Spring pilem animasi anyar ti komunitas Blénder

 

cinyusu

Blénder gaduh tradisi panjang ngadamel sareng ngaleupaskeun pilem pondok pikeun nunjukkeun kamampuan parangkat lunak na. sumber kabuka CG.

Y waktos ieu éta henteu terkecuali saprak jalma-jalma ti proyék Blénder nampilkeun pilem pondok animasi "Spring" anyar. Proyék ieu didamel nganggo ngan ukur alat damel sumber terbuka pikeun modél, animasi, rendering, nyusun, nyukcruk gerak, sareng ngédit pidéo.

Pilem pondok animasi anyar ieu Spring bertindak salaku pangkalan tés pikeun nyaring fitur-fitur anyar sareng téknologi pikeun nyiptakeun épék visual modéren anu dimekarkeun di cabang Bender 2.8.

Spring mangrupikeun pilem pondok pang anyarna anu dihasilkeun ku Blender Animation Studio. Tim Spring nganggo pamekaran Blénder 2.80 pikeun sadaya produksi, sateuacan parangkat lunak éta aya dina versi Béta resmi.

Pilem sareng sadaya bagian proyek disiapkeun pikeun éta, kalebet modél 3D, tékstur, sketsa panengah, épék sora, sareng komposisi musik, sayogi ku lisénsi Creative Commons Attribution gratis.

Sedengkeun pikeun sadaya pilem Blénder kabuka, sadaya prosés produksi sareng sadaya file sumber na dibagi kana platform produksi Blender Cloud.

Pilem komunitas Blénder sanés di luhur nyaéta:

  • Impian Gajah
  • Kelinci Buck gedé
  • Sintel
  • Cimata tina Baja
  • Leumpang Dilamma hébat
  • Kosmos Laundromat
  • Kaca Satengah
  • walkers seuneu
  • Agén 327 Operasi Barbershop
  • Dweebs sapopoé
  • pahlawan

Ngeunaan Spring

Pilemna Éta didamel dina jinis fantasi sareng nyaritakeun tabrakan angon sareng anjingna anu nyanghareupan roh kuno dina upaya neraskeun siklus gaya hirup.

Andy Goralczyk, dirangsang ku bantosan budak leutikna di pagunungan Jérman.

Henteu aya dialog sareng alur dikedalkeun ngalangkungan bentuk cariosan sanés lisan (lumayan dipikaresep).

Pilem puitis sareng visual anu mempesona ieu dirobih janten nyerat sareng diarahkeun kalayan dibantosan ku panulis sareng sutradara pilem Andy Goralczyk, anu nimukeun carita anu ditingali dina pilem dina jejer kenangan budak leutik anu dianggo di gunung Jerman.

Pilemna Éta lumangsung sakitar 8 menit sareng ditujukeun pikeun pemirsa 6 taun ka luhur. Salaku tambahan kana épék visual, pilemna ogé dilengkepan ku 5.1 sora sakurilingna.

Spring diciptakeun ku:

  • Sutradara: Andy Goralczyk
  • Produsén: Francesco Siddi
  • Produser Eksekutif: Ton Roosendaal Musik: Torin Borrowdale
  • Sora: Sander Houtman
  • Seni konsép: David Revoy.
  • Sutradara Animasi: Hjalti Hjalmarsson.
  • Modelling and shading: Julien Kaspar

Tanpa ado salajengna, urang tinggalkeun pilem pondok ku anjeun supaya anjeun tiasa nikmati sapertos urang resep.

Format: Pilem animasi 3D, 7:44 menit. Sora 5.1. Teu aya dialog. Cocog pikeun pemirsa 6 taun ka luhur (PG).

Sadayana anu anjeun tingali didamel nganggo Blénder, GIMP sareng Krita.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan González cenahna

    Pagawéan éndah.

  2.   Permata cenahna

    Wah!

bool (leres)