Clement Lefebvre: Mir teu aya hubunganana sareng Linux Mint

Mir henteu aya hubunganana. Teu aya anu nguping ieu saminggu katukang sareng rencana henteu robih dumasar kana spekulasi liar. Upami Ubuntu henteu jelas ngeunaan naon anu dipikahoyong ku Ubuntu, éta masalah anjeun. Teu aya hubunganana sareng Linux Mint.

Ieu anu ceuk Clem nalika Swapnil Bhartiya dina wawancara sareng Muktware naros ka anjeunna ngeunaan kumaha Mint bakal ngatur transisi ti X ka Mir dina édisi Ubuntu kahareup. Clem ogé nyatakeun dina wawancara éta yén anu diperhatoskeun ku Mint sanés distribusi dasar atanapi lingkungan desktop, tapi produk akhir sareng pangalaman anu dipasihkeun ka pangguna, anjeunna nolak yén aya rencana pikeun Mint ninggali pangkalan Ubuntu sareng ngawangun lengkepna Debian sareng nampik damel dina versi tablet tina Mint nyarioskeun yén pendekatanna nyaéta ngajantenkeun Linux Mint 15 (anu bakal didasarkeun dina Ubuntu 13.04) langkung saé tibatan 14.

Wawancara lengkep di dieu
http://www.muktware.com/5356/clement-lefebvre-mir-irrelevant-linux-mint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

54 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Juan Carlos cenahna

    "Upami Ubuntu henteu jelas ngeunaan naon anu dipikahoyong ku Ubuntu, éta masalah anjeun. Teu aya hubunganana sareng Linux Mint.

    Ieu salah sahiji deui. Upami anjeun dumasar kana distro anjeun kana naon anu dilakukeun ku Ubuntu, sareng anjeun nolak nilarkeun yayasan ieu sareng yén anjeun moal ngandelkeun sadayana kana Debian, naon anu anjeun badé lakukeun nalika Ubuntu nganggo Mir? Tapi naon buritna ....

    1.    Pavloco cenahna

      Kuring satuju sareng anjeun, hal anu sami ngalangkungan sirah kuring. Kuring henteu netelakeun naha aranjeunna badé nganggo Mir atanapi henteu, tibatan éta ngajadikeun pura-pura pikaresepeun yén Mint bebas tina Ubuntu. Sareng teu lami saatos anjeunna ngabantah dirina nyalira nyarioskeun yén éta gumantung kana gudangna, sareng éta henteu bakal ngarobih distro dasar kusabab éta "alternatif anu pangsaéna kanggo aranjeunna" sareng salami éta henteu robih, "urang kedah teu aya rencana ngarobih nanaon "
      Kuring moal kaget pisan upami aranjeunna ngagaduhan ide anu aneh ku nyiptakeun server grafisna ogé.

    2.    Malcer cenahna

      Nya, saderhana pisan: aranjeunna ngarangkep X atanapi Wayland (upami kajantenan Ubuntu ngaluarkeunana tina repos na ", sareng voila. Sesa desktop bakal gaduh salaku kagumantungan, janten moal aya masalah.

      Sareng kumaha waé ogé, Mir mangrupikeun tipu daya jangka pondok. Aranjeunna bakal nganggo modul XMir, anu hartosna enya, Unity bakal diadaptasi sacara éksklusif pikeun Mir nyalira, tapi… supir sareng aplikasi bakal "dijembatan", nyaéta, Mir kedah nganggo kasaluyuan mundur kanggo nganggo sésana parangkat lunak . Ieu ngandung harti yén éta botch sareng éta bakal langkung beurat sareng rawan kasalahan, hiji hal anu sanés X atanapi Wayland moal ngagaduhan (anu didukung ku sesa proyék).

    3.    eltuga84 cenahna

      Sareng aranjeunna badé ngalakukeun hal anu sami anu aranjeunna lakukeun nalika Ubuntu milih ngagunakeun kamanunggalan salaku desktop utami: nuturkeun sorangan sahingga nyiptakeun Kayu manis. MIr mangrupikeun paket (sababaraha saleresna), éta tiasa langkung atanapi kirang penting tapi éta tiasa teras diganti sareng éta anu pasti bakal dilakukeun ku mint, tong hilap mint anu distro mandiri sareng pengembangna nyalira, éta sanés vérsi khusus Ubuntu sareng kuring mikir yén ieu parantos nunjukkeun tiheula ...

