Santika pikeun LibreOffice saluyu sareng KDE

Halo… tulisan séjén 😀, dinten ayeuna kuring asa motivasi HAHA.

Sanajan di KDE tenemos Suite Calligra, éta henteu rusiah yén seueur urang resep LibreOfficekantun sabab mangrupikeun produk anu langkung saé réngsé. Sanaos kuring henteu acan ngalakukeun ulasan anu cukup detil ngeunaan Calligra ????

Hal éta nyaéta nalika urang muka file nganggo LibreOffice, Santika témbong (layar "ngamuat"), sacara pribadi kuring henteu resep anu datang sacara standar, kuring ngajukeun anu sanésna:

Gabungan langkung saé sareng urang KDE henteu? 😀

Pikeun gaduh ieu saderhana, ieu léngkahna:

1. Unduh file ieu: Trisquel_45-libreoffice-splash.tar.gz

2. Aranjeunna kedah ngaleupaskeun zip na, sareng aranjeunna kedah ngalebetkeun folder anu diciptakeun pikeun aranjeunna (trisquel-libreoffice-splash).

3. Sakali di jero dirina, pencét [F4] sareng terminal bakal kabuka di handapeun layar, di jerona nyerat ieu sareng pencét [Lebetkeun]:

sudo cp *. * / usr / lib / libreoffice / program /

Aranjeunna bakal dipenta pikeun kecap akses, aranjeunna nyerat sareng voila, teu aya anu kedah dilakukeun to

Salaku gambar hargana sarébu kecap, ieu contona:

Buka dokumén naon waé .ODT atanapi sapertos kitu, percikan ieu bakal muncul.

Kieu carana kumaha ditingalikeun ka kuring:

Panulis percikan ieu nyaéta Kaduruk, nuhun pisan ka anjeunna pikeun padamelanana 😀

Nya éta, gosipna parantos maca hal-hal dina desktop kuring ¬_¬

Salam 🙂


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Nano cenahna

    Hébat, unggal-unggal kuring hoyong bérés mésér monitor kuring sareng nempatkeun KDE ka Fedora 16. Éta leres-leres nunjukkeun kumaha kamajuanana.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Nya kuring mastikeun yén lamun anjeun ngagaduhan pakakas anu saé, anjeun moal kuciwa 😀
      Hadé réngsé, aplikasi anu langkung rinci, éta mangrupikeun lingkungan anu ngamungkinkeun pikeun ngonpigurasikeunna langkung seueur tibatan sésana, nyaéta, ampir sadayana mangrupikeun aspek anu positip 🙂

      Salam sareng nalika masang KDE upami anjeun peryogi naon-naon, anjeun ngahubungi kuring yén kuring bakal ngabantosan anjeun kalayan senang

      1.    Nano cenahna

        Haha Hardware kuring ragu ngagaduhan masalah, AMD athlon II x4 sareng 4gb ram sareng radeon 5750 (panginten robih pikeun Nvidia 450, kuring masih mikir ngeunaan éta). Sigana mah kuring henteu ngagaduhan masalah perangkat keras, sanaos aranjeunna ngawartosan kuring nganonaktifkeun akonadi sareng nepomuk.

        Abdi gaduh mamang, tapi nalika kuring parantos siap-siap haha.

        Sareng upami kuring hoyong ngarobih spalsh dina mimiti pc kuring, atanapi anu amarok? Naha éta prosés anu sami tapi dina folder anu sanés?

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          Lalaki, kalayan perangkat keras sapertos éta anjeun siap pikeun KDE v6, sareng kami masih dina 4.7.3 HAHAHA.
          Pareuman Akonadi sareng Nepomuk kuring kedah ngalakukeunana nyalira, sabab kuring jalma anu SUPER nungtut nganggo laptop kuring, anu ngan ukur gaduh 2GB RAM (dual channel, DDR2 at 800) sareng Core2Duo jam 2.16, sapertos ningali hardware anu upami urang ngabandingkeun éta sareng salira, éta orok HAHA.
          Intina, dugi ka ayeuna kuring parantos Nepomuk sareng Akonadi diaktipkeun, sareng jujur ​​aranjeunna TEU ngaganggu kuring pisan, anjeun moal ngagaduhan masalah sareng kinerja kuring pastikeun anjeun haha.

