajar Ayeuna sareng berkat ieu parantos ningkat pisan. Seueur kecap-kecap anu kuring henteu ngartos sareng dinten ayeuna kuring henteu ngagaduhan masalah éta berkat forum-forum éta.
        Ieu mangrupikeun forum-forum ayeuna, sareng anu paling dramatis sadayana nyaéta forum-forum anu caket.
        Aya seueur anu kedah dipikirkeun, sareng seueur anu kedah dilakukeun. Da éta kuring henteu ragu.

        1.    katun cenahna

          Koméntar kuring rada kagok kusabab buru-buru.

          Abdi satuju kana koméntar éta. Abdi resep ideu anu anjeun maju sareng kuring badé masihan visi kuring sakedik, sareng meureun kuring ngurilingan rungkun sareng ngahaleuang masalah anu teu aya hubunganana sareng berita:

          Masalahna nyaéta urang gaduh (atanapi, urang gaduh) tukeur kualitas pikeun kuantitas. Sabagéan éta disababkeun ku demokratisasi internét anu langkung ageung (anu henteu goréng), anu ditarjamahkeun janten langkung seueur jalma aksés sareng ilubiung, tapi langkung hésé pikeun mendakan, di tengah sadaya gangguan, inpormasi anu pikaresepeun atanapi analisa aslina anu sanés ngarobih hal baheula

          Ogé mangaruhan kanaékan kagancangan internét sareng kapasitas hard drive, sadaya inpormasi sakedik sareng obsesi urang pikeun ngeusian hard drive urang, tukeur seueur inpormasi, fastfeeds, jst. Éta henteu pantes deui pikeun nyayogikeun lagu-lagu grup, produserna, musisi, jst. Anu penting nyaéta gaduh 40000 lagu dina hard drive anjeun, satengah tina kualitas anu diragukeun; parantos ngaunduh sarébu buku, tibatan henteu maca éta; atanapi parantos ningali siri Amérika panganyarna.

          Kanyataan hoyong nyéépkeun budaya gancang pisan ngandung harti yén urang nyéépkeun waktos pikeun milih sareng nganalisis éta. Kami kabawa ku adonan sareng meakeunana gancang-gancang dugi ka urang boro-boro waktos ka jus éta. Kalayan kecap séjén, upami urang milih sareng nyéépkeun gancang, résidu anu ditingalkeun ku budaya saeutik sabab urang parantos ngalangkungan analisis anu sateuacanna sareng anu teras sareng dina prosés, salian ti kanyataan yén kualitas anu urang konsumsi janten variabel. Kusabab inpormasi éta henteu aya pangaruh pisan ka urang, panginten ngan ukur pikaresepeun, urang moal tiasa ngadamel analisa anu langkung rumit, diajar, kéngingkeun pangalaman, jst. Kami nyabut inpormasi anu rumit, anu kedah dipikirkeun, tapi anu ngeuyeuban.

          Kuring ogé parantos ngalebetkeun gim ieu, salaku conto, sateuacan kuring nganyahokeun cakramna dugi ka catetan anu terakhir. Ayeuna kuring ngonsumsi langkung seueur musik sareng nganalisis langkung sakedik.

          Salaku tambahan pikeun sadayana, inpormasi parantos dikunyah sareng ditumbuk tina arus opini, janten jalma-jalma di luhur cicing dina gelembung "Kuring henteu terang guru naon" -nu saur guru, nyarios anu sanés salaku panerbit atanapi perusahaan rékam- ceuk ieu Éta saé atanapi goréng sareng kuring henteu lulus tina anu hadé atanapi anu goréng. Sareng dina luhurna upami anjeun ngabantah sareng kuring "anjeun henteu terang naon anu anjeun carioskeun." Janten urang moal deui naksir naon-naon sabab teu aya anu naksir. Kami hoyong inpormasi anu gampang, henteu rumit teuing, yén upami urang miceun waktos pikeun mikir ngeunaan éta atanapi ngartikeunana kami moal tiasa neraskeun ngaunduh atanapi némpél layar sentuh alat 3g kuring.

          Salam sareng hapunten kanggo anu ngalangkungan dahan-dahan

        2.    Ozzar cenahna

          @Tina sareng @algoban: Sakumaha kaleresan sareng akal anu saé! Kaleresan saé, kuring henteu tiasa nyatakeun éta langkung saé tibatan anjeun sareng sababaraha koméntar anu dikaluarkeun. 😀

          Salam.

        3.    pandev92 cenahna

          Kuring ngan ukur nyarios hiji hal, kuring unggah dina pelacak swasta sareng leubér sareng fansubero lami sareng kuring yén aranjeunna nyandak jauh, nalika kotoran industri anime di nagara kuring ngan ukur nyandak anime babi komérsial, éta pisan némpél moral kuring. Dinten aranjeunna ngabaktikeun diri pikeun subtitle bahkan sadaya séri sacara sah, teras aranjeunna ngadu'a, dugi ka dinten éta kami kedah narik pembajakan kusabab konténna bahkan henteu dilisensikeun.

