PanutupGloobus

PanutupGloobus

Pikeun urang sadayana anu resep ngagaduhan gadget dina méja urang PanutupGloobus éta kabagjaan. Mangrupikeun aplikasi alit anu ngamungkinkeun urang ngendalikeun, tina desktop kami, fungsi-fungsi tinangtu -paling dasar- ti pamuter urang sareng, dina cara nu sami, éta ngamungkinkeun kami pikeun nembongkeun lirik lagu anu urang ngupingkeun. Kauntungannana nyaéta nunjukkeun ogé tabalaturas upami urang hoyong nuturkeun téma kalayan gitar.

 

Daptar pamaén anu didukung sapertos kieu:

  • amarok2
  • Audacious
  • Banshee
  • Clementine
  • Pangasingan 0.2.x
  • Pangasingan 0.3.x
  • gmusicbrowser
  • Guayadeque
  • Ngadangukeun
  • MOC
  • MPD (Peryogi python-mpd)
  • QuodLibet
  • Rhythmbox
  • Songbird (plugin MPRI diperyogikeun)
  • Spotify
  • Totem
  • VLC (> 0.9.0)

Masangna super saderhana, kantun buka terminal sareng ketik:

sudo add-apt-repository ppa:gloobus-dev/covergloobus sudo apt-get update && sudo aptitude install covergloobus

Hal anu sanés ngeunaan PanutupGloobus nyaéta sababaraha jinis kulit tiasa dipasang, anu tiasa urang unduh di dieu.

Kuring dipasang na mah parantos tiasa dianggo, ieu pidéo:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Christopher cenahna

    Abdi nganggo samentawis, tapi kuring henteu resep. Kuring bakal nyobian deui pikeun ningali naha kuring parantos nampi karep.

  2.   ajag cenahna

    Kuring ogé nganggo éta pikeun hiji mangsa, sanaos tungtungna teu perlu. Ku jalan kitu, kuring henteu terang ngeunaan anu sanésna, tapi nalika kuring nerapkeun sababaraha téma, CoverGloobus ngaleungit sareng kuring kedah lebet kana file konfigurasi program anu disebut di luhur sareng mupus na ... kuring henteu terang naha ieu pisan normal.

  3.   Alan cenahna

    Cara, anjeun tiasa ngawartosan naon waé setélan di daérah padamelan anjeun? Ficou muito legal.Acompanho seu blog ja faz um tempo, éta é dua melhorer di daérah linux, teraskeun assim.Parabéns ...

    1.    Tina Toledo cenahna

      Pisanigigado.
      Kuring miharep éta atanapi ngalakukeun Google faz um bom trabalho, sabab éta sanés Portugis.
      Daérah ieu biasana condong janten saderhana, kalayan pangaruh anu cukup dina penampilan macOS X.

      Kumaha kuring ngonpigurasi?
      1.-Daérah minha padamelan "Kayu manis" tuang sababaraha dua apét pikeun nambahan sumber.
      2.-Bar handap é "Kairo Dock"
      3.-O file panjelajah é "Marlin" com "Gloobus Sawangan»

      layar 1
      layar 2
      layar 3

      Uma saudação e um hug.

      1.    Alan cenahna

        Obrigado, ficou pisan bacana
        PS: atanapi penerjemah google fez um otimo damel, ogé kirang ngartos kana basa Spanyol.

  4.   Alan cenahna

    PS: Vai némbongan jandéla didinya, sabab éta henteu jalan

  5.   Franco cenahna

    SPECTACULAR! .. Éta ngeunaan buuk kuring. Sampurna pikeun méja kuring sareng gaya kuring sareng Téma anu béda-béda .. +10

  6.   Mauricio cenahna

    Éta mangrupikeun salah sahiji program anu kuring sok pasang tapi éta, pikeun hiji alesan atanapi anu sanés, tong pernah ngayakinkeun kuring. Abdi langkung resep ngadamel insinyur sareng nempatkeun "ayeuna maénkeun" kalayan cover art di Conky, sanaos kuring henteu tiasa ngendalikeun pamuter ti ditu, kuring ngagaduhan pintasan keyboard sareng konsumsi langkung handap. Sanaos masih mangrupikeun alternatif anu saé.

  7.   Manjarami cenahna

    Hai Hi sareng kuring masang CoverGloobus dina Linux Mint 13 Cinnamon kuring, sareng éta tiasa dianggo, tapi nalika kuring nempatkeun lagu éta henteu dimutahirkeun. Naha aya anu terang kunaon?
    Wasalam

    1.    mat1986 cenahna

      Pamuter naon anu anjeun anggo?

  8.   nemo cenahna

    Abdi badé nyobian tina lengkungan ... hatur nuhun kanggo inpo na! 😀