  2.   st0rmt4il cenahna

    Saé kanggo Lefevbree ..

    Kanyataan yén éta dumasar kana Ubuntu sanés hartosna éta ngawaris sadayana omong kosongna ti Canonical.

    Salam!

    1.    Juan Carlos cenahna

      Sobat, baca ogé, anu Clem nyarioskeun nyaéta kontradiksi ....

      1.    Mariano gaudix cenahna

        Modifikasi anu Mint ngenalkeun aya dina tingkat lapisan luar.

        Mir ieu dina lapisan luar ukur mangaruhan lingkungan grafis tina pangguna.

        Mint sareng SD gaduh modifikasi nyalira tina lingkungan grafis.
        Upami anjeun henteu resep Mir, bawa kaluar teras angkat.
        Urang sadayana terang naon anu kajantenan Nautilus, ti mana kuring nurunkeun Nemo.

        1.    Juan Carlos cenahna

          Henteu, lalaki, anjeun salah. Mir mangrupikeun sérpér grafis, sapertos Xorg sareng Wayland. Upami anjeun ngaluarkeun éta anjeun bakal bébérés grafik.

          1.    Mariano gaudix cenahna

            Xorg atanapi Wayland bakal tetep aya,
            sareng aranjeunna tiasa sacara gampil ngagentos Mir.
            Éta sababna kuring béjakeun ka anjeun. Upami anjeun henteu resep Mir, bawa kaluar teras angkat.
            Éta Ubuntu anu robih tina X.org 1.13.x janten Mir.

          2.    DanielC cenahna

            Juan Carlos, nalika anjeun ngadamel netinstall Debian atanapi turunanana, anjeun moal pernah masang xorg, éta engké nalika anjeun badé masangkeun DE.

            Naon anu didasarkeun tina turunan Debian nyaéta sistem, sanés lingkungan grafis anu aranjeunna nanganan, atanapi cara anu anjeun henteu terang éta, sigana mah éta téh kalangkungan anu anjeun kagungan.

          3.    Juan Carlos cenahna

            @DanielC Eureun ku maca sareng ngajawab nalika kuring damel….

        2.    pandev92 cenahna

          Di dieu sanés upami server atanapi henteu, sadayana bakal katingali, naon réaksi pabrikan, ku jalan kitu, upami énjing nvidia sareng amd lirén ngadukung ku gumpalan na anu sanés sapertos mir, sadaya distros bakal tungtungna pindah ka mir, tapi urang kudu ningali!

    2.    Phytoschido cenahna

      Eureun nguseup na, "st0rmt4il": naon anu parantos dilakukeun ku Clement Lefevre nyaéta bubudakeun luncat dina kasempetan miceun kotoran dina dasar garpu na sareng ngiklankeunana dina prosés.

  3.   Mariano gaudix cenahna

    Naon anu dilakukeun ku Mint nyaéta nyandak dasar Ubuntu atanapi Debian. Dina dasarna nyaéta Repositories bungkus.

    Modifikasi anu Mint ngenalkeun aya dina tingkat lapisan luar. Nyaéta, éta ngarobih lingkungan desktop boh GNOME atanapi KDE atanapi XFCE pikeun ieu ogé Elementary OS.

    Nyaéta, anjeun kaluar lingkungan UNity sareng tempat CINNAMON atanapi MATE, sareng sajabana ……. Tapi Repositori sareng konfigurasi basa sami sareng panggunaan Ubuntu atanapi Debian.

    Linux Mint teu ngagaduhan Repository nyalira Paket anu dirobih ku masing-masing vérsi énggal ...... ngan ukur ngarangkep parangkat lunak sareng sababaraha program na.

  4.   Mariano gaudix cenahna

    Ngomongkeun Mint.
    Kuring parantos ngeupeul NEMO 1.7.0 Olivia énggal anu bakal sumping dina Linux Mint 15 ……… anjeun tiasa ngajantenkeun ikon TOOLBAR ngaleungit…. Sakumaha ditingali dina tangkepan layar .. sareng ogé MENUBAR tiasa disumputkeun ……. Pikeun muka file kana KOMUNITAS sareng NEMO 1.7.0 anjeun kedah CLIX tombol mouse katuhu dina FAIL sareng mukakeunana nganggo TERMINAL sareng éta waé.