      2.    ajag cenahna

        Éta henteu nyandak hal-hal anu teu kontéks. Dina pamanggih kuring, sareng kuring nyatakeun yén kuring sorangan kritikus anu mantep kana sistem, "1984" sanés mangrupikeun ancaman ti payun, tapi mangrupikeun kanyataan anu ayeuna sareng fungsina. Inpormasi napsu, média tunduk kana pamaréntahan sareng perusahaan ... Tangtosna aya langkung seueur inpormasi dina sirkulasi, tapi… kualitas naon? Tujuan atanapi dimanipulasi? Naon Kabebasan? Ayana?

        Kuring henteu nolak yén aya jalma anu sanggup milarian jalan nyalira diantara masarakat, tapi naha leres yén média sareng pamaréntah ogé milari warga anu sacara total kabobodo? Anjeun ngan ukur kedah ningali program tipi, berita dina koran atanapi perawatan anu diciptakeun ku Amérika pikeun pendidikan generasi anu bakal datang. Nini-nini kuring pasti henteu ngagaduhan aksés kana satengah budaya anu kuring lakukeun, tapi hirup dina kandang anu langkung ageung henteu ngajantenkeun kabébasan anu langkung ageung.

        Nalika ngarujuk kana panutupanana Megaupload ku kecap-éta meureun-kaleuleuwih-, naon anu kuring lakukeun nyaéta kalebet kana anu ngepung kabébasan éksprési anu sababaraha organisasi siga nganiaya. Alami, sigana sah pikeun kuring yén panulis membela kreasiana, sareng halaman unduhan ditutup sanés akhir dunya, sanaos tiasa nyetél conto anu bahaya. Anjeun kedah milarian kasaimbangan sareng milari alternatipna.

        Anu kuring hoyong difokuskeun nyaéta persis bentuk sareng inti masalahna. Hukum nyatakeun yén jalma henteu polos dugi ka dibuktikeun sanésna, tapi di dieu aranjeunna ditutup -na henteu masalah kumaha pancegahan éta, éta masih aya anggapan salah-, teras urang bakal ningali ... Pangguna hukum, aya, aranjeunna bakal ningali file anjeun teu kahontal, sareng sadaya data anjeun dina tangan FBI. Kunaon

        Teras aya kelompok jalma / perusahaan anu ngamajukeun ieu. Nutupan halaman wéb, operasi FBI ngalangkungan kahoyong produsen atanapi, kumargi kami, nyatujuan SOPA / PIPA / ACTA sareng anu ngagantikeunana, nyaéta ngawangun plutokrasi generasi anyar, teu isin. Éta ngalangkungan kaadilan, chimera hébat anu kuring percanten kirang na kirang, sareng nempatkeun éta pikeun layanan anu kuat - bahkan langkung.

        Sareng nyarios sadayana ieu, kuring badé nambihan yén kuring sawaréh ngabagi sudut pandang anjeun, duanana sareng anjeun sareng Tina Toledo, tapi seueur pelanggaran anu dilakukeun nyaéta ngeusian gelas. Dina hal kuring, Megaupload ngan ukur aya hiji deui tetes, anu tungtungna ngahasilkeun limpahanana, sareng kuring sedih ningali yén cara ngalereskeun hiji hal di dunya ieu nyaéta snip.

        Hiji salam.

        1.    katun cenahna

          Babandinganana sigana siga kaleuleuwihi.

          Inpormasi mangrupikeun kualitas anu anjeun pikahoyong. Aya alusna alus boh goréng. Anjeun bahkan tiasa ngirimkeun nyalira.

          Kuring henteu weruh naon anu dipilarian ku pamaréntah. Kuring terang naon kuring sareng naon anu kuring pilari, sareng kuring terang yén kuring gaduh alat pikeun mikir, alesan pikeun nyalira tanpa aya anu ngawartosan naon anu kuring pikirkeun sareng, pangutamana, sensor cara pikir kuring sareng ngalarang kuring pikeun nganyatakeun sacara bébas (jelas kuring dipangaruhan ku seueur hal, tapi éta perdebatan anu sanés). Upami jalma sanés henteu, dibéré kasempetan, éta masalah anjeun.

          Aksés anu langkung ageung kana inpormasi ngajantenkeun kuring mikir langkung bébas, inpormasi tumuh mangtaun-taun, kandang?

          Ngadalikeun internét bahaya, tapi dina hal ieu teu tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun sénsor, atanapi panjagaan, atanapi pangendalian pamikiran, sareng éta sababna kuring henteu ngartos analogi na. Atanapi aranjeunna henteu nyabut hak anjeun, sareng di luhur éta masih aya alternatif anu salawasna langkung saé (arus). Kumaha waé ogé, aranjeunna parantos nutup halaman wéb tina jinis anu nguntungkeun tina karya batur.