          Santika ti mimiti? … Naon percikan?
          Oh ayeuna ... sigana mah kuring parantos terang naon anu anjeun hartosna, énjing atanapi dinten saatos kuring ngalakukeun tutorial anu tepat pikeun éta, tong hariwang 😉
          Sareng sip Amarok, éta mangrupikeun prosedur anu sami, nyaéta unduh (contona) spash-amarok.png sareng ngagentos anu asalna sacara standar, ayeuna kuring henteu émut dimana ayana, maka, kuring henteu ngagaduhan tempat ' t dipaké Amarok panjang teuing.
          Nanging, milari cipratan pikeun Amarok anu anjeun resep, kuring bakal ngajantenkeun tutorial ku anu Santika ngeunaan cara ngarobih na 😀

          Wasalam

          1.    Nano cenahna

            Nuhun haha. Leres ogé, tina sadayana éta. Startup splash, tina fedora 15, salaku conto, nyaéta F anu muat dina gelembung xD na. Anu aya di Ubuntu nyaéta titik-titik jeruk sareng Arch ... ogé, kuring henteu kantos gaduh hiji-hiji dina Arch sabab kuring bahkan henteu tiasa masang lingkungan grafis sareng dukungan 64-bit leres-leres ngaco ku hal-hal sapertos Adobe Air xD.

            Pokokna, kuring bakal milari sababaraha panyeburan sareng kuring bakal masihan anjeun tautan di dieu pikeun mempermudah anjeun. Sakumaha biasana, hatur nuhun pisan.

            1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

              Yup éta anu kuring pikirkeun hehe, teu nanaon, énjing kuring tutorial ngeunaan cara ngarobih percikan éta, sareng kuring nunjukkeun anu kuring anggo dina Arch kuring ... kanyataanna, éta jalan sareng motivasi kuring cukup pikeun nyieun HAHA.

              Oke, milari tautan na kirimkeun ka kuring kzkggaara[AT]myopera[POINT]com, Abdi ngadamel tutorial sahingga urang sadayana tiasa meunang 😉

              Wasalam

              PS: Laptop abdi 64bits, tapi kuring henteu kantos nginstall OS 64bits tepat kusabab alesan éta, aranjeunna nyarios yén aplikasina rada langkung teu stabil ...


  2.   Oscar cenahna

    Wilujeng tepang taun sareng ciuman ka indung anjeun sareng Jany, kanggo anjeun ... Abdi moal ningali upami kuring ngintun "orok", hahahaha.
    Kuring nganggo OS 64-bit sareng kuring teu ngagaduhan masalah, teraskeun nganggo éta.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Rekonq sareng OS naon anu anjeun anggo ayeuna? hehe….
      JEUNG HAHAHAJAJAJA, kuring henteu biasana nempatkeun screenshot TANPA mimitina ngédit gambar sareng ngaleungitkeun catetan éta, tapi dinten ieu kuring ngan ukur hoyong nyebarkeun sareng nyebarkeun, janten kuring henteu merhatoskeun pisan damel sareng gambar na HAHAHA.

      HAHAHAHAHA hatur nuhun, mmm ... kanggo abdi, nah man henteu lami-lami deui, kuring bakal mapah smartphone naon waé anu ngagaduhan Android LOL !!!

  3.   Oscar cenahna

    Kuring masang Chakra, sasarengan sareng Debian, pikeun ngabaru nyaéta hirup, naha anjeun terang kumaha ngaktipkeun spell checker sareng Agén Pengguna di Rekonq?
    Sedengkeun pikeun kado, anjeun kénging pisan, saderhana pisan, hahahaha.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      HAHA enya, kuring terang yén pikeun ngomean nyaéta hirup. Masalahna nyaéta kuring ngadamel luncat anu ageung teuing HAHA, kuring ninggalkeun Ubuntu (distro pikeun pemula) sareng angkat ka Arch (distro pikeun anu henteu pati énggal), kuring henteu ngaliwat tingkat panengah (Debian, Chakra, jst) HAHA.

