Canonical peryogi bantosan anjeun pikeun ningkatkeun Ubuntu

Canonical, perusahaan anu nyababkeun sebaran Ubuntu anu populér, parantos nerbitkeun jajak pendapat pikeun ngadorong masarakat pikeun nyumbang saran sareng ideu janten masa depan anjeun langkung saé tibatan anu ayeuna.

Kalayan julukan Fossa Fokus, Ubuntu 20.04 bakal janten vérsi LTS salajengna (kalayan dukungan jangka panjang) tina sebaran Ubuntu, kalayan tanggal rilis April 2020.

Pangembangan Ubuntu 20.04 dimimitian Oktober kamari sareng ngawangun sapopoé sayogi pikeun uji umum, tapi ayeuna Canonical hoyong sakumna masarakat kalibet ku ngajantenkeun Ubuntu 20.04 LTS versi impianana, ogé ngajantenkeun jalan pikeun vérsi anu langkung saé pikeun waktos payun.

Candak survey resmi Ubuntu 20.04 LTS ayeuna

Sadaya Kaluaran anu didukung jangka panjang Ubuntu mangrupikeun tujuan utami pikeun Canonical sabab didukung salami 10 taun, janten pamekar hoyong yakin Ubuntu 20.04 LTS sampurna.

Pikeun éta, aranjeunna parantos naros ka komunitas Ubuntu, ogé pangguna sanés anu nganggo distribusi Linux, pikeun ngajawab survey antara lima sareng sapuluh menit.

Canonical nyebatkeun éta kalayan survey ieu aranjeunna hoyong ngupingkeun carita anjeun sareng Ubuntu, naha éta eupan balik positip atanapi hanjelu ku pangalaman anu katukang.

Upami anjeun pangguna anu parantos aya, aranjeunna hoyong terang kunaon sareng kumaha anjeun nganggo Ubuntu, naon anu anjeun teu resep ngeunaan vérsi ayeuna, sareng sistem anu leungit. Anjeun gaduh dugi ka 20 Januari 2020 ka bantosan Canonical ngajantenkeun Ubuntu distro Linux anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.