          Kanyataan yén anjeunna polos dugi ka kabuktian sanés henteu hartosna yén tindakan pancegahan henteu dilaksanakeun. Dina kasus rajapati, anu dituduhkeun rajapati dikunci bahkan upami ngan ukur dituduh.

          Masalah blokade daun seueur kanyahoan anu bakal direngsekeun. Jelas yén cara kaayaan ditangani sanés jalan anu hadé. Kitu ogé béda-béda hukum anu parantos diusahakeun dilaksanakeun. Tapi éta henteu hartosna yén jalma moal tiasa ngirangan pamaréntahan ayeuna.

          Masarakat gaduh kakuatan langkung seueur tibatan anu anjeun pikirkeun sareng kersa dianggo. Upami pamaréntahan ngantepkeun hukum, masarakat henteu satujujuan tiasa ngarobih pamaréntahan. Upami énjing sadayana masarakat lirén nganggo naon, salaku conto, ngahasilkeun Universal, karajaanna bakal turun-turun. Upami jalma henteu, aranjeunna henteu satuju, atanapi aranjeunna henteu ngagunakeun kabébasan anu pas. Tapi anjeun bébas ngalakukeun éta.

          1.    ajag cenahna

            Algoban, kuring nganuhunkeun sikep anjeun, sabab éta henteu ragu naon anu diperyogikeun ayeuna: sumanget kritis.

            Leres aya seueur inpormasi, sagala rupa, tapi henteu salawasna sayogi pikeun penduduk - naha kusabab kabodoan, kurang aksés atanapi nyumput. Candak, salaku conto, pulau-pulau sampah ageung, ngambang di lautan anu kuring henteu kantos ningali dina kahirupan kuring bakal dingaranan dina sababaraha berita atanapi koran.

            Kuring ogé nyimpulkeun kasimpulan, kuring yakin "bebeneran" kuring sareng kuring hirup dina cara kuring sorangan, nalungtik sareng kontras, tapi kuring ningali aya manipulasi inpormasi anu teu tiasa dibébaskeun sareng éta ngaganggu kuring, utamina kusabab seueur jalma percanten naon anu aranjeunna baca tanpa alesan sahenteuna. Dina masalah ieu, perlu diperhatoskeun sababaraha faktor, bahkan sosiologis, sareng anu leres éta bakal masihan debat anu asli, anu panjang.

            Sedengkeun pikeun hal "kandang", éta cara ngobrol. Kuring resep filsafat, sareng meureun anu paling akurat di dieu nyaéta pikeun nuduhkeun mitos Gua Plato. Tapi hei, éta ngan ukur pendapat kuring, éta henteu hartosna éta kedah leres.

            Jelas, aya alternatif anu langkung saé - kuring resep torrents langkung saé - sareng di dieu aranjeunna henteu ngalanggar hak éksprési. Anu kuring ngartos nyaéta serangan ieu ngagaduhan maksud sekundér, panginten aya hubunganana sareng SOPA. Catet yén, dina waktos ieu, sareng henteu diragukeun hasilna tina naon anu kajantenan ku Megaupload sareng tekanan sosial, saur kuring proposal éta parantos ditarik.

            Masarakat gaduh kakuatan, seueur kakuatan. Kumaha upami anjeun henteu terang anjeun gaduh? Anjeun ngan ukur kedah ningali hawa masarakat anu pasrah sareng meresahan ayeuna-ayeuna, ditampa sacara teu pikaresepeun kana kabijakan pamaréntah, jst. Daripada ngalakukeun hiji hal, aranjeunna ngan ukur cicing di imah - kaseueuran aranjeunna. Sareng pikeun kuring, masing-masing, éta mangaruhan kuring, kusabab hiji jalma teu tiasa ngarobih sistem, kumaha teuing anu aranjeunna pikahoyong.

            Dinten ayeuna urang ngagaduhan kabébasan, tapi upami henteu nganggo éta, naha énjing bakal dianggona?

  11.   roberto cenahna

    aranjeunna sadayana siome

  12.   Ozzar cenahna

    Ngeunaan naon anu saluyu sareng Hak Cipta di Amérika Serikat, panutupan éta caket, sareng éta seueur anu teu malire, teu ngartos, katingali tibalik atanapi anu kuring terang, nalika écés Megaupload nguntungkeun dina cara anu teu kakendali sareng teu isin ku patalimarga anu diturunkeun tina bahan sareng komérsialisasi produkna kalayan biaya padumukan kalolobaanana dijagaan bari henteu aya parobahan parobihan sareng kontrol. Henteu cekap deui pikeun marios inohong panghasilan tina arahan aranjeunna anu medar dina jaringan (Langkung ti 175 juta dolar), pikeun mariksa gedena kagiatanana, aranjeunna janten taipan!