    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/269169_226213617517194_111331552_n.jpg

  5.   Ferran cenahna

    Éta hal anu goréng ngeunaan distribusi anu mangrupikeun produk tina sababaraha ideu, tanpa parantos ditangtoskeun, kuring ngan ukur masang Mint sakali, kuring henteu resep, tapi saur éta pangsaeutikna, ayeuna, numutkeun distrowacht, éta diposisikan di tempat munggaran tapi henteu ngayakinkeun anjeun, anjeun ngalakukeun kasalahan anu sami sareng Canonical. Surak

    1.    Marcelo cenahna

      Kuring nganggo rupa-rupa distro sareng lingkungan, sareng Mint sareng Cinammon saé pisan. Gagasan anu saé diterapkeun pisan. Kuring nyarankeun yén anjeun nganggo samentawis pikeun gaduh pangaweruh anu tepat ngeunaan sistem. Masang, sacara deet milarian sareng mencabut pamasangan kusabab "anjeun henteu resep" henteu janten evaluasi anu leres. Tip: iraha waé anjeun masang distro atanapi lingkungan anu énggal, anjeun kedah tumut-ngemutan yén anjeun mimitina kedah ngalangkungan prosés adaptasi sareng henteu pura-pura éta mangrupikeun salinan karbon lingkungan atanapi distro anu dipiboga ku aranjeunna sateuacanna, kusabab éta tiasa pikasieuneun pisan. Ieu anu kajantenan pikeun pangguna anu asalna ti Microsoft OS sareng anu badé ngalaksanakeun hal-hal dina Linux sami persis sareng anu dilakukeun dina Windows.

      1.    Windousian cenahna

        Entong maksakeun anjeunna nganggo dugi ka biasa. Upami anjeun resep cinta dina pandangan pertama, anjeun ngagaduhan hak di dunya pikeun nyarios "Kuring henteu resep" sareng milarian anu sanés. Dina GNU / Linux urang henteu kedah adaptasi éta kana lingkungan (henteu perlu). Urang tiasa ngagunakeun lingkungan anu cocog sareng urang.

        1.    Marcelo cenahna

          Sareng saha anu nyarios maksa? Kuring ngan ukur "nyarankeun" kumaha kalakuan supaya teu frustasi. Tina pangalaman kuring sorangan.

        2.    Marcelo cenahna

          Sedengkeun pikeun adaptasi, sigana anjeun henteu ngartos kuring. Maksad abdi niat nyobian damel di OpenBox atanapi XFCE dina cara anu sami sareng anu urang dilakukeun, contona, dina KDE atanapi GNOME. Éta lingkungan anu bénten-bénten anu ngagaduhan kagunaan sareng bentukna nyalira. Thunar bénten sareng Lumba-lumba, sareng berpura-pura yén Thunar damel sapertos Lumba-lumba ngan saukur frustasi kusabab béda. Pikeun nyingkahan ieu, pangguna kedah ngagaduhan mental sareng adaptasi kabiasaanna sareng cara Thunar (atanapi anu sanés) jalan. Sahenteuna pikeun kuring, cara ningali hal ieu parantos seueur mangfaat sareng parantos berhasil ngabasmi frustasi. Abdi tiasa ngagunakeun lingkungan sareng sistem naon waé sareng adaptasi sareng éta tanpa masalah.

          1.    Windousian cenahna

            Tong hariwang, sigana kuring ngartos maksud anjeun pertama kali (sareng kuring terang éta saé).

            Kuring ngarasa lucu ngajawab siga kitu sabab kuring ngabayangkeun setan goréng nyoba ngabijilkeun ka lingkungan anu sanés pikeun anjeunna ku nuturkeun naséhat anjeun. Abdi hoyong janten pengacara setan miskin.

      2.    pandev92 cenahna

        Jujur, kayu manis sigana awon pisan pikeun kuring ... lingkungan dasar langkung saé, masalahna nyaéta aranjeunna henteu pernah bérés na!

