Kernel Linux 3.3 parantos gaduh RC (Calon kanggo dileupaskeun)

Saatos dua minggu di Kernel Linux 3.2 parantos dileupaskeunLinus Torvalds iklan calon mimiti 3.3 anu dileupaskeun.

Ieu sababaraha parobihan / berita anu aya dina vérsi kernel ieu:

  • Mékanisme anyar anu bakal nyaluyukeun ukuran partisi ext4, ieu sakuduna ningkatkeun kinerja sareng ngagancangkeun sakedik dibandingkeun sareng metode anu sateuacanna.
  • Salaku tambahan, fungsi ditambihan kana kode parangkat lunak ngoroyokbakal ngamungkinkeun anjeun mindahkeun data anu dianggo ti hiji volume ka volume anu sanés. Maksad abdi, ieu ditarjamahkeun jadi "hot replacement" 😀
  • Dukungan arsitéktur ditambih Texas Instruments'C6X, ACPI 5.0ogé pikeun téknologi LPAE (Ékstansi Addres Fisik ageung) pikeun ARM, kalayan anu sababaraha prosesor leungeun v7 aranjeunna bakal tiasa nganggo langkung ti 4GB mémori.
  • Pamekar ogé ngawartosan yén aranjeunna parantos ningkatkeun pangrojong audio HDMI dina supirna DRM / KMS keur AMD sareng chip grafik Nvidia.
  • Buka vSwitch sareng supir Ethernet anu bakal dianggo salaku 'tim', nyaéta ... aranjeunna bakal ngagabungkeun sababaraha port jaringan kana anu virtual.
  • Salaku urang nyarios sateuacan, Supir Android bakal ditambihan.
  • Supir grafik tina GMA500 keur US15W de Intel, sakumaha anu kajantenan sareng sababaraha Hiper V.

Kalayan sadaya parobihan ieu, file tar pikeun calon rilis munggaran ieu (RC) ngandung sakitar 38.173 file, pikeun total 15.207.578 garis kode.

Ayeuna ... kuring pikir sah nyebut yén kernel dukungan jangka panjang masih tiasa dianggo (2.6.32.54 y 3.0.17). Anu disarankeun upami anjeun teu hoyong ngagaduhan kernel pangénggalna, upami anjeun kersa ngorbankeun sakedik fungsi énggal pikeun kéngingkeun stabilitas, éta sanés rahasia yén kernel énggal = umumna, masalah stabilitas.

Pokokna, kernel énggal ieu numutkeun kuring bakal nyandak sababaraha paningkatan khususna, pikeun anu damel sareng sérver, pikeun pangguna komputer ... Saur pamutahiran ayeuna henteu penting

Wasalam

Sumber tina detil: H Online


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebas_vv9127 cenahna

    Parobihan ageung dina Linux Kernel 3.3,

  2.   Sebas_vv9127 cenahna

    Parobihan ageung dina Linux 3.3 Kernel, Anu Pangsaéna Nyaéta Pangrojong pikeun ARM

  3.   Lucas Matthias cenahna

    JOJO, aranjeunna sadayana dipercepat pisan atanapi ngajadikeun kuring.