    Bahwa ku tindakan ieu jalma-jalma polos kapangaruhan, pasti aranjeunna, sareng pastina jalma-jalma anu kapangaruhan bakal tiasa ngajukeun klaim ka pihak berwenang, ogé; Nanging, kuring sacara pribadi henteu nempatkeun sadayana tanggung jawab dina FBI, kumargi diantawis kompeténsi na nyaéta penganiayaan, sareng Interpol, ngeunaan perilaku kriminal, kalebet anu ngalanggar Harta Inteléktual, tapi langkung saé Megaupload nyalira, yén dina waktos henteu diperyogikeun pikeun ngalindungan jasa na tina ukuran anu mungkin ieu, aranjeunna henteu ngalakukeun éta, kasalahan parah pikeun perusahaan paling berpengaruh dina unduhan file dina jaringan, sareng dimana sakedik pentingna nunjukkeun, dina hal reliabiliti jasa , anu dipiboga ku aranjeunna pikeun pangguna "sah".

    Éta sababna usaha anu gedé pisan anu ditetepkeun di tukangeunana henteu tiasa ditampi, hal anu sama sakali henteu saluyu sareng naon anu disebat "ngabagi", éta dibagi deui ku torrent tibatan unduhan langsung! Di dinya, anu dilakukeun nyaéta nyimpen bahan anu dilindungi anu disebarkeun dina jaringan pikeun tiap unduhan, aliran anu aranjeunna terang arahanna sampurna, sareng ti mana aranjeunna kéngingkeun jutaan dolar dina kauntungan, atanapi sanésna, aya anu ngawartosan éta, contona, Megavideo, Naha éta dipaké pikeun ngamuat pidéo kawinan sareng massa atanapi pikeun anu sanés?

    Kuring yakin yén régulasi anu ketat pisan sareng murni anu diusulkeun akhir-akhir ieu sanés anu paling nyukupan atanapi wajar, tapi kuring ogé yakin yén internét henteu tiasa neraskeun sapertos banteng anu gagah anu ditingalkeun ka alat nyalira dina gelas, peryogi tindakan mamang. Utamana upami hak pribadi pangguna sareng hak pribadi pangarang konvergénsi sapertos cara anu salah.

    Kuring bahkan henteu nyarioskeun kabébasan éksprési, kumargi seueur anu lieur sareng "ngalakukeun naon waé anu kuring pikahoyong" "sadayana gratis" "élmu henteu ngagaduhan pamilik", sareng sajabana, ngagaur pir sareng batu dina karinjang anu sami. Nyobian ngarobih konsép éta mangrupikeun perang anu éléh.

    Salam, sareng hapunten tina niupna tapi teu tiasa dielakkan, hayu, pikeun hal kuring diajar Hukum ... xD

    1.    katun cenahna

      Hébat tapi pantes.

      Jelas yén aranjeunna henteu tameng sareng kauntungan langsung. Tapi sesah pisan pikeun merhatoskeunana tanpa asup kana ketidakadilan. Abdi tiasa mikirkeun conto klasik sareng dua varian:

      1. Anjeun ngadamel péso sareng ngicalna. Anjeun nawiskeun jasa anu henteu kedah ngagaduhan tujuan kriminal

      2. Anjeun ngadamel péso sareng ngicalna pikeun tujuan kriminal.

      Bisi 1 éta moal haram. Dina kasus 2, anjeun kedah ngabuktoskeunana, atanapi ningali naha tukang ngadamel péso mangrupikeun batur. Seueur anu bakal ningali megaupload dina 1 sareng anu sanésna dina 2.

      Tapi ngan ukur hiji-hijina, urang tiasa naroskeun ka diri nyalira naha megaupload sareng sanés jasa anu sanés? Naha henteu YouTube?

      Sareng patarosan anu sanés (kumargi anjeun diajar hukum). Naha éta henteu cekap ku sistem ayeuna dimana hakim mutuskeun légal hiji halaman? Naon anu lepat sareng sistem ieu?

      1.    katun cenahna

        Errata

        2. Anjeun ngadamel péso sareng ngicalna terang anu ngagaduhan tujuan kriminal.

        1.    Ozzar cenahna

          Ngeunaan dua kamungkinan anu anjeun nyerat, sadayana janten masalah buktina, sabab kompléks sanés ngan ukur mangrupikeun palaksanaan tindakan kriminal, tapi kolaborasi dilakukeun pikeun nyumputkeun prakték anu dilarang. Pikeun kuring, jalma-jalma Mega aya dina tempat kadua hipotesa anjeun, kumargi aranjeunna parantos dipénta sateuacanna ngeunaan matéri anu disimpen di ditu, sareng sana éta aranjeunna ngumbah panangan, ngantepkeun tanggung jawab ka pangguna, bari aranjeunna terus nutupan diri. Naha teu acan sami dilakukeun sareng sadayana? Nyaéta, éta mungkin kusabab teu mungkin nyandak aranjeunna ka sidang atanapi strategi politik.