        1.    Federico cenahna

          Abdi satuju, kuring henteu resep pisan kayu manis

        2.    kennatj cenahna

          @ pandev92 Jigana sami sareng anjeun perkawis kayu manis sareng xD SD

      3.    tamuz cenahna

        sareng anjeun tiasa nyarios ka kuring yén mint benten sareng ubuntu? xq gaduh persatuan atanapi kayu manis teu aya anu nandaan jarak anu jauh

  6.   F3niX cenahna

    Éta logis upami anjeun badé nuluykeun nganggo x.org anjeun tiasa ngalakukeun modifikasi sakedik deui sareng éta, kaleresan éta ubuntu unggal waktos nambalan langkung seueur, janten prosésna langkung sesah pikeun proyek sanés, bahkan panginten bisa jadi kusabab mint janten perdana dina distrowatch xD.

  7.   Arangoiti cenahna

    Kuring pikir anu gancang atanapi engké éta bakal ngaleungitkeun Ubuntu salaku sebaran anu dimimitian. Jigana duanana Kayu manis sareng Mate dua alternatif desktop anu hébat khususna Mate anu ngapung. Pikeun bagian kuring kuring mikir yén pikeun ayeuna hal-hal dina Mint parantos leres pisan.

  8.   Yoyo Fernandez cenahna

    Ubuntu nyaéta setan….

    1.    Kaku cenahna

      Nya éta henteu sooo sapertos kitu ogé .. hahaha

    2.    Mariano gaudix cenahna

      Ha ha, ha …… .Nooooo, sigana mah éta setan.

    3.    Victor miranda cenahna

      Éta masihan kameunangan teuing, paling éta sétan penting pisan, tapi Iblis nyaéta Windows .... Hahaha!
      Henteu aya sih deui, Ubuntu mangrupikeun distro hébat dinten ayeuna, tapi masih turunan Debian, éta masih terus beku Repository Testing Debian sateuacan ngaleupaskeun versi anu stabil, hiji-hijina hal anu dipiboga nyaéta grafik alat-alat na desktop na (sapertos Mint), upami urang badé disederhanakeun dugi ka ekstrim éta, maka sanés Ubuntu bakal disimpen. Duanana distros ngagaduhan pro sareng kontra, tapi nyandak kiridit ti Mint sabab nganggo Repositories Ubuntu, nyampur sareng sorangan, anu ogé lumayan ageung, nyaéta pikeun nyederhanakeun hal, éta sapertos nyarios yén Naruto nyalin Goku kusabab anjeunna gaduh rambut konéng .. .

  9.   Jose Miguel cenahna

    Masalah sareng ngandelkeun Ubuntu nyaéta kedah nungkulan "Papa Mark."

    Abdi ngaraos hanjakal pikeun saha waé anu nganggap éta mangrupakeun ide anu saé, pilihan anu goréng ...

    Lami-lami kuring ninggali "gaganti", kuring langkung resep masang supir sahingga tiasa ngaraosan jinis proyék anu sanés.

    Salam.

  10.   Jose cenahna

    Linux leres-leres parantos jauh pisan dina sababaraha taun. Sareng anjeun mimiti bosen tina "perang internal" anu konstan. Kanggo sababaraha ieu produktif ... tapi sacara pribadi kuring pikir éta henteu ngabantuan. Sanés kusabab kabeungharan varian, tapi kusabab basis pangguna anu tiasa nempatkeun Linux dina tempat anu pantes ditutupan dina diskusi "tambang langkung panjang" ieu. Teras aya distros ieu "ahli waris kuda" anu janten masalah utami ngembangkeun proyék ngalawan gandum. Karusakan / kauntungan anu sami anu diciptakeun ku Canonical: moal langkung wajar pikeun milarian dukungan anu nguntungkeun sadayana dina milarian ngahontal tujuan anu parantos ditangtoskeun. Éta ngajantenkeun kuring hoyong ngaco sadayana sareng mésér MacBook. Kusabab pikeun sababaraha taun kuring gaduh mamang anu sami ngeunaan «kabayang mana anu kedah dituturkeun». Hiji mimiti langkung sepuh, kirang waktos ... sareng kuring hoyong anu pelarut sareng pikahareupeun, sanés hiji dinten ayeuna sareng anu sanés énjing. Kuring pikir yén saatos mangtaun-taun Linux mimiti henteu pikeun kuring. Karunya kuring mah alternatipna langkung parah.

