Candak desktop anjeun dina .GIF sareng Byzanz

Bizanz mangrupikeun paket anu leres-leres pikaresepeun, anu ngamungkinkeun kami nyatet naon anu lumangsung dina desktop kami sareng nyimpenna salaku .GIF ngan ku ngaéksekusi garis dina konsol. Upami anjeun ngeklik gambarna pikeun ningali éta kalayan ukuran lengkep, anjeun bakal ningali naon anu kuring carioskeun

byzanz-record -d 10 -x 0 -y 0 -w 1024 -h 768 ejemplo.GIF

Pikeun ngartos ieu sakedik, urang ngajelaskeun naon hartosna masing-masing parameter:

-d = Cuaca (dina detik) pikeun ngarékam. Dina conto éta 10 detik.
-x -y = Koordinat pikeun ngarékam. Putting 0 bakal ngarekam sakabéh desktop.
-néh -h = Lebar sareng jangkungna GIF, éta kedahna cocog sareng résolusi layar anjeun.

Bizanz ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen hasil rékaman di .OGG / .OGV kaasup audio salian. Conto paréntah ngagunakeun nyaéta kieu:

byzanz-record -a -w 640 -h 400 -x 320 -y 200 -d 10 ejemplo.ogg

Bagian tina tulisan anu kuring candak tina blog tina Manusa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

    Kualitas na henteu sami sareng tiasa upami éta pidéo, moal lami deui kuring bakal nunjukkeun bédana sareng mini-aplikasi anu kuring bérés hehe ...

    1.    elav <° Linux cenahna

      Naha mini-aplikasi ieu nyimpen file dina .GIF? Naon anu anjeun ngarepkeun kéngingkeun?

      1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

        Teu aya lalaki henteu, anjeunna nyimpen kana file pidéo. FPS jauh langkung luhur, bédana ageung ... masalahna nyaéta video, éta henteu tiasa diunggah saéstuna salaku .GIF, kuring sadar yén 🙂

  2.   Lucas Matthias cenahna

    😀 kumaha tiis ieu, kuring henteu kantos ningali éta, pikaresepeun pisan

  3.   @nagual_oax cenahna

    Kuring resep pisan upami tiasa néwak layar pikeun GIF, sanaos kualitasna henteu saé, éta cekap kanggo conto atanapi tutorial alit ...
    Patarosan anu kuring tinggalkeun nyaéta naha parameter tiasa diteruskeun ka dinya sahingga GIF henteu dihasilkeun salaku loop, nyaéta, nganonaktifkeun "otomatis-ulang" hal, sareng nalika dugi ka pigura pamungkas, éta lirén ...