          Patarosan anjeun ngeunaan kontrol yudisial dina hal-hal ieu pikaresepeun, kuring khususna mikir yén prosedur administrasi tiasa dilaksanakeun sateuacan diintervensi hakim, sahingga anjeunna ngan ukur ngalakukeun tindakan pikeun hormat kana légal tina kaputusan administrasi, kuring henteu ningali perluna éta. yén anjeunna kedah ngiringan ngahiji. Tapi ati-ati, kuring nuju nyarioskeun prosés administrasi anu maju, sanés panasaran, tapi hormat kana jaminan prosedural, prosés alatan, hak pertahanan, jst. (Ieu justru naon anu kritis pikeun SOPA, sareng klon-klon na: padika na sawenang-wenang). Pondokna, kontrol yudisial tiasa janten salajengna, henteu salawasna yudikatif kedah campur heula, ieu tangtosna, upami aya prosés administrasi sateuacanna dilakukeun sareng hormat kana jaminan pangguna.

          Dina kasus Mega, éta henteu ngan ukur kedah ngalanggar hak cipta, tapi kusabab anu dituduh dituduh langkung seueur kajahatan, kalebet pencucian uang, paréntah salaku tindakan pancegahan kanggo nahan sadaya matéri anu tiasa janten bukti pikeun tuduhan éta, sapertos mobil, artos, meungpeuk rekening bank, sareng tangtosna, server dimana sadaya inpormasi disayogikeun. Hal anu rumit ngeunaan masalah éta nyaéta lamun éta masihan éta nilai probatif lengkep, éta tiasa lumangsung yén pangguna sareng bahan légal ningali inpormasi na ngaleungit, kusabab ngaku sareng ngalaksanakeun tindakan hukum di Amérika Serikat mahal pisan, anu bakal nyusahkeun pisan pikeun seuseueurna aranjeunna didangukeun di pengadilan, atanapi bahkan didangukeun dina petisi resmi.

          Hiji salam.

          1.    pandev92 cenahna

            Salaku halaman wéb, abdi henteu kedah ngariksa eusi anu mayar kanggo pangguna. Sing saha anu kedah mariksa yén teu aya pelanggaran, nyaéta panulis anu tiasa ngabaktikeun diri pikeun nyalahkeun tautan sareng megaupload teras-terasan nurut kalayan ngaleungitkeunana, Anu henteu terang sareng nyarios seueur kusabab henteu terang, nyaéta kaseueuran gim, sinar sinar jsb, diunggah pikeun fileserve sareng sanés MU, sabab fileserve dugi ka énggal mayar, sareng anu sami kajantenan sareng rapidshare, janten seuseueurna mu uploaders ngalaksanakeunana pikeun seni mikanyaah. Kuring yakin yén pengadilan bakal nyarios deui yén MU henteu ditanggung jawab, sapertos anu kajantenan tukang. Tungtungna, pangadeg MU mangrupikeun jalma anu bodo pikeun cicing di nagara anu sacara praktis nagara Amérika Serikat, Selandia Anyar, sapertos hirup di Australia atanapi Jepang.

          2.    katun cenahna

            Bisi anjeun teu acan ningali, dakwaanana aya. Éta surreal nyarios sahenteuna.

            Tina kaca 30 anjeun ningali email pribadi di antara anu dituduh. Aranjeunna bahkan ngalirkeun file di antawisna atanapi ngajelaskeun maksud pikeun nyalin file tina YouTube. Aranjeunna malah nyarios sapertos anu sanés sanés bajak laut tapi éta nyayogikeun jasa ka bajak laut.

            http://es.scribd.com/doc/78786408/Mega-Indictment

            Katempo mobilna, sadayana nunjukkeun yén éta aya dina kasus anu kadua.

            Sigana mah mangrupakeun ide anu goréng pikeun kuring, salami prosedur ieu dilaksanakeun ku instansi nagara transparan. Tapi naha prosedur administrasi anu anjeun usulkeun ngagaduhan tindakan pancegahan sapertos panutupan samentawis halaman wéb?

            SOPA, sapertos sinde sareng anu sanésna, mangrupikeun bagian tina basa anu salah sabab hoyong gaduh kontrol kana internét ngalangkungan mékanisme anu teu adil, henteu transparan sareng partisan.

            salam

          3.    katun cenahna

            @ pandev92

            Pariksa mobilna dimana jelas yén MU terang naon anu dilakukeun. Di sisi anu sanésna, MU leres-leres mayar pangguna, anu tiasa janten masalah upami nampi artos pikeun bahan lindung (éta parantos dikoméntaran dina halaman wéb sanés), kumargi aranjeunna tiasa nampi keluhan.

          4.    pandev92 cenahna

            Dina mu aranjeunna terang naon anu aranjeunna jelaskeun, tapi aranjeunna henteu ngalakukeun éta sareng éta cukup 🙂

            Upami ningali jalan sanésna, anjeun panginten parantos mimiti nutup 70% patalimarga internét, tong salah, internét parantos seueur tumuh kusabab pembajakan.

