Gnome Shell, éta henteu goréng teuing

Screenshot ti 2013-04-17 13:48:56

Kuring masih émut nalika Gnome SHELL nembé kaluar, éta mangrupikeun vérsi 3, konsép anu saé, pagelaran pikareueuseun, penampilan standar, rada awon. Abdi émut yén dina waktos éta, Unity ogé nembé kaluar, anu sabalikna, penampilan anu saé, tapi kinerja anu nyeri, ku hal-hal sapertos dok macét sareng anjeun henteu tiasa nyumputkeunana deui.

Nya sapertos kieu, anu kuring tungtungna langkung ti sataun, janten pangguna KDE, dugi ka dua minggu ka tukang. Teras kuring pendak sareng Sabayon, dimana kuring mendakan perdamaian, tapi ku sababaraha alesan anu teu dipikaterang, kuring tungtungna ngunduh GNOME ISO, sigana mah kusabab bosen anu ngagunakeun KDE parantos nyababkeun kuring.

Jelas Gnome, parantos luncat kana kakosongan sareng panginten anu janten pelaku mangtaun-taun nyaéta aranjeunna sareng bosen anu disababkeun ku lingkungan, éta ngingetan kuring ngeunaan jalma anu teras-terasan nganggo windows xp, sabab henteu resep 7 jsb.

Produktivitas mangrupikeun istilah anu parantos sering dianggo pikeun ngadiskualifikasi GNOME 3, tapi istilah ieu subyektif pisan, aya jalma anu fluxbox mangrupikeun lingkungan anu paling produktif, anu sanés anu nganggap éta nyaéta KDE SC, anu sanés XFCE jsb, éta sababna kuring henteu Teu nyangka yén dina hal ieu, tiasa dicarioskeun yén GNOME SHELL sanés lingkungan anu produktif.

Lila-lila kuring diajar yén sadayana mangrupikeun masalah pikeun nyobian sababaraha hal sareng biasa pikeun aranjeunna, éta kumaha, salaku conto, kuring tiasa sami produktip nganggo KDE SC, sakumaha nganggo openbox sareng GNOME SHELL henteu terkecuali.

Hal kahiji anu sok némpél kuring, nyaéta nyadar yén tampilan standar DE ieu salawasna matak pikasieuneun, ogé éta dina GNOME 2 "bulistir", tapi teu aya anu teu tiasa dibenerkeun ku dua kali klik. Kuring ngaunduh paket ikon Faenza, sareng téma Elegance sareng voila.

Teras sumping anu paling hese, minggu kamari, kuring kedah ngalakukeun padamelan panilitian, kuring gaduh 4 jandéla kabuka, hiji kanggo pdf, anu sanés pikeun Panulis, anu sanés pikeun panyungsi sareng anu sanés pikeun anu sanés, sadayana sadayana pabalatak, Ngarobih windows janten gélo pikeun kuring, sareng padamelan anu kuring tiasa lakukeun dina dua jam, butuh 3 jam, tapi dua dinten saurna kuring damel padamelan anu sanés sareng kuring sadar yén kuring parantos biasa sareng lingkungan, sareng éta beuki loba gancang sareng produktif sareng éta.

Screenshot ti 2013-04-17 13:49:40

Teras, kuring diuji supir nvidia sacara tuntas, sabab anjeun bakal ningali dina gambar layar, kuring parantos dipasang sareng Playonlinux, Call of Duty Modern Warfare 3, Diablo 3 sareng Assasins Creeds, kusabab aranjeunna kaget pisan kumaha lingkunganana, kuring tés. parobihan resolusi dina kaulinan sareng kuring parantos tiasa ningali kumaha nalika kuring ngantunkeun pertandingan lingkunganana dilanjutkeun dina résolusi asli na, hiji hal anu kajantenan di KDE SC Chakra, tapi taskbar na diménsi deui, sésana super leutik, sakumaha dikomprés.

Kuring nguji lampu kilat pikeun ningali naha éta robek, sareng teu aya anu sampurna, janten kuring ngahargaan karya anu dilakukeun ku GNOME sareng Mutter, sanaos komposer ieu henteu ngagaduhan permen panon sapertos Compiz atanapi KWin, anu éta saé. (Sakumaha salami anjeun henteu nganggo amd)).

Lingkungan parantos stabil pisan, dibandingkeun sareng waktos terakhir kuring nyobian, jaman GNOME 3.2, kuring henteu ngalaman kacilakaan ti saprak kuring dipasang, sadayana parantos disederhanakeun, tapi hé, ku alat tweak GNOME, aya hal-hal sapertos tombol tutup ngaleutikan jsb, anu tiasa disimpen deui, sareng aya seueur hal anu tiasa gampil dirobih. Ogé ngarobih téma cukup gampang, tinggalkeun di imah, .tema sareng éta waé.

Daérah damel 1_001

Gampang mendakan ekstensi ogé pikaresepeun pikeun kuring, contona kuring nganggo perpanjangan pikeun Mpris 2, anu ngamungkinkeun kuring ngendalikeun sacara praktis sadaya pamaén, tina ménu audio.

Seueur anjeun bakal naros, naha sadayana ieu ..., sareng jawaban na saderhana, kuring ningali seueur koméntar goréng ngeunaan GNOME SHELL, sareng masing-masing tiasa gaduh opini, éta ngan ukur bakal leungit deui, tapi dina waktos anu sami kuring heran, upami jalma anu parantos diuji, aranjeunna parantos langkung ti saminggu sareng éta.

Abdi tiasa nyebatkeun yén GNOME SHELL, henteu goréng saolah-olah nyobian pikeun percanten, sareng yén kuring ngarepkeun 3.8, éta lebet kana repositori Sabayon. Sareng sadaya kayakinan kuring tiasa nyarios yén teu aya lingkungan anu goréng, atanapi kirang produktif dina Linux, kusabab produktivitas gumantung ka anjeun sareng adaptasi anjeun kana lingkungan éta, Unity, KDE SC, Gnome SHELL, XFCE, LXDE, WM, sadayana éta lingkungan anu saé , sadayana gumantung ka anjeun.

Kusabab kitu, kuring nyungkeun langkung ti hiji anu tiasa, hoyong sareng gaduh waktos, kanggo masihan deui lingkungan ieu langkung raos, tapi sacara jelas dina distro anu langkung merhatoskeunana, sapertos Opensuse, Fedora atanapi Sabayon.

