Cara séjén pikeun ngarobih Agén Pamaké Chromium

Ya Kuring nunjukkeun ka aranjeunna cara ngarobih Agén Pamaké de kromium ngédit dina .desktop di jero folderna / usr / bagi / aplikasi / tapi hanjakalna, metoda ieu ngan ukur dianggo upami urang langsung mencét kana aksés tina ménu.

Nyaéta, upami urang muka terminal sareng nempatkeun:

$ chromium

Ieu moal dimuat ku pilihan tina Agén Pamaké dirobah. Janten kuring mimiti milari anu "langkung global" sareng nyobian sareng nyobian kuring mendakan solusina kanggo kuring, anu panginten henteu saé, tapi éta tiasa dianggo.

Kami muka terminal sareng ngédit file na / jsb / kromium / standar:

$ sudo nano /etc/chromium/default

Anu kedah ngagaduhan garis dina anu nyarios:

CHROMIUM_FLAGS="--password-store=detect"

Urang ngantunkeun garis sapertos kieu:

CHROMIUM_FLAGS="--password-store=detect --user-agent=Debian/Chromium"

Sareng siap. Kelemahan sahiji metode ieu nyaéta kami moal ningali vérsi mana tina kromium urang gaduh, tapi teu nanaon, anu urang hoyongkeun nyaéta nunjukkeun OS sareng Navigator ngalayanan kami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

29 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Oscar cenahna

    Naha anjeun ngagaduhan ide kumaha ngarobih Agén pangguna di Konqueror?

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Anjeun muka Konqueror, anjeun buka:

      Preferensi - »Idéntifikasi Browser

      Di dinya anjeun tiasa ngarobih, kanyataanna ... Jigana ngamungkinkeun nempatkeun UserAgent pikeun situs # 1, Béda anu sanés nalika anjeun ngajelajah situs # 2, sareng sajabana 😀
      Konqueror sareng Rekonq leres-leres asik 😉

      1.    Roger cenahna

        Anjeun leres-leres nembé (kanggo anu kadua atanapi katilu kalina) kuring ngalih kana KDE sareng kagum ku rekonq.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Kuring nyobian Rekonq waktos kuring nganggo KDE sareng éta lumayan saé, tapi kuring henteu yakin pisan.

      2.    Oscar cenahna

        Nuhun kana inpo na.

      3.    Oscar cenahna

        Nuhun rerencangan kanggo data, tés.

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          Teu aya hatur nuhun, hatur nuhun kana bantosan anu parantos dipasihkeun, parantos maca kami ogé ... pikeun mahluk sareng mahluk

  2.   Gustavo Castro cenahna

    Diréktori henteu aya, kecuali file "standar". Kuring nganggo ArchLinux.

  3.   Blazek cenahna

    Hatur nuhun input.

  4.   chrisnepite cenahna

    Nguji dina Crunchbang 11 ~

    1.    chrisnepite cenahna

      Oh, hayu urang tingali anu sanés ...

      1.    chrisnepite cenahna

        tingali anu séjén

  5.   Root87 cenahna

    hahaha hayu urang tingali naha éta jalan

  6.   Root87 cenahna

    nyobian deui

  7.   Daniel cenahna

    ujian

  8.   TUDz cenahna

    Tés.

  9.   itachi cenahna

    Hayu urang tingali ayeuna

  10.   itachi cenahna

    NAON… ..

  11.   Wisp cenahna

    1

  12.   Wisp cenahna

    2

  13.   Jonathan cenahna

    Nguji…

  14.   Dcoy cenahna

    Nguji Ö

  15.   Dcoy cenahna

    Oo

  16.   Wisp cenahna

    3

  17.   Wisp cenahna

    4

  18.   Wisp cenahna

    Ngawula ogé

  19.   shala cenahna

    Tés agén pangguna

  20.   shala cenahna

    Tes kadua sareng final

  21.   jajanan cenahna

    tés 😉