  13.   Ozzar cenahna

    @ pandev92: Kanyataan yén MU henteu unggah bahan anu dijagaan dirina henteu cekap pikeun ngabébaskeun anjeunna, kusabab kalakuan anu dihukum, hiji kajahatan, tiasa dilakukeun ku sababaraha cara: ku langsung, teu leres, ngalirihkeun, sareng sajabana, atanapi ku kasaluyuan atanapi nangtoskeun polah éta, sareng upami anjeun ningali sacara obyektif, jasa anu disayogikeun éta, sareng paripolah MU sacara umum, mangrupikeun sikap anu horéam kana kendali panggunaan panggunaan jasa anu éta henteu kalibet kusabab aranjeunna terang yén bisnis na éta bakal balik handapeun. Ieu hubungan langsung antara modél bisnis MU sareng ngalanggar hak cipta, malih alesan utama dituduh na. Siga algoban ngawartosan anjeun, baca babasan, sacara serius.

    Ngeunaan naon anu anjeun carioskeun yén langkung ti satengah internét kedah ditutup pikeun mikiran kumaha saur kuring, éta henteu aya hubunganana, sabab aya kasus anu langkung beurat tibatan anu sanés, anjeun sorangan parantos nyarios kumaha malahan mayar, jalma-jalma, anu nguntungkeun tanpa malu-malu tanpa aya kasopanan kudu dituntut kriminal. Salaku tambahan, hayu atuh nyaritakeun hal, hukuman éta ngagaduhan fungsi pencegahan umum, anu ngakibatkeun seruan perhatian ka urang sadayana pikeun non-komisi kajahatan kumargi akibat négatip anu dipilampah, atanapi éta panginten nalika anjeun ningali yén éta henteu néwak sadayana garong hartosna yén teu aya anu kedah dicekel? Nya, éta, naon anu kajantenan sareng MU ogé mangrupikeun hudang penting pikeun sadaya klonna ngeunaan jasa anu aranjeunna pasihkeun sareng kamungkinan akibatna tina paripolahna.

    Hiji salam.

  14.   Tina Toledo cenahna

    Bagian tina sadaya masalah ieu nyaéta, jujur, ampir kabéh pangguna internét parantos ngaunduh, sahenteuna sakali, file ilegal, henteu ngan ukur ti megaupload tapi ti mana waé ogé.
    Naon anu kuring nyobian nyarios ku ieu? Éta jinis tingkah laku ieu saéstuna "normal" dina WEB sareng, pikeun kuring, Internét mangrupikeun situs anu diatur ku adat sareng panggunaan sanés ku hukum. Nanging, dikawasa ku panggunaan sareng adat istiadat henteu salawasna paling saé kusabab éta gumantung pisan kana kualitas moral masarakat anu ngalaksanakeun prakték ieu.

    Ieu kontéks dimana, sareng ku naon, protés dihasilkeun nyatakeun yén panutupan megaupload éta mangrupikeun serangan kana kabébasan éksprési. Atanapi mimiti ngawatesan kabebasan éta.
    Naha leres leres ieu? Naha tindakan ieu dilaksanakeun ku FBI hartosna awal akhir pikeun kabébasan éksprési dina internét? Naha hartosna warisan budaya kamanusaan moal sayogi pikeun sadayana?

    Rasa-rasana henteu. Bener nyaéta kuring henteu resep ngeunaan panutupan megaupload sabab, sapertos seueur, kuring kaleungitan artos -Abdi gaduh rekening premium- sareng jam-jaman diinvestasikeun pikeun unggah langkung ti 15Gb. inpormasi -dasarna file desain grafis- tapi kuring henteu tiasa ngabantosan rasa ambek nalika kuring terang yén anu bertanggung jawab kana situs éta parantos nampi sababaraha bewara ngeunaan dugaan kagiatan ilegal anu dilaksanakeun, sareng ngalangkungan, megaupload. Naha aranjeunna ngingetkeun palangganna? Henteu. Aranjeunna ngan ukur nyandak perlindungan pikeun nyingkahan panutupanana situs sareng neraskeun bisnisna tanpa peringatan ka klien sareng pangguna ngeunaan kaayaan hukum sareng résiko poténsial yén sadaya bahan anu di-host megaupload, naha ieu sah atanapi henteu.