Salam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

104 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   elruiz1993 cenahna

    Kuring satuju sareng postingan éta, kuring resep pisan kusabab éta bénten pisan ti naon waé anu parantos kami mangfaatkeun mangtaun-taun, sareng ku sababaraha modifikasi janten lingkungan anu elegan. Sanaos leres anu kuring resep kana 3.4 langkung ti 3.6, kuring bakal nyobian 3.8 engké. Surak

  2.   Ngagantung1 cenahna

    Wallpaper pangageungna kantos. Ngalangkungan opini naon waé anu anjeun ngagaduhan, ngeunaan naon waé.

    1.    pandev92 cenahna

      Budak awéwé umur 19 taun, dimana masalahna? (Sareng kuring 20 taun)

      1.    Ngagantung1 cenahna

        Teu aya hubunganana sareng umur awéwé ngora.
        WP mangrupikeun pikasieuneun nanaon deui. 😀

        1.    pandev92 cenahna

          AHhh oke, éta hal anu sanés xD

  3.   Wali Komputer cenahna

    Kuring milih ngadopsi anjeunna taun 2011 sareng kuring masih sareng anjeunna.

    Kuring ngaku yén penanganan na aneh dina mimitina, tapi dinten ayeuna, nalika kuring kedah nganggo Gnome2, kuring mendakan yén sigana kuno pikeun kuring sareng henteu raoseun sapertos lingkungan "anyar" kuring.

    Kuring anggap éta mangrupikeun perkawis rasa pribadi sareng / atanapi karesep sareng nampi nyanghareupan «sikat ku parobihan»

    1.    pandev92 cenahna

      Persis, barina ogé, éta sadayana masalah rasa sareng terang kumaha adaptasi 🙂

  4.   astolfo cenahna

    janjian:
    "Tapi dina waktos anu sami kuring panasaran naha anu parantos nyobian éta parantos langkung ti saminggu."

    Nya kantenan henteu. Nguji hal-hal sacara tuntas sateuacan ngritik aranjeunna? Ha, anjeun gélo. Di dieu jalma-jalma ngusahakeun éta salami sababaraha jam pisan sareng ale, pikeun ngritik.

    1.    badut cenahna

      Kuring ningali yén anjeun henteu terang rencana tés, dimana anjeun ngarencanakeun sakumpulan tugas kanggo ngalaksanakeun sareng hasil anu bakal anjeun pikahoyong.

  5.   rolo cenahna

    Kuring parantos janten pangguna gnome3 kumargi uji coba debian sareng anu leres nyaéta ayeuna kuring henteu tiasa ngeluh, sanaos waktos éta peryogi pisan adaptasi, khususna ménu, sareng ikon raksasa.

    Dina tingkat éstétis sigana hébat pikeun kuring, kinerja grapik saé pisan ogé konsumsi ram henteu diperparahkeun ngémutan yén éta mangrupikeun desktop anu nyalira nganggo épék grafis, sapertos transparansi, bayangan, sareng sajabana (613MB kalayan iceweasel muka). Salaku tambahan, ku ekstensi, sababaraha kakurangan pilihan konfigurasi tiasa disayogikeun.

    Jigana masalah anu saé pisan sareng gnome nyaéta dina jangka menengah sareng jangka panjang kusabab kabijakan para pangembang kalayan masalah kasaluyuan mundur tina gtk3 sareng kurangna inpormasi lengkep (manual jsb), anu pamustunganana bakal ngajantenkeun seueur pangembang hijrah atanapi nyiptakeun anjeun. program dina qt anu gancang atanapi engké bakal tungtungna ngajantenkeun gnome henteu relevan.

    Mudah-mudahan jalma-jalma GNOME ieu sadar yén kawijakan ieu moal ngahasilkeun aranjeunna sareng ngahasilkeun kareueus anu janten ciri aranjeunna pikeun mimiti ngupingkeun naon anu dipikahoyong ku pangguna sareng pangembang, sanaos tina naon anu anjeun tingali ieu moal lumangsung langsung. : /

  6.   Urang Guinea cenahna

    Kuring parantos nganggona ti saprak versi 3.0 dina Fedora sareng teras mendakan gancang sareng produktif pisan. Anu jelas nyaéta anu anjeun peryogikeun mangrupikeun ikon-ikon anu anyar kumargi anu disababkeun ku cacad pikareueuseun, tapi hé, éta mangrupikeun masalah éstétis, éta henteu mangaruhan kinerja.
    Hiji salam.

  7.   Tesla cenahna

    Mimiti, ucapan salamet kana tulisan pandev92!

    Dina Gnome 3, kuring parantos nganggona sakitar satengah taun atanapi langkung. Kusabab kuring dipasang Debian sacara standar di musim gugur 2011, dugi ka kuring dirobih janten KDE di musim semi taun 2012, sareng kuring kedah nyarios yén éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring. Sanaos kitu kuring henteu resep pisan, janten kuring ngartos koméntarna, sok tina arguméntasi, ngalawan Gnome 3, sabab éta mangrupikeun parobahan anu cukup ageung tina hal desktop. Sakumaha anjeun nunjukkeun dina tulisan, saur kuring aya lingkungan anu langkung produktif.

    Ninggalkeun masalah perpustakaan, kasaluyuan ka tukang, sareng sajabana kana élmu komputer, kuring bakal ninggalkeun pendapat kuring naha kuring ngantep Gnome 3 langkung dipikaresep, mimiti tina KDE, sareng teras ti XFCE (anu kuring rencanakeun teras-terasan lami sabab éta anu paling mirip sareng Gnome 2 ayeuna):

    Dina dinten ka dinten kuring, kuring kedah ngurus emacs pikeun nyerat hal-hal dina LaTeX, gnuplot, panempo pdf, sababaraha spreadsheet, Mathematica, jst. Biasana kuring gaduh dua méja sareng sadayana ieu, dina hiji mah itungan sareng anu sanés kuring nyerat dokumén. Kusabab kitu, saatos ngalaksanakeun ieu sareng Gnome 3 kuring tiasa nyebatkeun yén biaya kuring XFCE di XFCE, dina Gnome 3 biayana kuring dua kali langkung ageung. Meureun éta kusabab panganteur atanapi kusabab kurang biasa, kuring henteu terang. Nanging, hal anu sami kajadian ka kuring di Mac deui taun 2010. Kuring henteu raoseun sareng éta sareng tugas saderhana sapertos ngédit file nganggo data langkung seueur biaya kuring.