    1.    Arangoiti cenahna

      Teu aya lalaki anu sanés ogé. Hal anu sami kajadian ka kuring sababaraha taun ka pengker, saatos mangtaun-taun sareng Ubuntu sareng seueur deui bulak-balik kalayan seueur sebaran tungtungna kuring kedah liren kusabab éta gélo sareng saur kuring éta hal anu pangsaéna anu kajantenan kuring di dunya ieu. Ayeuna, pikeun kuring, tanpa diragukeun, Manjaro sareng murangkalih kuring, Linux Mint 13 sareng Mate, sakumaha aranjeunna nyarios, bapak badé siga guludug, henteu sapertos windows sakola. Teu aya anu masihan kuring masalah sareng kuring tiasa ngalakukeun sadayana anu kuring peryogikeun, sésana?, Nganteurkeun aranjeunna ka kuring.

      Salam.

      1.    vr_rv cenahna

        Saleresna Rolling Release sasarengan sareng LTS mangrupikeun versi anu pangsaéna di luar sana, anu pangpayunna anjeun ngan ukur masang sakali sareng nalika distro teras-terasan dikembangkeun, anjeun moal nginstall deui, masalahna nyaéta masalah stabilitas kadang timbul, didinya The LTS Caang, kalayan pembaruan munggaran yén aranjeunna ngirim beuheung anjeun henteu nyeri pisan 😀

  11.   tamuz cenahna

    mr lefebvre mint aya sia aya tanpa ubuntu jadi mir seueur hubunganana sareng mint komo deui saatos peluncuran mint 14 goréng goréng, mugia 15 ningkat kusabab sanésna anu muji anjeun ayeuna bakal balik gancang pisan

  12.   Ferran cenahna

    Sanajan éta asalna tina naraka, kuring ngagaduhan hak pikeun gaduh pendapat, éta kajadian sapertos kitu sareng turunan turunan (Mint), anu digantungkeun tina distro, sareng nalika aranjeunna ngagaduhan suku dina kasus ieu Canonical, aranjeunna demarcated "by Foul", sigana Manajer MInt kedah masihan kapastian pikeun pangguna na sareng henteu kalakuan sapertos lalaki Ubuntu. Surak

  13.   Ramon Louis cenahna

    Pendapat kuring ngeunaan hal ieu, sareng henteu ngan ukur dina masalah Mint, yén salaku distro anu diturunkeun tina Ubuntu-Debian, énjing anjeun tiasa nyandak jalan anu anjeun pikahoyong sareng nyandak mesin grafis anu anjeun paling resep, upami henteu dina masalah tukang. , anu henteu sanés nyaéta jalur anu ditempuh ku Ubuntu (rada Canonical sareng M. Shuttleworth), saur kuring mah seueur pangguna henteu tumut kana patarosan anu kuring yakin aya hubunganana dina masalah ieu: Canonical nyaéta, mikir sareng nindak sakumaha hiji parusahaan.
    Sareng perusahaan kedah ngahasilkeun hasil, kauntungan, singgetna, ngahasilkeun artos.
    Dina dunya Linux ayeuna, sareng ngaleungitkeun anu ageung anu tujuan akhir na langkung seueur bisnis tibatan panggunaan rumah tangga (RHEL, Novell, SuSe, dll ...) hiji-hijina perusahaan anu aya nyaéta Canonical, sareng gerakan na dina 2-3 taun ka pengker Aranjeunna berorientasi (numutkeun kuring) janten patokan di dunya Linux bumi, di distro kalayan% pasar anu pangluhurna, kalayan penetrasi pangluhurna dina sadaya jinis alat (Ubuntu pikeun Telepon, Ubuntu TV, jst. ), dina ngonpigurasikeun "mérek" misah sareng tiasa dibédakeun tina sésa distos, kalayan sajumlah pangguna sareng penetrasi kana dunya SL.
    Patarosan akhir anu kuring naroskeun ka diri kuring naha kanggo naon? Kusabab sadaya tujuan ieu saluyu sareng anu kahiji: nguntungkeun, masihan manpaat. Éta tiasa ngajantenkeun Canonical janten perusahaan anu tiasa dianggo nyalira, atanapi tiasa ngical énjing perusahaan kalayan basis pelanggan anu ageung,%% pangguna anu luhur di dunya Linux (sareng multi-alat: telepon, tablet, TV, jsb. ..) ka perusahaan sanés anu langkung kuat anu minat ngembang di sektor éta (Novell, Oracle, Microsoft bahkan ...).

