Hébat KSplash atanapi BootSplash pikeun Kubuntu

Ayeuna damel pikaresepeun Kubuntu ????

Abdi resep, kuring mikir pikeun ngarobih sareng nempatkeun logo na Debian, meureun ngarobih nada latar tukang ... abdi henteu terang, kuring bakal ningali naon anu diémutan hahaha 🙂

Kanggo ayeuna, kuring ngantepkeun anjeun kumaha cara masang ieu:

1. Buka terminal, di jerona nyerat ieu sareng pencét [Lebetkeun]

cd $HOME/ && wget http://www.deviantart.com/download/251811766/kubuntu_minimalistic_splash_by_thales_img-d45x77a.rar && unrar x kubuntu_minimalistic_splash_by_thales_img-d45x77a.rar && sudo cp -R KubuntuLightSplash/ /usr/share/kde4/apps/ksplash/Themes/

2. Anjeun bakal dipenta pikeun kecap akses anjeun, lebetkeun sareng éta waé.

3. Buka Kahoyong sistem sareng lebet Penampilan ruang angkasa.

4. Sakali aya, urang angkat dina palang kénca ka tempat anu nyatakeun "Layar Annunciator".

5. Kami milih anu anyar anu urang gaduh (KubuntuLightSplash) teras pencét aplicar.

Sareng siap :)

Sareng bahkan dinten ayeuna teu acan réngsé ... aya deui ... antosan waé HAHA.

Upami anjeun ngagaduhan pamundut, bejakeun ka kami 😉

Wasalam


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

23 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Asuarto cenahna

    Naha anjeun pangguna taringa?

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Halo 🙂
      Henteu, kuring henteu gaduh akun dina Taringa, naha anjeun naros, upami anjeun tiasa mendakan? 🙂

      1.    Asuarto cenahna

        Ah hatur nuhun sabab kuring ngadamel repost (nempatkeun narasumber) tulisan anjeun sareng aranjeunna ngawartosan yén éta parantos dipasang, kuring katingali sareng aya saurang lalaki anu parantos ngeposkeun seueur hal tina blog ieu sareng kusabab éta henteu nempatkeun narasumber Teu sangka éta anjeun

        1.    KZKG ^ Gaara cenahna

          Henteu, sanés kuring ... tong nempatkeun sumberna ?. Anjeun bakal bageur pisan masihan kuring tautan kana naon waé pangguna ieu, ningali éta, hatur nuhun 🙂

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Leres, éta sanés kuring ... Sapertos kitu kuring (KZKG ^ Gaara) teu ngagaduhan akun dina Taringa (Abdi badé ngadamel ayeuna ...) tapi situs ieu henteu, naha kuring henteu tiasa masihan koméntar tulisan ieu anjeun nyebatkeun?
              Hapunten anu kalangkung.


          1.    kawani cenahna

            Sarua anjeun kedah janten NFU

          2.    truko22 cenahna

            Asupkeun gambar sareng nempatkeun alamat desdelinux, tapi éta has pikeun seueur pangguna pepe x_X

          3.    kawani cenahna

            truko22 Hatur nuhun kana koméntar, anjeun ngajantenkeun kuring émut anu mangpaat pisan, kuring badé masangkeun énjing

  2.   Asuarto cenahna

    mmm Saur anjeun anjeun kedah ngagaduhan karma anu langkung luhur tibatan anjeun kedah masihan koméntar kana tulisan éta

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Ok hatur nuhun pisan atoh pikeun bantosan anjeun 🙂

  3.   keopety cenahna

    sabaraha jalma mahal, abdi henteu terang sabaraha padamelan pikeun nempatkeun cai mancur, hiji hal
    parantos nempatkeun, nalika anjeun ngarobih logo, émut arch, hahaha
    salam

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Upami éta anu kuring carioskeun ka anjeun…. ¬_¬ ... ieu ngajantenkeun getih kuring ngagolak ...
      Kuring resep mikir yén anjeunna ngan saukur hilap nyebatkeun sumberna ... leres, langkung saé panginten 🙂

      Leres haha ​​kuring bakal ngadamel vérsi pikeun sababaraha distro, kalebet anu sok hilap ... (Pardus, Mageia, Slackware, jst) haha

      1.    keopety cenahna

        tina naon ceuk rakana; Anjeun tiasa ningali yén anjeunna parantos hilap sababaraha kali, hahahaha
        hatur salam

      2.    rayonan cenahna

        Nya sahenteuna sigana mah éta parantos »disatujuan», ayeuna dina akhirna kaluar

        "Sumber: https://blog.desdelinux.net/9-comandos-combinaciones-muy-divertidos-e-inutiles-de-linux/«

        1.    rayonan cenahna

          Ngomong-ngomong, kuring ningali topik éta ogé, huh Jalma anu ieu ngagaduhan satengah blog anu diterbitkeun dina Taringa!

          1.    KZKG ^ Gaara cenahna

            Punten kabodoan kuring ngeunaan hal éta (Abdi henteu kantos nganggo Taringa haha) tapi… naha aya anu lepat? o_0U

          2.    rayonan cenahna

            Nalika nyebarkeun sareng nyebarkeunana, kuring henteu ningali aya anu lepat, maksad kuring upami sagala hal anu anjeun gaduh dina blog henteu aya référénsi sareng sajabina, sigana kuring kurang ngahargaan karya batur.

            1.    KZKG ^ Gaara cenahna

              Ah enya enya tangtosna, sapuk pisan 🙂


  4.   pandev92 cenahna

    Éta henteu goréng pisan :).

  5.   Hyoga Pastikeun cenahna

    Sederhana, elegan, fungsional sareng teu aya deui anu kedah diajak ngobrol. Gambar nyarios nyalira.

    Nuhun parantos ngabantosan pikeun ngaunduh sareng masangkeunana. Sigana luar biasa yén, saatos langkung ti sataun sareng Kubuntu, kuring henteu akur sareng konsol, Ppa sareng anu sanés.

    Salam.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Hatur nuhun parantos mampir sareng nyungkeun koméntar anjeun, leres-leres hatur nuhun pisan 😀
      Kuring nyobian ngajantenkeun pangguna leungiteun kasieunan kana terminal sakedik-sakedik, kuring sadar yén sababaraha kali kuring ngaliwat pisan hahaha, upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi patarosan kami bakal senang ngabantosan anjeun

      Salam sareng wilujeng sumping ^ ⁻ ^

  6.   Perseus cenahna

    Éta abdi? Abdi henteu tiasa ningali BootSplash leres, kumargi kuring henteu tiasa ningali bilah kamajuan: S