    Éta pangalaman pribadi kuring. Kuring parantos nganggo Gnome 3, sareng, pikeun kabutuhan kuring, éta henteu disarankeun pisan. Nanging, kuring sadar yén pikeun pangguna domestik anu tiasa nganggo PC-na pikeun otomatisasi kantor, browsing, jst. Gnome 3 mangrupikeun pilihan anu saé pisan.

    Kasimpulanana, kuring pikir yén komunitas GNU / Linux kedah lirén janten omong kosong sareng bajoang. Jelas masing-masing jalma ngagaduhan raos, sareng naon anu sigana teu ngahasilkeun pikeun kuring pikeun anu sanés panginten sapertos méja dimana aranjeunna langkung gampil ngalaksanakeun padamelanana.

    Tungtungna sareng salaku conto, kuring mikir yén sanaos seueur urang henteu resep arah anu dianut Canonical sareng Ubuntu, urang kedah henteu mopohokeun yén seueur pangguna anu mimiti nganggo Linux pikeun ngalakukeun ieu ku sebaran ieu sareng ayeuna aranjeunna ngeusian komunitas distro anu sanés. Sapertos kasus kuring.

    Hapunten ngeunaan bata! Sambutan!

  8.   lawliet cenahna

    Éta méja anu saé, tapi kuring henteu gampang nahan perhatian sareng nuhun ka Arch sareng Fluxbox kuring henteu ngagaduhan seueur barang anu ngaganggu.

    1.    lawliet cenahna

      Maksad abdi Openbox

  9.   somarropelejo cenahna

    «... yén teu aya lingkungan anu goréng, atanapi kirang ngahasilkeun dina Linux, sabab produktivitas gumantung ka anjeun sareng adaptasi anjeun kana lingkungan éta, Unity, KDE SC, Gnome SHELL, XFCE, LXDE, WM, sadayana lingkunganana saé, sadayana ka anjeun ."
    Mémang sadayana gumantung kana adaptasi masing-masing. Gnome Shell masih gaduh jalan, émut kde 4 dina awalna dikritik pisan, éta henteu stabil pisan, sareng sajabana tapi anjeun ningali éta parantos janten lingkungan anu stabil pisan. Gnome Shell ku «tweak tool» anjeun tiasa masihan sentuhan anu dipersonalisasi, ngantepkeun lingkungan anu sentuhan minimalis sareng fungsional dina waktos anu sasarengan. Anu rada jelas nyaéta kanyataan yén vérsi ayeuna teu cocog sareng anu tiheula, hayu urang émut sadaya kekacoan anu parantos dibentuk sareng Cinnarch sareng Manjaro pikeun henteu neraskeun kayu manis ...
    Saratus lima puluh kuring resep Gnome Shell ngagaduhan "Kuring henteu weruh éta ..." Éta kuring resep, sareng jalma anu masih ragu-ragu wani sareng masihan kasempetan kadua. Kuring bakal masang Ubuntu Gnome 13.04 énggal (ayeuna kuring gaduh ubuntu remix 12.10) anu desktop ieu parantos aya ku "rasa" ieu sacara standar.
    Hiji patarosan naha anjeun tiasa ningkatkeun ka Gnome-Shell 3.8 dina Fedora 18?

    salam

    1.    Juan Carlos cenahna

      "Hiji patarosan, naha anjeun tiasa ningkatkeun ka Gnome-Shell 3.8 dina Fedora 18?" Henteu, anjeun moal tiasa, anjeun kedah ngantosan F-19.

      Wasalam

    2.    Ankh cenahna

      Anjeun tiasa nyusunna sareng jhbuild; sanaos panginten dina waktosna réngsé, fedora 19 XD bakal dileupaskeun. Henteu leres, kuring henteu kantos nyusun gnome di luar gentoo, janten kuring henteu tiasa masihan terang upami éta méré seueur masalah. Sacara prinsip éta bakal naros ka anjeun pikeun gtk 3.8, sareng éta tiasa ngarusak sababaraha aplikasi anu disusun ngalawan gtk 3.6, janten anjeun ogé kedah nyusunna deui pikeun ngawangun deui tautan anu dinamis, teras meuntas ramo anjeun sabab teu aya sauyunan.

      1.    Juan Carlos cenahna

        Tina naon anu dicarioskeun ku jalma-jalma Fedora, aib pikeun ngalakukeunana sareng éta teras tungtungna rusak.

        «Éta bakal janten masalah pikeun nyusun sareng masangkeunana. Sagala kamungkinan, dina waktos pamasangan réngsé, aranjeunna bakal ngagaduhan titik pelepasan anu sanés "jawab aranjeunna.

        Aranjeunna mairan yén dina OpenSuse 12.3 anjeun tiasa.

        1.    peterczech cenahna

          Hello Juan Carlos.
          dina akhirna kuring angkat ti Fedora Gnome ka Fedora KDE. Anjeunna ngalaman ragrag ti waktos ka waktos atanapi cangkang beku. Di Fedora KDE Abdi resep sareng ayeuna kuring damel sareng Kubuntu 12.04.2 LTS anu lumayan lumayan 🙂

          Wasalam

          1.    pandev92 cenahna

            Nalika kuring nyobian fedora gnome, éta henteu hadé teuing, leres.

          2.    Juan Carlos cenahna

            Hai Kuring ngantosan Centos 7… .hehe. Kuring nyobian nyageurkeun diri ti vérsiitis Fedorian, sareng ayeuna, sapertos biasa, kuring mendakan% & $ # »Lenovo kuring langkung saé sareng Windows tibatan Linux.

          3.    pandev92 cenahna

            Naon hardware anjeun gaduh? Versionitis goréng pikeun pc dina hal kinerja sakapeung.

          4.    Juan Carlos cenahna

            @ pandev92: Éta mangrupikeun grafik G470, Intel B940, Intel HD3000. ´ Dua distro anu paling saé na nyaéta Fedora sareng OpenSuse, anu pangpayunna langkung saé. Ubuntu 12.04, anu janten pilihan kuring pikeun LTS, ngabekukan sistem kuring kusabab masalah Sandy Bridge sareng kernel anu henteu ngadukungna.

            Nya kitu, sanés seueur tim, tapi naon anu kuring kedah dianggo. Kuring bakal ningali nalika kuring tiasa ngasongkeun sababaraha périferal, sapertos printer Epson anu rusak pikeun HP. Pokokna, Windows 7 kuring henteu bajakan, janten anjeun tiasa ngabayangkeun yén kuring moal ngorondang $$$$, kuring henteu kipas pisan pikeun ngalakukeun éta, sareng ogé, sakumaha ceuk kuring, éta tiasa dianggo pisan dina laptop ieu .