    Pokokna, upami sadayana ieu ngabéréskeun tungtungna ka pangguna akhir, ka kami, wilujeng sumping, leres?

  14.   Pedro cenahna

    Nya, ieu bakal janten parah sareng MIR. Bakal aya ngan ukur distro anu sanés diturunkeun tina Ubuntu.

  15.   Matthews cenahna

    Kuring miharep yén Mint atosan unlinking ti Ubuntu sakali, akhir-akhir ieu aranjeunna sigana ngalakukeun hal anu langkung saé sareng pangguna na gumbira.

    1.    pandev92 cenahna

      Kuring parantos nyobian mint 13, sareng tétéla yén intel hd4000 henteu mikawanoh kuring, nalika kalayan versi anu sami tina ubuntu, masalah éta henteu kajantenan, kuring paruk henteu terang naha éta kayu manis atanapi persatuan langkung parah.

      1.    Arangoiti cenahna

        Jelas yén masing-masing urang gaduh pangalaman urang, anu saé pikeun sababaraha urang, anu sanés resep langkung ti shotgun adil, tapi kuring pikir aya hal anu saé ngeunaan keragaman linux anu tungtungna upami anjeun kusut anjeun bakal mendakan sebaran éta anu pas pisan sareng naon anu anjeun gaduh.

      2.    FeRe cenahna

        Kuring nganggo Ubuntu sareng pangkonan kuring janten oven, nganggo Mint sareng KDE sadayana langkung saé, bahkan dina Chrome Chrome éta salah pisan, dina Mint éta jalan sampurna.

  16.   omarxz7 cenahna

    Sakumaha saur Matthews, kuring miharep mint janten sakedik mandiri ti ubuntu, sabab tina sudut pandang kuring, mint sareng ubuntu sami, ngan ukur ku karya seni anu béda .. langkung saé upami aranjeunna langkung museur kana vérsi LMDE.

  17.   elav cenahna

    Kuring ninggalkeun pendapat kuring ngeunaan ieu énjing dina hiji tulisan .. 😛

    1.    Arangoiti cenahna

      Kuring bakal resep pisan maca éta.

      Hiji salam.

  18.   Ferran cenahna

    Pas Ubuntu maén, Mint bakal jogét. Surak

    1.    Arangoiti cenahna

      Ku teu sangka jadi

  19.   Jose cenahna

    Mint parantos nguciwakeun kuring pisan. Sareng teras-terasan dilakukeun. Éta henteu acan calibrated sumberdaya na ogé sareng parantos ngamimitian dina proyék tanpa masa depan dina cakrawala didominasi ku mobilitas. Anjeunna percanten ka LMDE yén kuring nganggap hiji-hijina kamungkinan pikeun ngukir masa depan anu dipasihkeun ku jalur anu ditempuh ku Ubuntu. Pasti, hal anu gampang nyaéta ngamangpaatkeun "tambalan" Canonical sareng nambihan tambihan anjeun. Anjeunna kedah nyandak banténg ku tanduk sareng ngaleupaskeun ayeuna. Éta kedahna sebaran anu museur kana lingkungan (naon waé) tapi nyayogikeun, sapertos anu dimungkinkeun, kamungkinan pikeun pangguna ... nganggo naon waé anu aranjeunna pikahoyong, tanpa masalah, henteu sapertos di Ubuntu, dimana tambalan sareng cara ngalebetkeun hal-hal sapertos Unity dina sistem, aranjeunna mimiti janten masalah kabébasan sapertos kieu. Sareng anu paling penting, éta kedah lirén usaha anu bodo: naha Mate atanapi Kayu manis?. Pikeun Mate sareng hal-hal anu sami sareng anu sapertos Cinnamon penyuluhan parantos cekap, sapertos anu mimitina diusulkeun atanapi sapertos anu parantos aya pikeun Gnome Shell 3.8. Éta kedah nganggo basa anu murni (langkung saé Debian) sareng "nyalin" anu pangsaéna pikeun unggal imah, sanés ngawariskeun kasalahan-kasalahanna sareng nyobian menerkeunana nganggo tambalan énggal.

