Chrome OS 75: dileupaskeun kalayan paningkatan utama

OS 75 Chrome

Google nembé ngaluarkeun versi anyar sistem operasi na. Chrome OS 75 aya di dieu sareng éta gaduh paningkatan utama. Ayeuna ngagaduhan dukungan anu langkung saé pikeun alat Chromebook énggal, sareng sababaraha fitur anyar parantos ditambihan, éta ngandung tambalan kaamanan pangénggalna sareng seueur paningkatan anu sanés. Ayeuna vérsi ieu parantos diwanohkeun kana saluran anu stabil, khususna nyaéta 75.0.3770.102 (Versi platform: 12105.75.0) ...

Dina Chrome OS 75 paduli kulawarga, anjeun bakal mendakan parental anyar dilaksanakeun sahingga kolotna tiasa netepkeun sababaraha aturan sareng watesan pikeun ngajantenkeun sistem tempat anu langkung aman pikeun anu alit di bumi tanpa hariwang. Salaku tambahan, éta mangrupikeun sistem anu ramah sareng Asisten Google. Di sisi séjén, dukungan pikeun aplikasi Linux sareng Android, anu sateuacanna dikenalkeun, parantos ningkat. Ku alatan éta, anjeun bakal ngagaduhan seueur perangkat lunak anu tiasa dianggo, aplikasi asli sareng aplikasi pikeun Android anu ngahijikeun sareng Chrome OS ayeuna ngagaduhan pelengkap anu saé pikeun parangkat lunak asli pikeun GNU / Linux.

salaku ka kaamanan, sababaraha hal parantos diénggalan, kalayan tambalan pikeun ngirangan kerentanan kritis sapertos Intel MDS, sareng anu sanésna. MDS (Mikro Sampel Data Mikroarchitectural) mangaruhan Chromebooks sareng chip perusahaan Intel, anu seueur. Aya ogé paningkatan sistem auténtikasi, sareng parobihan sanés anu bakal ngajantenkeun Chrome OS sistem operasi anu langkung aman tibatan anu parantos aya. Anjeun parantos terang yén éta menonjol pikeun aman, mantep, stabil, enteng sareng dasi anu kuat kalayan layanan awan.

Chrome OS 75.0.3770.102 ayeuna sayogi janten anjeun tiasa ngapdét sadayana produk Chromebook cocog. Dina raraga ngamutahirkeunana, anjeun parantos terang yén éta cukup saderhana. Anjeun ngamimitian Chromebook anjeun, buka Setélan dina desktop anjeun, teras aksés Ngeunaan Chrome OS sareng di sana anjeun tiasa ningali versi ayeuna, sareng bahkan ngaunduh sareng masang versi anyar sacara otomatis. Naon anu anjeun ngantosan gaduh beja panganyarna?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.