            Wasalam

          5.    pandev92 cenahna

            Nya, intel hd3000, kaleresan rada parah ..., normalna windows langkung saé, supirna langkung dioptimalkeun, intél mulai saé tina 4000 dina pendapat kuring, di sagigireun éta windows peryogi kirang daya grapik ...

  10.   xykyz cenahna

    Kuring parantos nganggona salami 6 bulan sareng mimitina kuring raoseun, tapi ku sababaraha alesan bulan kamari kuring mimiti hoyong ngarobih méja kuring sareng henteu yakin deui kuring sareng tina naon anu kuring baca di luar kuring sanés ngan hiji-hijina saha aya kajadian naon Janten.
    Dina sababaraha bulan kuring ngantosan pendapat anjeun ngeunaan gnome deui 😛

    1.    pandev92 cenahna

      urang bakal ningali XD, mugia kuring parantos angkat ti panggung distroshop xd

  11.   Root87 cenahna

    seueur keluhan anu sumping tina G3, sahenteuna dina hal kuring, nyaéta kasusah na pikeun ngarobih sareng téma vs KDE. Kumaha upami ekstensi anu dipiboga ku aranjeunna dina G3 leres, éta mangrupikeun anu paling gampang dianggo sareng dianggo tapi kuring hoyong ngarobih téma dina G3 sapertos ngaganti baju anu gampang, raoseun sareng gancang.

    Dina kasus kuring, kuring nyobian G1 salami 3 bulan atanapi langkung tapi kuring henteu terang kumaha adaptasi leres sabab kuring sok ngabandingkeun sareng fasilitas dina hal-hal sanés anu ngagaduhan KDE sareng kuring ngaraos langkung produktif.

    G3 tiasa saé sareng produktif pikeun sabagian tapi ku kurva adaptasi sakedik langkung lami tibatan lingkungan anu sanésna sareng anu tiasa ngaganggu salian kanyataan yén dina unggal G3 perbarui ekstensi dina seueur kasus lirén damel kusabab éta henteu cocog deui sareng anjeun kedah ngantosan lami pikeun aranjeunna direngsekeun.

    Kuring henteu nyempad lingkungan tapi langkung hésé pikeun kuring pikeun tetep tetep up to date nalika anjeun kedah ngapdet atanapi anu sami

    Tapi kuring resep kumaha aplikasi GTK katingali di lingkunganana hahaha upami éta kuring keprok G3 anu teu kedah sirik dina tampilan aplikasi QT 😛

    Abdi nyarios hehehe

  12.   lawliet cenahna

    Mungkin mojang di tukang anjeun henteu ngagaduhan imut anu pangsaéna, tapi saha éta, dina gambar anu kadua katingalina saé.

    1.    pandev92 cenahna

      tomoe yamanaka ehhee :), mangrupikeun idola jepang xd

  13.   rangkulan0 cenahna

    Éta masalah rasa, kuring nyobian nganggo éta sareng kuring ngan ukur tiasa nampi dugi ka dinten kasapuluh sareng henteu tiasa deui haha.

    Abdi resep lingkungan anu klasik sapertos MATE atanapi Xfce langkung saé.

  14.   jorgemanjarrezlerma cenahna

    Kumaha upami pandev92.

    Kuring satuju pisan sareng anjeun, DE atanapi WM dina Linux / Unix mangrupikeun rupa-rupa sareng béda-béda sareng éta mangrupikeun salah sahiji kautamaan dina dunya Linux sareng Unix. Nalika aranjeunna nyarios di luar sana, rasa janten sababaraha jinis sareng kuring nyangka yén nyarios naha éta alus atanapi goréng nyaéta baroque sakumaha ngabantah anu mimiti, hayam atanapi endog.

    Dina desktop kuring ngagaduhan Arch sareng XFCE, dina HP Mini 110 Arch Netbook sareng GNOME Shell, Acer anu sanés sareng Ubuntu LTS sareng gadget sareng Arch sareng OpenBox. Kaleresan kuring ngarasa nyaman dina sadayana, tapi GNOME mangrupikeun karesep kuring (masalah anu raos sareng anu sanés).

    P.S. Kuring nganggo laptop anu ayeuna nganggo Windows 8 pikeun alesan jaminan sareng umur batre. Kuring rencanana pikeun ngarobih tapi kuring moal ngalakukeun éta dugi ka mendakan konfigurasi anu saé anu henteu ngaruksak kuring atanapi pondok umur batre sareng ieu di Linux sanaos tiasa, upami éta lumayan ngahibur. Nyatana ku Windows éta tahan 5 jam sareng nganggo Linux ngan 2 sareng anu kaleresan bédana seueur pisan.

  15.   eliotime3000 cenahna

    [YaoMing] Kuring nempatkeun Nana Mizuki salaku wallpaper [/ YaoMing].

    Pokokna, lulucon aya dina kabiasaan sareng tujuan jangka panjang anu dipiboga ku GNOME 3, kusabab upami anjeun henteu satuju (sareng kirang kana wallpaper éta), anjeun tiasa milih XFCE sareng / atanapi LXDE (khususna, pikeun windowsers).

    Pikeun ayeuna mah, kuring bakal ngantosan dugi update Debian Stable sahingga kuring tiasa nempatkeun MATE sareng / atanapi LXDE ka dinya (adatna, adat dimana-mana).

  16.   Jose cenahna

    Lupe Leutik?. Leres ... Gnome Shell beuki tiis.

    1.    pandev92 cenahna

      Naha anjeun terang anjeunna: O?

  17.   Eméét cenahna

    Hal anu sami kajadian dina sababaraha diantarana. Kalayan datangna Ubuntu 11.04 kuring ngagaduhan Gnome 3, kuring henteu pernah tiasa nganggona kusabab sababaraha fitur komputer anu dipibanda. Abdi nembé mésér fitur anu langkung saé sareng masang Debian ... naha, gampang pisan kuring pikeun ngaganti layar, nanganan sadayana anu kuring peryogikeun ku ngan ukur sababaraha klik, abdi henteu terang, éta ngan narik kuring. Goréng teuing Debian ngalir 3.4 sabab 3.8 katingalina langkung ti hébat.
    Ku jalan kitu, kuring mikir ngalakukeun tulisan anu sami, sabab mangtaun-taun kuring maca hama sareng kajahatan Gnome Shell sareng éta réngsé -kanggo kuring- salaku hal anu hébat.

    Salam.