    1.    Jose cenahna

      Catetan: upami koméntar kuring tiasa diédit, éta bakal ngabenerkeun kasalahan éjahan naon waé…. tapi….

    2.    Arangoiti cenahna

      Kuring jelas yén pilihan anu pangsaéna nyaéta leres-leres pisah tina UBUNTU sareng masihan prioritas mutlak pikeun LMDE, kuring ngarepkeun sareng yakin éta bakal gancang atanapi engké.

  20.   Jose cenahna

    Kuring masih ngaraos lucu yén ieu atanapi anu "ngapung." Kuring henteu mendakan distro anu goréng dina pengertian éta ... sareng kuring henteu ngagaduhan komputer anu kuat (grafik ayeuna mah terpadu). Waktos anu goréng sok sumping sareng pamasangan (versi) anu seger dugi ka masalah parantos dilaporkeun sareng dibéréskeun. Sareng sareng tim kuring anu hina kuring parantos ngalihkeun sadayana, KDE, Gnome Shell, Unity ... .. Masih aya tim atanapi server anu langkung handap asor anu henteu kedah seueur perlengkapan .... Nya, parantos aya seueur teuing pilihan. Anu teu tiasa nyaéta masa depan lingkungan anu ageung diperlambat (ditimbang) ku pilihan anyar anu nyobaan nyugemakeun sababaraha pangguna, dugi ka aranjeunna ngabagi basis pangguna (tatangkalan nyusahkeun ningali leuweung). Ieu parantos dipikahartos ku Ubuntu sareng sanaos kuring henteu resep cara Unity, éta mangrupikeun tarohan na sareng dugi ka maot (karunya nyaéta kemudi tina parahu éta parantos ngagaleuh akhir-akhir ieu). Kusabab kitu, teu malire Unity (dugi ka sanés mangrupikeun pilihan pikeun sésana masarakat), urang ngagaduhan dua pilihan konsolidasi ageung (ageung dina hartos nungtut sumberdaya): KDE sareng Gnome (Shell) sareng anu sanés anu panjang sajarah sami tiasa diinum, ditambah yén aranjeunna adaptasi sareng langkung seueur sumber daya sareng nuturkeun garis desain anu langkung tradisional: LXDE sareng XCFE. Naha aranjeunna henteu cekap? Naha tetep ngabagi basis pangguna? Sanaos seueur anu nyarios, aranjeunna henteu ngémutan pangguna tapi salaku tujuan pamungkas aranjeunna ngudag bédana ku ngorbankeun prinsip-prinsip parangkat lunak gratis…. atanapi sahenteuna anu kuring resep ngeunaan dunya ieu. Sateuacanna, hal-hal langkung jelas; Kuring ningali dunya ti Ubuntu, kuring ningali kumaha kaayaan, teu aya seueur pajeulitna. Ayeuna sadayana parantos kakurung, dinten ieu mangrupikeun hiji hal sareng énjing mangrupikeun hal anu sanés, sababaraha proyék timbul sareng ditingalkeun, anu sanés anu kedah kamajuan lumpuh…. Komunitas pamekar gratis tapi dipikaterang sami langka ngalawan monster sapertos Microsoft atanapi Apple. Naha henteu neundeun pondasi garis gawé (atanapi dua) dina masing-masing bagian pamekaran sistem?. Nya éta pikeun sawatara waktu dugi ka bagéan ngan ukur aya omongan anu teu diparios, garis pamekaran nyalira ... .. Kuring henteu resep naon anu kuring ningali. Sareng kuring henteu ngan ukur nyarioskeun lingkungan desktop. Kuring terang yén aya hal-hal sapertos mesin dimana netepkeun bagian grafik atanapi diskusi ngeunaan GTK atanapi QT… .. Tungtungna aranjeunna tétéla distro anu tempatna teu aya tambalan dimana-mana…. tanpa integritas sapertos MacOS.

    1.    Arangoiti cenahna

      Kuring henteu ngagaduhan tim anu hadé, ogé grafik anu terintegrasi, tapi kuring tiasa mastikeun yén mint sareng laleur mate, manjaro kalayan laleur xfce, sareng laleur pclinuxos ogé. Sabalikna, éta bakal janten tim kuring, Ubuntu sareng Unity super beurat

  21.   Karloz507 cenahna

    Hirup la indung Devian

bool (leres)