    Naha ieu kabébasan internét anu urang pikahoyong? Abdi henteu terang naon anu dipikirkeun batur, tapi henteu. Tapi ogé naon anu urang ngartos ku internét gratis? Salah sahiji anu urang tiasa ngungkapkeun ideu urang atanapi anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun naon anu dipikahoyong? Sakanyaho kuring, ieu mangrupikeun panutupan perusahaan anu ngalakukeun bisnis kotor, sanés situs koran. Situs-situs di Granma -http://www.granma.cu/- sareng ti The Rajana Herald -http://www.miamiherald.com/-kanggo namina dua koran kalayan idéologi anu sabalikna pisan masih aya. Situs éta ditutup ku alesan hukum, sanés politik.
    Panutupanana tina megaupload naha ngancam kabébasan urang gaduh pikeun tukeur budaya ngalangkungan WEB? Rasa-rasana henteu. Kabudayaan mangrupikeun hal anu pikaresepeun sareng pikaresepeun mangrupikeun hal anu sanés, sabab henteu sadayana musik mangrupikeun kabudayaan sareng sanés sadayana pilem. Naha kuring leres-leres percanten yén aya perjuangan ngajaga pertukaran budaya bébas, nalika seuseueurna pesen anu kuring baca dina internét ditulis parah sareng kasalahan éjahan anu hébat anu bahkan kuring, basa indung kuring nyaéta basa Inggris sareng éta butuh Kira-kira dalapan atanapi salapan taun nyarios sareng nyerat dina basa Spanyol, naha kuring sadar yén? Hayu angkat! Langkung saé urang maca buku anu saé anu urang paling peryogikeun….

    Abdi henteu resep éta megaupload Éta parantos ditutup, tapi sigana mah éta serangan ngalawan kabébasan ogé.

    1.    rayonan cenahna

      Naha ieu kabébasan internét anu urang pikahoyong? Abdi henteu terang naon anu dipikirkeun batur, tapi henteu. Tapi ogé naon anu urang ngartos ku internét gratis? Salah sahiji anu urang tiasa ngungkapkeun ideu urang atanapi anu ngamungkinkeun urang ngalakukeun naon anu dipikahoyong?

      Nya, kami sami, sabab ayeuna koméntar anu kuring baca dimana-mana fokus kana hal éta, kana "naon anu urang pikahoyong" sareng naon anu anjeun mairan leres-leres leres, éta mangrupikeun masalah sikap, sareng anu serius pisan. yén Ozcar nyebatkeun nyaéta anu kuring percanten mangrupikeun masalah anu nyababkeun yén urang lieur kabébasan éksprési sareng nyebarkeun élmu sareng:

      "Laksanakeun naon waé anu kuring pikahoyong" "sadayana gratis" "élmu henteu ngagaduhan pamilik", sareng sajabana.

      Sareng upami urang henteu ngalereskeunana, hal-hal bakal langkung parah kusabab teu tiasa teras-terasan sapertos kieu.

    2.    Ozzar cenahna

      Koméntar hébat, Tina! Ngan pikeun negeskeun salah sahiji poin anjeun, anu ngarujuk kana tanggung jawab MU ka pangguna na. Dina kaayaan panggunaan jasa éta, Megaupload negeskeun deui dina sababaraha klausa na yén éta dileupaskeun tina sadaya tanggung jawab upami gagal, ku alesan naon waé, kalebet hukum, anu mangaruhan kana kontinuitas jasa, ogé peringatan dina Dokumén anu sami anu jasa éta ngagaduhan résiko alamiah anu dipikaterang sareng ditampi ku para nasabahna anu henteu nyayogikeun pangguna pikeun tindakan hukum ngalawan perusahaan. Éta sababna aranjeunna henteu masihan peringatan, ogé teu ngagaduhan sikap anu kondusif pikeun masihan reliabiliti sareng kaamanan dina nyayogikeun jasa ka para pangguna, tapi sabalikna, pikeun tetep ngeusian kantongna.

      Upami aya anu resep maca kaayaan jasa MU, ieu mangrupikeun tautan pikeun sadayana mariksa:

      http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:xH7pURxXXSYJ:megaupload.com/?c=terms&setlang=es+megaupload.com/?c=terms&setlang=es&cd=1&hl=es&ct=clnk&gl=es&client=firefox-a

      Hiji salam.

      1.    Tina Toledo cenahna

        Nuhun sarébu rayonan y Ozzar!

        OzzarPerhatoskeun yén bagian ieu tina kontrak adhesion narik perhatian kuring:

        "Nyalametkeun
        12.1
        Tanpa prasangka pikeun ubar légal anu sanés, Megaupload tiasa langsung ngaluarkeun bewara, atanapi ngagantungkeun (nyaéta, blok aksés sareng operasi Layanan pikeun Klién), boh samentawis atanapi teu salamina, atanapi namatkan akun Klién sareng nolak nyayogikeun Pelayanan ka Klién upami: (a) Megaupload yakin yén Klién parantos ngalanggar atanapi bertindak teu saluyu sareng Pasatujuan ieu, atanapi salah sahiji kabijakanana; atanapi (b) Klién teu acan mayar biaya atanapi pembayaran sanés kumargi Megaupload; atanapi (c) Megaupload henteu tiasa mastikeun atanapi ngoténtikasi inpormasi anu disayogikeun ku Klién; atanapi (d) Megaupload yakin yén tindakan Klién tiasa nyababkeun tanggung jawab hukum pikeun Klién, klien Megaupload anu sanés, atanapi Megaupload. »

        Sacara hukum, kumaha anjeun nafsirkeun?
        Hatur nuhun sateuacanna.