  18.   le_zurdo cenahna

    Pikeun kuring masalahna henteu deui gnome-shell, tapi fungsi nautilus anu beuki langka, masalah anu kanyataanna ogé nyandak kana ubuntu versi salajengna

  19.   VulkHead cenahna

    Éta lingkungan anu saé, tapi pas anjeun nempatkeun ekstensi paningkatan janten teu perlu lalaunan.

    1.    msx cenahna

      Éta nganggo JavaScript dimana-mana ...

      1.    pandev92 cenahna

        Masalahna sanés sanésna, éta sapertos sadayana, seueur ekstensi henteu dioptimalkeun, éta sami sareng anu kajantenan sareng firefox di jaman kapengker.

    2.    guillermoz0009 cenahna

      Kuring henteu ngabagi pangalaman éta, kaleresan tiasa dianggo pisan pikeun kuring.

  20.   msx cenahna

    GNOME3 kuring resep ti mimiti, sanaos resep ka sadaya GNOME, khususna aplikasina, kuring sok mendakan rada bulistir; ogé vérsi anyarna henteu tiasa dikonfigurasi. Ok, éta dina tahap pamekaran anu serius, tapi ekstensi anu dianggo pikeun anjeun dina hiji vérsi lirén damel di anu sanés, teu aya jalan pikeun gaduh kontrol anu hadé dina desktop sareng ogé sapertos anu kuring nyarioskeun aplikasi GNOME

    1.    msx cenahna

      tradisional aranjeunna kakurangan fungsi aplikasi KDE.

      Nanging GNOME Shell ngagaduhan sababaraha ideu anu saé anu kuring lebetkeun kana desktop KDE kuring salaku hotspot sudut, anu parantos lami janten bagian ti KDE.

      Cangkang masih héjo pisan, anjeun kedah masihan waktos.

  21.   Jérman cenahna

    Kuring satuju, éta ngan ukur masalah ngabiasakeun pikeun nyadar kumaha praktisna. Anjeun tiasa ngagaduhan terminal, panarjamah, milarian dina google kalayan cara anu gancang pisan. ku cara papanjangan.

  22.   itachi cenahna

    anjeun moal tiasa nganggo compiz ergo Abdi henteu resep; compiz masih teu aya tandingna, kuring henteu acan ningali naon-naon anu kalangkungan

    1.    BishopWolf cenahna

      ogé anjeun kedah nyobian kde kalayan sagala pangaruh grafis na

  23.   badut cenahna

    Kuring henteu resep cangkang Gnome mimitina nalika kuring nyobian di Ubuntu, tapi nalika nganggo ElementaryOS kuring resep kumaha Gnome Shell dikonfigurasi.
    Hiji-hijina kritik anu kuring lakukeun nyaéta "konfigurasi kedah dipermudah, sapertos anu di gnome2"

  24.   guillermoz0009 cenahna

    Numutkeun kana tulisan, kuring mimiti nganggo Gnome Shell ti mimiti sareng kénca sareng pilihan pikeun stabilitas.

    Tapi dinten ieu mangrupikeun desktop favorit kuring # 2, kadua ngan ukur ka Kairo Dock. (Abdi gentos hiji sareng anu sanés supados teu bosen)

    Pikeun kuring éta mangrupikeun desktop anu paling produktif, jalan pintas keyboard ngajantenkeun browsing sareng tiasa dianggo gancang (anjeun ngan kedah diajar aranjeunna) desktop dinamis mangrupikeun kaajaiban anu teu aya di lingkungan anu sanés, ekstensi anu saé pisan, hiji-hijina "tapi" anu anjeun Kuring nempatkeun éta kakurangan épék, tapi pikeun jalma anu ngagunakeun PC na pikeun digawé sareng henteu ngagumkeun épék desktop saur kuring éta lingkungan anu pangsaéna. XD.

    Salam.

  25.   Jérman cenahna

    Kuring satuju, sakali anjeun biasa (sareng kanggo waktos anu sakedap). tétéla pisan praktis. utamina nalika ditambihan. sapertos terminal dropdown, narjamahkeun téks tina cangkang, google tina cangkang, pasang aplikasi tina tinjauan. pikeun nyebut ngan sababaraha. gnome tétéla pisan praktis

  26.   itachi cenahna

    Tangtosna, leres, lingkungan dimana sadayana ditumpukeun, contona kedah nganggo gumasut pikeun sih, Kde gaduh kwin tapi ngamungkinkeun anjeun nganggo komposer anu anjeun pikahoyong, éta kabébasan sareng gnome nyandak sadayana. Sigana langkung seueur sareng macs sareng win sareng ciri Gnu / linux mangrupikeun padamelan pelajaran; sahenteuna sigana mah kitu

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring ragu yén aya sababaraha jalma gélo anu ngarobah kwin pikeun compiz ..., kacuali aranjeunna resep pangaruh anu khusus, compiz langkung teu stabil tibatan kwin xddd, sareng jujur, upami aranjeunna milih maksa mutter, éta bakal sabab bisu hungkul minuhan naon anu diperyogikeun.

      1.    itachi cenahna

        Kuring henteu terang dimana ketidakstabilan compiz, kuring henteu pernah leres-leres ngajalankeunana. Sareng hal-hal sapertos aranjeunna, compiz ngagaduhan performa anu langkung saé tibatan kwin, anu terakhir anu kuring anggo sareng éta nabrak langkung ti mobil akina, éta ngagaduhan nol fluidity

        Ogé kusabab cangkang gnome henteu sanés mangrupikeun salinan kontrol misi atah sareng peluncuran mac tiasa ngantepkeun sapertos kieu, nyaéta, hiji aplikasi deui tanpa ngaleungitkeun sésana lingkungan, upami anjeun hoyong anjeun tiasa nganggo éta sareng upami henteu, henteu

        1.    pandev92 cenahna

          Nya, ngan ukur buka google sareng anjeun bakal terang kumaha compiz henteu stabilna, :) utamina 0.9

  27.   st0rmt4il cenahna

    Sakumaha anjeun nyarios, éta mangrupikeun masalah rasa sareng / atanapi adat istiadat!

    Kuring parantos nganggo Gnome Shell di Fedora 18 sareng Sabayon ogé, kusabab rasa pribadi kuring nyaéta gaduh desktop minimalis, kuring milih LXDE, atanapi Openbox.

    Tip saé!

    Salam!