      Nah, kado téh teu aya tulisan nanaon ... pasti anjeun gaduh smartphone anu ngagolér didinya? HAHAHAJAJAJAJA !!!!!!

      1.    Oscar cenahna

        HAHAHAHA, asa gaduh.

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          JAJAJAJAJA naha kuring bakal tungtungna masihan hiji ka anjeun ??? NGABARAKATAK!!!!

      2.    Nano cenahna

        Kuring persis dina fase tengah kuring, Fedora sareng kuring nyaritakeun yén kuring resep kana parobihan. Kuring kuciwa dina Arch janten macét pisan. Cakra nyarios hébat tapi masalah na nyaéta nalika kuring ngartos éta mangrupikeun KDE murni, janten henteu ngajalankeun hal-hal GTK (sakumaha anu kuring ngartos, kuring henteu negeskeun nanaon) sareng kumargi dumasar kana Arch kedahna nampilkeun kuring sami sareng 64 bit sareng hal-hal anu penting siga hawa adobe.

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          Oh leres, anjeun nganggo Gnome sareng sanés KDE (ingetan kuring dina waktos wengi ieu sanés anu hadé HAHA).
          mmm ... distro sareng Gnome kanggo nyarankeun anjeun ... mmm ... henteu aya ideu: S

          Naon anu anjeun peryogikeun Adobe Air? salaku panasaran kuring 🙂

  4.   Carlos-Xfce cenahna

    Hai Gaara. Kuring kantos panasaran ngeunaan naon anu ditawarkeun Calligra dibandingkeun sareng LibreOffice. Tulisan anu ditinjau dina suite kantor moal goréng.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Ok, tulisan séjén pikeun ngalakukeun JAJAJAJAJAJA !!!
      Kalayan ieu ampir aya 10 sareng HAHA.

      Sangkan éta elav bakal ngawadul yén kuring henteu nyerat ... ¬_¬ … HAHA
      Nalika anjeunna mésér VPS kanggo urang, hayu urang tingali naon anu bakal dilakukeun ku komén sarkastikna ... nah, cilaka, anjeunna henteu acan nyarios ka kuring sapertos «Hei, émut yén saprak linux aya na éta duanana».. atanapi anu sapertos kitu HAHAHAHA

      1.    Oscar cenahna

        Tinggalkeun elav miskin nyalira, anjeun terang yén lalaki sepuh kedah bobo mimiti pikeun ngeusi ulang batréna sareng gugah HAHAHAHAHA.

        1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

          HAHAHAHAHAHA hayu atuh maca ieu énjing, anjeunna badé paéh seuri ... henteu antosan, anu maot seuri nyaéta kuring, anjeunna bakal beureum sareng haseup bakal kaluar tina ceulina HAHAHAHAHA !!!!!

  5.   mac_live cenahna

    Pikeun kuring anu x64, kuring ngarobih kusabab henteu mendakan alamatna hahahaha, tapi percikan anu saéna katingalina saé, seueur grax kanggo dibagi.

    sudo cp *. * / usr / lib64 / libreoffice / program /

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Oh hehehehe, kumargi teu gaduh x64 teu sadar haha.
      Abdi resep anjeun resep 😀

      Wasalam

  6.   Oscar cenahna

    Kuring réngsé masang éta dina Debian KDE sareng henteu kunanaon, hatur nuhun kana sumbangan.

    1.    KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

      Nah nanaon hatur nuhun, kuring resep bagikeun 🙂
      Wasalam

      PS: Dinten ieu kuring henteu acan nerbitkeun naon-naon sabab kuring parantos ngerjakeun naon-naon pikeun situs éta, endah pisan haha.

bool (leres)