Caprine: Klién Facebook Messenger anu elegan pikeun Linux

Facebook mangrupikeun jaringan sosial anu paling sering dianggo di dunya sareng seueur pangguna Linux anu resep, janten pikaresepeun pikeun ngagaduhan Klién Facebook Messenger pikeun Linux anu ngamungkinkeun urang pikeun épéktip terasrasakeun sadaya pungsionalitas obrolan canggih tina jaringan sosial tina sistem operasi favorit urang, éta sababna Caprine, klien Facebook Messenger anu anggun sareng gancang anu tiasa dianggo pikeun Linux sareng sistem operasi anu sanés. Klién Facebook pikeun Linux

Naon Caprine?

Caprine Mangrupikeun palanggan Facebook Messenger pikeun Linux, teu resmi, sumber terbuka, dikembangkeun nganggo téknologi éléktron ku Sindre Sorhus, éta nyandak platform wéb Facebook Messenger sareng ngarangkep ku nambihan bérés grafisna nyalira, seueur pintasan keyboard, kombinasi tipografi anu cocog, sareng dukungan anu langkung ageung.

Alatna multiplatform janten anjeun tiasa nampi aplikasi ieu dina Linux, Windows sareng MacOS, éta tiasa bénten-bénten antara dua téma visual, hiji poék sareng anu sanésna, rupa-rupa pilihan pikeun ningkatkeun épisiensi paguneman anjeun sapertos bacaan anu disumputkeun, teu mungkin tina tautan dilacak ku facebook, windows anu tiasa disesuaikan, bewara desktop, windows anu tiasa dijaga tetep katingali sareng di luhur jandéla anu sanés, konfirmasi ngirim sareng nyalin gambar, ogé dukungan anu hadé pikeun Messenger Workplace.

Fitur canggih anu disajikan ku klién ieu sareng anu urang kedah nyorot nyaéta integrasi na sareng Markdown, anu ngamungkinkeun urang ngirim blok kode tina obrolan aplikasi, hal anu ngajantenkeun khusus sareng kuring pikir rada unik.

Sadaya fitur ieu ngajantenkeun aplikasi saderhana ieu mangrupikeun alat anu sampurna pikeun sadaya pangguna anu teras-terasan nganggo layanan obrolan Facebook sareng anu hoyong tiasa langkung sering aksés éta, kalayan kauntungan anu ditawarkeun ku aplikasi desktop.

Kumaha carana masang Caprine?

Cara anu paling gampang pikeun masang klien Facebook Messenger ieu pikeun Linux nyaéta ngagunakeun ieu AppImage, Anu dianggo dina distro wae. Sakali AppImage diunduh, urang tiasa ngajalankeunana ku paréntah ieu:

chmod a+x caprine-2.6.0-x86_64.AppImage
./caprine-2.6.0-x86_64.AppImage

Saatos ieu urang tiasa ngamimitian nikmati aplikasina, émut kanggo ngagentos nami AppImage ku vérsi pangénggalna anu parantos diunduh.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gonzalo cenahna

    Abdi henteu peryogi program tambahan upami éta parantos kalebet dina panyungsi kuring, sapertos Opera.

  2.   henteu aya namina cenahna

    Kuring ogé nganggo Opera, tapi sakapeung laun saeutik nalika ngagunakeun messenger sareng whatsapp, janten kuring bakal nyobian ningali naon anu lumangsung. Nuhun kana inpo na.

  3.   rotietip cenahna

    Abdi cicing sareng anjeunna plugin pikeun PidginSanaos integrasi sareng Markdown katingalina pikaresepeun, panginten hiji dinten aranjeunna ogé bakal kalebet.
    Sareng kuring satuju sareng Gonzalo, program anu dilakukeun dina Éléktron dasarna nempelkeun Chromium, atanapi naha anjeun kantos héran kunaon beuratna?