  28.   jamin-samuél cenahna

    "Éta sadayana ngaco, ngarobah windows janten gélo pikeun kuring"

    Sareng éta hiji-hijina hal anu kuring terang-terangan ngritik Gnome Shell .. éta sababna ku XFCE kuring langkung gancang tibatan ngagunakeun Gnome Shell

    Sagalana sanés anu saé, lingkungan anu saé, sanaos kuring di XFCE kuring masang "gnome-terminal, gnome-system-monitor, eog, gedit, nautilus"

  29.   Kadés cenahna

    Gnome 3 ku cangkangna sami sareng gaduh windows 8, ngan éta langkung minimalis.

  30.   elav cenahna

    Cobi tingali .. Cangkang anu saé pisan, seueur artos sareng sampah .. Ok, tapi kuring heran, nalika urang angkat ti desktop nganggo alat GNOME. Janten kumaha? Gedit masih pabalatak, totem teu kakantun, wéb aya dina jalur anu leres hatur nuhun kana webkit tapi hayu, éta kirang seueur .. Pokokna.

    1.    pandev92 cenahna

      Lalaki upami urang sapertos kitu, pamuter naga mangrupikeun xDl plasta anu sanés terjemahan anu tiasa anjeun pilih, konqueror mangrupikeun panyungsi anu parah, amarok beurat pisan jsb jsb, sareng tungtungna anjeun masang smplayer, clementine, Chrome dll

      Gedit ngaco? Teu aya éditor sanés dina gtk +, totem mangrupikeun kalebet? Masang gnome mplayer, wéb henteu saé pisan? masang Chrome, Firefox, opera ...
      rhythmbox mangrupikeun ... kalem masang xnoise, beatbox, sonata jsb xDDD

      Aplikasi lingkunganana paling henteu, hal anu mimiti kuring dipiceun.

      1.    elav cenahna

        Abdi nyarioskeun perkawis aplikasi proyék nyalira, sabab kuring ogé masang VLC, SMPlayer ... jsb. Sareng ningali anjeun, kuring masih gaduh desktop anu langkung saé tibatan Gnome Shell sareng anu langkung meakeun .. HAHAHA, tapi sakumaha urang carioskeun di dieu: Perkara rasa .. 😛

        Edito: Sareng nalika urang nyarioskeun perkawis Nautilus, naon anu anjeun lakukeun? Naon anu anjeun pasang?

        1.    pandev92 cenahna

          nautilus? Kuring henteu kantos ngarobih, henteu peryogi langkung ti hiji panyungsi file, sapertos dina lumba-lumba, sadaya anu kuring lakukeun nyaéta muka file sareng kadang nganggo pilihan pamilarian, kuring henteu kedah langkung.

  31.   rolo cenahna

    che totem saé sareng gedit mangrupikeun éditor anu saé pisan, anjeun tiasa nempatkeun plugins diantara seueur hal-hal sanés
    video pikeun diajar gedit
    http://www.youtube.com/watch?v=Ea1c_MWd3zI

  32.   pagawe cenahna

    Gnome Shell, éta henteu saé pisan ... tapi sanés XD pangsaéna
    Pikeun milih DE anu urang hoyong anggo, faktor subyektif, estetika, gampang digunakeun, sareng sajabana.
    Tapi pikeun nangtoskeun mana anu langkung saé atanapi goréng (istilah anu teu jelas, ku cara) urang kedah ngémutan hal-hal anu urang tiasa ukur saukuran, sapertos kapasitas CUSTOMIZATION (bakal aya anu debat paribasa ieu yén henteu sadayana tiasa ngarobih DE na sami, tapi patarosan na, yén pilihan na atanapi henteu, invariably naha pamaké terang kumaha ngagunakeun éta atanapi henteu.)
    KAGIATAN.
    MODULARITAS (Ieu pakait sareng pagelaran).
    KOMPATIBITAS (sareng arsitéktur sanésna, dunya distro anu aya, DE anu sanésna, DE sami dina vérsi anu langkung awal sareng anu salajengna).
    Sareng kusabab kami aya di jagad raya FOSS, ogé pertimbangkeun kumaha proyékna cocog sareng pangguna sareng komunitas pangembang.
    Pasti kuring mopohokeun langkung seueur hal, tapi ngémutan ieu sareng milarian kasaimbangan di antawisna, saur kuring henteu aya mamang yén DE nyandak makuta.

    Kahijian !!!

    Bobodoran guyonan!

    Upami saatos ngémutan hal-hal ieu sareng pikeun kapentingan anu hadé, DE anu sanés "anu pangsaéna" langkung dipikaresep, putusanana sadayana terhormat, sabab éta dilakukeun dina rasa sareng henteu fanatik anu absurd dumasar kana iklan, kabodoan (tina manpaat tina pilihan séjén ) atanapi ngan saukur adat.

    1.    pandev92 cenahna

      Janten anu paling lengkep sareng tiasa disesuaikan henteu ngajantenkeun anu pangsaéna, mac osx sanés anu paling tiasa disesuaikan, tapi seueur anu resep, kusabab éta nyumponan naon anu diperyogikeun jalma, stabilitas. pagelaran sareng permén panon, sadaya hal sanés, mangrupikeun hal pikeun pangguna kakuatan.

      1.    pagawe cenahna

        "Janten anu paling lengkep sareng tiasa disesuaikan henteu ngajantenkeun anu pangsaéna,"

        Cenah mah: kinerja, modularitas, kasaluyuan, sareng hubungan sareng komunitas, sareng sareng aranjeunna milari kasaimbangan. Sakedap waktos kuring nyebatkeun "kumplit"

        "Mac osx sanés anu paling tiasa disesuaikan, tapi seueur anu resep"

        Cirian wates koméntar kuring dina jagat raya FOSS, sanaos sapertos seueur anu resep aya anu henteu ngajantenkeun langkung saé (upami urang objektif sareng urang ningali kasus anu umum sareng henteu khusus).

        "Kusabab éta minuhan kabutuhan jalma, stabilitas. kinerja sareng bonbon panon, »

        Klarifikasi yén patarosan subyektif henteu valid dina nangtoskeun manpaat sakumna DE, sareng éta henteu sami sareng milih hiji kanggo panggunaan anjeun nyalira. Ku jalan kitu, kuring jalma sareng KDE nawiskeun kuring kinerja, stabilitas sareng permen panon (sareng seueur deui).