        1.    Ozzar cenahna

          Naon klausa ieu khususna hartosna nyaéta pengabaian hak-hak pangguna kusabab kamungkinan pengakhiran sapihak kontrak anu mihak ka MU dina acara-acara éta. Pikeun hal éta, dina bagian na (d), MU ngagaduhan kakuatan anu jelas pikeun ngahalangan pancegahan sareng ngahindarkeun karusakan akibat litigasi anu tiasa timbul kusabab kalakuan pangguna na, hal anu urang tingali, éta henteu resep nerapkeun, sabab écés éta bakal ngalawan usaha anjeun. MU tiasa bertindak ngajaga pangguna pamayaranana pikeun nyegah anu kajantenan, kumargi alat-alat kiridit na kagungan, tapi sadayana tetep hurup maot dina kontrak.

          Salam.

          1.    Tina Toledo cenahna

            Kuring ogé ngartos anu sami, ayeuna ... dina logika éta, henteu tiasa palanggan megaupload ngagugat aranjeunna kusabab ngalalaworakeun, sabab aranjeunna henteu meta pikeun ngajaga hak-hakna sakumaha nyatakeun dina asumsi klausa ieu?
            Sadaya ieu ku pamahaman yén panutupanana tina megaupload Éta henteu disababkeun ku sabab henteu disababkeun ku jasa éta nyalira sareng sipat logistikna.

            Naha ieu tiasa?

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Masalahna ... ngaku dimana sareng saha? . Naha aranjeunna bakal ngaku MU, FBI, saha?
              Kalayan kecap séjén, upami MU diklaim rugi (anu mangrupikeun hal anu paling dasar sareng logis), kumaha birokrasi anu aya di tukangna? Nya, sigana mah sacara hukum teu mungkin dina kaayaan ieu, yén aranjeunna mayar aranjeunna, mayar aranjeunna atanapi anu sapertos kitu.


          2.    Tina Toledo cenahna

            Di nagara sanés kuring henteu terang, tapi di AS jaksa tiasa nyandak jalma jawab megaupload ka pengadilan ... patarosan sanés upami tiasa, nyaéta warga Amérika Kalér anu kapangaruhan hoyong satuju pikeun ngalakukeunana.

            Tangtosna, éta sanés kaayaan anu praktis pisan kumargi litigasi tiasa lami, tapi éta tiasa ... tiasa. Di nagara kuring masalah gugatan hukum nyaéta industri utuh ...: S

  15.   Ozzar cenahna

    Klaim bakal ngalawan MU, tapi aya sababaraha kakurangan, sareng aranjeunna disebut dina kontrak anu sami. Di jerona, MU dileupaskeun tina sagala tanggung jawab anu timbul tina jasa anu aranjeunna kaiket, sareng ogé ngalanggan yén teu aya tindakan hukum ka aranjeunna, dina bagian-bagian "kompensasi", "henteu aya jaminan", "watesan tanggung jawab" sareng angka 12.2; Éta negeskeun negeskeun sareng negeskeun deui exoneration tina tanggung jawab MU, salaku panyadia jasa, tina masalah anu masih aya, naon sababna, anu klien nampi sareng ngalanggan. Salaku tambahan, dina bagian "sababaraha", yurisdiksi sareng kompeténsi anu tiasa ngadangu konflik diwatesan (Ka pengadilan AS di California), sareng ogé pilihan pangguna pikeun ngalaksanakeun tindakan naon dugi ka 12 bulan saatos sabab kanyataan anu asalna.

    Kuring pikir yén dibéré tenor kontraktual anu ngantepkeun pangguna henteu nganggo pakarang sareng ngajantenkeun lumaku pikeun anjeunna, dimungkinkeun pikeun nungtut nullity tina kontrak kusabab dilebetkeun klausa kasar sareng ogé nyungkeun reparsi pikeun insiden langsung tina karusakan anu aya hubunganana sareng paripolah MU dina ngajalankeun kontrak, jelas kalalangkungan. Masalahna nyaéta ngalaksanakeun gugatan ciri sapertos kitu mangrupikeun hal anu rumit pisan sareng pangguna anu biasa, bahkan upami aranjeunna cicing di Amérika Serikat. Teras, langkung saé ngantosan sareng tingali naha tindakan pancegahan diangkat atanapi upami saatos kendali kana légalitas bahan anu dikoléksi, diskriminasi dilakukeun antara inpormasi anu nyayogikeun kaunggulan probatif sareng anu henteu, dina dua kasus éta kaputusan bakal ditunjuk ka pengadilan ngarah kajadian. Upami teu aya dua hipotés anu terwujud, sigana mah sababaraha prosedur tiasa diawalan ngalawan FBI, tapi anu leresna kuring henteu terang norma prosedural Amérika anu ngamungkinkeun ngarusak ranté panjagaan bahan probatif anu diadili.

    Salam.