Kumaha ngagunakeun proxy di Turpial sareng LMDE Xfce


Xfce mangrupikeun hiji anu saé Lingkungan Desktop, tapi éta henteu ngagaduhan sababaraha pilihan anu ngajantenkeun henteu lengkep pikeun kuring. Salah sahijina nyaéta panggunaan Proksi Globalsanajan urang parantos ningali kumaha ngabéréskeun masalah ieu.

oge urang ningali kumaha ngarobih turpial sahingga éta bakal nyambung kana sérver lokal Status.Net. Kalayan Gnome jeung Proksi Global ieu teu ngagaduhan masalah, tapi ku Xfce hal éta robah. Sakumaha anjeunna ka kuring Wil alvarez (aka Setan), pamimpin kalungguhan tina turpial:

Ayeuna urang ngan ukur gaduh dukungan pikeun proxy Gnome kusabab éta lingkungan desktop anu kami anggo tapi kuring henteu ngagaduhan masalah kalebet kode anu diperyogikeun pikeun ogé dianggo di Xfce, nyatana éta bakal saé.

Janten dina naon anu urang antosan Turpial 2.0 kalebet dukungan pikeun Xfce, urang tiasa ngadamel anjeun nganggo proxy Sacara manual. Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah nyaluyukeun sakedik dina file /usr/share/pyshared/turpial/api/interfaces/http.py

Hal kahiji anu kami lakukeun nyaéta ngadamel cadangan file éta, atanapi varian anu tiasa, lakukeun sami sapertos anu kuring lakukeun. Garis anu urang kedah ngarobih nyaéta kieu:

upami deteksi_desktop_en Lingkungan () == 'gnome' sareng GCONF: gclient = gconf.client_get_default () upami gclient.get_bool ('/ system / http_proxy / use_http_proxy'): proxy ['http'] = "% s:% d"% (
gclient.get_string ('/ system / http_proxy / host'), 
gclient.get_int ('/ system / http_proxy / port'))
upami gclient.get_bool ('/ system / http_proxy / use_same_proxy'): proxy ['https'] = proxies ['http'] elif gclient.get_string ('/ system / proxy / secure_host'): proxy ['https'] = "% s:% d"% (gclient.get_string ('/ system / proxy / secure_host'), gclient.get_int ('/ system / proxy / secure_port'))

Anu dipikaresep ku urang disorot ku kandel. Anu kuring lakukeun nyaéta nyalin sadaya garis éta, sareng di handapeun garis aslina anu kuring nempatkeun ieu:

upami ngadeteksi_desktop_en Lingkungan () == 'xfce':
gclient = gconf.client_get_default () upami gclient.get_bool ('/ system / http_proxy / use_http_proxy'): proxy ['http'] = "% s:% d"% (
gclient.get_string ('10.10.0.5 .XNUMX '),
gclient.get_int ('3128'))
upami gclient.get_bool ('/ system / http_proxy / use_same_proxy'): proxy ['https'] = proxies ['http'] elif gclient.get_string ('/ system / proxy / secure_host'): proxy ['https'] = "% s:% d"% (gclient.get_string ('/ system / proxy / secure_host'), gclient.get_int ('/ system / proxy / secure_port'))

Dimana kuring ngan ukur kedah ngarobih 3 garis (disorot dina kandel).

Tangtosna ieu sanés solusi anu pasti, utamina sabab nalika nganggo HTTPS abdi henteu terang naha éta bakal jalan tapi antukna ieu anu ngabéréskeun masalah kuring pikeun kuring.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   dasht0 cenahna

    Sareng dina hal éta oténtikasi nyaéta nganggo pangguna sareng kecap akses?