        * Analogi:
        Upami urang hoyong terang upami sacara umum jus jeruk alami langkung saé tibatan Coca-Cola, urang ningali kaunggulan fisik sareng ékonomi sareng sajabana anu panjang. yén aranjeunna mawa kami sareng kami nyimpulkeun yén jus langkung saé.
        Mungkin aya anu alérgi kana jeruk, dimana aranjeunna cicing teu tiasa aksés kana éta, atanapi aranjeunna ngan saukur teu resep rasa, tapi éta kasus anu khusus sareng / atanapi dumasar kana masalah subyéktif, tapi jus na masih langkung saé.

        Upami saatos terang ieu, aya anu langkung resep nginum Coca-Cola tibatan jus (sakapeung mah) kaputusanana dipikahormat, tapi upami pikeun:
        Kuring ngadugikeun (go ego XD) «fanatisme absurd dumasar kana iklan, kabodoan (tina manpaat tina pilihan séjén) atanapi kabiasaan saukur.»
        Éta panginten tiasa janten kaputusan anu lumayan.

        1.    pandev92 cenahna

          Ngan ukur milarian sakedik pikeun launchpad, dina compiz 0.9 bugtracker, sareng anjeun bakal terang. Sareng ku nvidia aranjeunna gaduh bug salami sababaraha bulan anu nyababkeun jandéla janten hideung kadang-kadang.

          1.    pagawe cenahna

            XD Koméntar éta henteu kadieu, leres?

        2.    pandev92 cenahna

          Lalaki upami anjeun langkung resep jus jeruk tibatan coca cola, aya anjeun xD, coca cola langkung rébuan kali langkung xddd, jeruk éta xd njijikeun sareng asam, anjeun kedah nambihan satengah kilo gula XD

          1.    pagawe cenahna

            hahaha Persis, éta paripolah anu kuring carioskeun, anjeun bakal merhatoskeun aranjeunna sababaraha kali di fanboys sababaraha distro.

  33.   JL cenahna

    Halo! Abdi hoyong bagikeun sareng anjeun yén pangalaman kuring sareng Gnome-Shell POSITIF PISI. Sareng sadayana pikeun kamungkinan saderhana anu ditawarkeunana. Kuring terang yén éta henteu jelas naon asalna sacara standar, tapi ... halaman wéb anjeun kalayan ekstensi! Éta hal anu saé. Kuring nempatkeun sakitar 12 ekstensi sareng kuring ngagaduhan desktop anu SANGAT-SATUS disaluyukeun sareng lincah pisan nalika ngeunaan aksés ka dua tempat sareng aplikasi. Nalika disebatkeun aya sakedik kustomisasi ... tingali kana panyambungna! Salaku tambahan, aranjeunna maréntahkeun ti luhur nepi ka popularitas panghandapna.

    Nyaan, kuring mendakan SANGAT PRAKTIS ... sakali "trik" éta dipikaterang.

    Salam!

  34.   Hulk cenahna

    Kuring nganggo gnome 3.6 sakitar tilu minggu kanggo komputer anu aranjeunna dipasihkeun ku kuring di tempat damel sareng kuring teu tiasa pormat: p

    Kuring tiasa ngabiasakan panggunaanna tapi henteu ngayakinkeun kuring, kurangna kustomisasi mangrupikeun titik mimiti ngalawan éta, anjeun moal gampang ngarobih hal-hal sapertos posisi tombol caket, ngaleutikan, sareng sajabana di kénca jandéla atanapi juru panas sapertos dina KDE.

    Ogé, masalah utama anu kuring mendakan anu kuring nyebatkeun yén kuring langkung produktif dina kde nyaéta Lumba-lumba. Kuring henteu mendakan file explorer dina gnome anu caket kana performa. Salaku conto, nyaring file gancang sareng ctrl + 1, milarian eusi file, layar pamisah, konsol gancang sareng f4, integrasi sareng git, svn, ssh, sareng anu sanés-sanésna.

    1.    Hulk cenahna

      * nyaring file gancang nganggo ctrl + i

  35.   freebsddick cenahna

    Jujur éta parantos ningkat pisan .. tangtosna kuring henteu bakal nganggo DE lengkep .. tapi upami kuring sadar yén sateuacanna penting .. Abdi nyarankeun éta tina kahinaan anu disebat persatuan ..

  36.   Federico cenahna

    Sigana mah éta henteu hadé pikeun kuring, tapi éta henteu caket kumaha saéna kde.

  37.   Juanra cenahna

    Kusabab kuring mimiti di GNU / Linux kuring langkung resep Gnome-GnomeShell, kuring nganggo Fedora 17 sareng KDE salami sababaraha sasih sareng kaleresan kuring resep tapi kuring henteu dina desktop éta kuring henteu terang kunaon. Sateuacan janten novice (kuring masih tapi kirang ti sateuacan) kuring resep GnomeShell tapi éta kaleungitan hiji hal anu aya dok tapi kusabab kuring henteu deui ngarencanakeun ngagunakeun darmaga kuring henteu ningali deui perlu.

  38.   dartre cenahna

    Halo pikeun tulisan anjeun!
    Jigana éta mangrupikeun salah sahiji ti saeutik opini anu henteu langsung fanatisme.

    di sisi anu sanésna gnome sareng cangkangna kuring kantos resep!
    ngaropea sesah tapi dimungkinkeun, anjeun ngan ukur kedah terang sakedik css sareng hal-hal sanés.

    hiji-hijina hal anu kuring henteu resep ngeunaan cangkang gnome nyaéta nalika nyéred file tina nautilus kana jandéla, tapi teu aya ti Open… anu teu tiasa direngsekeun.

    pikeun sésana kuring resep cangkang gnome sareng kuring adaptasi pisan sareng éta

    Jigana éta mangrupakeun pilihan anu saé sareng dianjurkeun pisan upami anjeun parantos bosen kana DE klasik.

