Canonical ngaleupaskeun tambalan kaamanan pikeun sadaya distribusi anu didukung

kernel

Canonical ngumumkeun dinten ieu ngaleupaskeun tambalan kaamanan utama pikeun sadaya distribusi dumasarkeun kana sistem operasi anjeun, Ubuntu, dina raraga ngalereskeun langkung ti 20 kerentanan anu kapendak dina sababaraha minggu ka pengker.

Patch anyar ieu mangaruhan séri Linux Kernel 4.18, 4.15, 4.4 sareng 3.13 sareng diantara sebaran anu diénggalan nyaéta Ubuntu 18.10, Ubuntu 18.04 LTS, Ubuntu 16.04 LTS, Ubuntu 14.04 LTS dina sadaya turunan resmi sapertos Kubuntu, Xubuntu sareng Lubuntu.

Dina perbaikan tina patch ieu urang tiasa nyebatkeun a kerentanan pamakean-gratis di subsistem ALSA, kabocoran inpormasi dina palaksanaan Bluetooth, sababaraha bug anu kapendak dina subsistem KVM.

Salaku tambahan, masalah kerentanan anu kapendak dina rohangan pangguna Kernel, masalah dina subsistem NFS41 +, masalah palaksanaan dina sistem file F2FS sareng bug dina F2FS, eBPF, SNMP NAT, CAN sareng mmap atanapi dina supir sérial USB .

Anyarkeun Linux Kernel gancang-gancang

Sakumaha biasana, salaku tambalan kaamanan utama, disarankeun pisan pikeun ngapdet kana édisi énggal tina sebaran sareng arsitéktur masing-masing. Tambalan ieu sayogi di Repository resmi pikeun distribusi Ubuntu 32-64-bit, alat awan, prosesor OEM sareng jasa awan, Amazon Cloud Service, Google Cloud Platform, Microsoft Azure Cloud, sareng Oracle Cloud Systems.

Recuerda que sakali anjeun unduh sareng ngapdet kernel PC anjeun anjeun kedah balikan deui pikeun sadaya parobihan dina urutan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)