  39.   Jose cenahna

    Kuring kantos ti Gnome sareng kuring mikir yén parobihan parantos kalangkungan sareng tahap anu paling traumatisna. Éta didesain janten minimalis sareng kanggo panggunaan ekstensi (kalayan sababaraha anjeun moal tiasa sambat deui ngeunaan teu produktif, anu contona dina Unity I cannot). Salami mangtaun-taun urang parantos halusinasi ku hal-hal sapertos compiz. Tapi kuring kantos ngaraos perasaan yén hal-hal ieu masihan Linux anu teu propésional atanapi serius. Sagala kamungkinan konfigurasi, tapi anjeun ningal gambar layar méja jalma…. sareng aya sababaraha guyonan. Ieu kabébasan Linux, tapi ogé ngagaduhan harga. Kuring ngamangpaatkeun sadaya pakakas éta (kuring masih gaduh sababaraha gambar potret anu pikareueuseun tina Gnome 2 kalayan Compiz atanapi tutorial tentang kumaha carana ngadamel éta tiasa dianggo), tapi dugi ka ayeuna, upami Gnome nuturkeun jalan anu ditandaan, kuring henteu ngagaduhan niat nampung sorangan ka desktop anu sanés, kirangna dina komputer utama kuring. Luhureun sadaya parobihan dina tingkat pamrograman (GTK3 sareng anu sanésna) kuring bakal nyorot usaha integrasi anu sakedik-sakedik masihan Gnome aspek anu langkung sober sareng propésional. Kuring nyarioskeun aplikasi anjeun nyalira anu laun-laun némbongan sareng ku jalanna waktos bakal ngahemat anjeun pikeun masang aplikasi anu sanés anjeun anggo: Musik, Poto, Kalénder, Jam, sareng sajabana. Kuring resep pisan sareng konfigurasi jangka menengah kuring nyaéta: miniPC sareng XFCE, pikeun unduhan sareng TV, laptop kuring salaku komputer utama sareng Gnome 3 Shell sareng Smartphone / Tablet sareng Android / iOS atanapi naon waé anu sumping ... jauh ti bumi.

  40.   Andresito cenahna

    Gnome 3 henteu goréng teuing? … Ugh… Anjeun henteu ngan saukur kaleungitan pamaca sakedik.

    1.    pandev92 cenahna

      Upami ku nyarios naon anu kuring pikirkeun, kuring bakal éléh pamiarsa, wilujeng éta karugian 🙂

      1.    andrésito cenahna

        Hiji kirang ti harita ..

        1.    pandev92 cenahna

          Mugia Angkatan sareng anjeun.

  41.   tamuz cenahna

    Abdi sareng cangkang gnome salami sababaraha bulan di ubuntu tapi kuring balik deui kana persatuan, kuring resep pisan tapi kuring bogoh ka persatuan

  42.   Harun cenahna

    Kuring nganggo na resep pisan, pikaresepeun kumaha
    proyék na nuju maju: D.

    Salam.

  43.   Jose cenahna

    Kuring nganggo Uuntu-Gnome, tapi gambar na henteu siga kitu sareng Sabayon.

    Hal anu sanés pikeun pangurus, gambar dina tablet dikoréhan.

    1.    pandev92 cenahna

      Dupi anjeun nempatkeun gnome, dina agén pangguna?

      1.    Jose cenahna

        Abdi henteu acan némpél agén pangguna Chrome, Chromium, atanapi Safari. Kuring parantos ngarobah waktos sanésna, pikeun anu sanés. Chrome ngamungkinkeun anjeun ngalaksanakeunana tanpa kedah masang nanaon ... Tapi kuring henteu terang naon anu kedah ditambihan supados ikon Gnome némbongan.

        1.    Jose cenahna

          Tina iPad éta tiasa dianggo saé. Ti Chromium éta rutin. Tina Chrome éta henteu kaluar atanapi kuring nganggo Ubuntu:

          -iPad: safari + tablet
          -Kromium: kromium + ubuntu + gambar teu ditangtoskeun
          -Chrome: Chrome + linux

          1.    pandev92 cenahna

            Dina Chrome, anjeun kedah nganggo ekstensi agén pangguna pangalih sareng milari tulisan di dieu, anu nyarioskeun kumaha anjeun kedah ngarobihna.

          2.    Jose cenahna

            Nguji

          3.    Jose cenahna

            Nyobian deui

          4.    pandev92 cenahna

            http://postimg.org/image/497zte6tn/full/

            Tingali kumaha kuring gaduh sareng ngadamel modifikasi anu saluyu.

          5.    Jose cenahna

            hatur nuhun

  44.   shnkr3 cenahna

    dupi anjeun tiasa masihan kuring plss>.

    1.    pandev92 cenahna

      Hayu urang tingali, tingali:

      http://postimg.org/image/hvnd6h17l/full/

      xd

      1.    shnkr3 cenahna

        Anjeun idola kuring !!! : D !!! Idola Jepang aya u-15? idola lucu pisan

        1.    pandev92 cenahna

          ieu yuswa 18 taun xddd, tapi upami anjeun hoyong kirang sono, google minisuka xD, atanapi jappydoll jsb xdddd, sadayana lucu pisan // //

          1.    shnkr3 cenahna

            leres> atanapi

  45.   Mariano O. cenahna

    Abdi nganggona, kuring bakal masihan kasempetan anyar ku 3.8.

  46.   yesus israel perales martinez cenahna

    Kuring henteu terang kuring henteu ningali éta goréng atanapi goréng, kuring ngarasa yén éta anu dibutuhkeun ku batur sareng tiasa ngagunakeunana, kuring hoyong tapi nalika ngembangkeun hal dina parangkat lunak beurat gnome-shell nyéépkeun sumber anu kuring henteu tiasa runtah sareng kuring milih xfce, tapi cangkang gnome nyaéta Muhun, sanaos kuring milih persatuan xD, kuring resep jalan pintas anu parantos dikonfigurasikeun sareng dina kde kuring resep anu keuna kaendahan sareng kagiatanana tapi dina dirina antar muka anu kuring paling resep nyaéta persatuan sanaos kuring hoyong 4 pc masing-masing nganggo xfce, kde, cangkang gnome sareng kamanunggalan

  47.   4ZhaGratH cenahna

    batur terang kumaha leres masang gnome cangkang 3.8

    Wasalam

  48.   Jose cenahna


    [IMG] http://i.imgur.com/Gt2Gm7q.jpg [/ IMG]
    http://imgur.com/Gt2Gm7q

  49.   Jose cenahna

    Dina Ubuntu GNOME 13.04, Gnome 3.8 dipasang nambihan PPA sakumaha anu dijelaskeun di dieu https://launchpad.net/~gnome3-team/+archive/gnome3

    Kuring mutuskeun masang éta pikeun ningali naon anu énggal (aranjeunna bakal némbongan sakedik-sakedik) sareng kusabab 3.6 anu sumping sareng Ubuntu 13.04 henteu tiasa dianggo pisan pikeun kuring .... Cangkang Gnome ngalih lambat pisan. Ayeuna sadayana lancar sareng sareng sababaraha ekstensi anu dikemas ku tim Gnome (resmi)…. desktop idéal kuring.

  50.   Gurren-Lagan cenahna

    Nya, upami cangkang Gnome henteu saé pisan, éta ngan ukur henteu gaduh kustomisasi sakedik deui, kuring resep pisan 😀