Amérika Latin sareng Spanyol: Proyék Blockchain kalayan Cryptocurrencies

Cryptocurrency Spanyol sareng Amérika Latin

Cryptocurrency ti Spanyol sareng Amérika Latin

Numutkeun ka ulikan anu anyar diterbitkeun judulna Studi Patokan Cryptocurrency Global dipimpin ku Dr Garrick Hileman sareng Michael Rauchs, panaliti ti Cambridge Center for Alternative Finance (CCAF), Bitcoin mangrupikeun cryptocurrency anu paling ditarima sacara global ku duanana bisnis, individu, panambang, dompet sareng bursa; Nanging, altcoin nunjukkeun alternatif anu padet anu nunjukkeun paningkatan éksponénsial dina panggunaan, harga sareng panarimaan aranjeunna.

Langkung ti 1600 kriptografi anu dipercaya sareng tradable ayeuna diitung di dunya di bursa utama sareng pasar aset crypto di dunya, mahluk Spanyol sareng Amérika Latin 2 pasar berkembang anu poténsial dina hal aset crypto sareng kriptocurrency. Dina publikasi ieu kami bakal ngajajah kriptocurrency anu paling dikenal di Spanyol sareng Amérika Latin pikeun ngadamel penilaian anu adil tina kaayaan ayeuna dina masalah ieu.

Bubuka Cryptocurrencies

perkenalan

Jaman FinTech anyar ieu mecenghul sakedik demi sakedik lahirna Blockchain Technology (Blockchain) di dunya, taun 2.009 deui sareng didamelna Bitcoin, Éta parantos nyababkeun dugi ka ayeuna munculna sareng éksponénsial seueur inisiatif umum sareng swasta, warga masarakat sareng komérsial, dina platform barang-barang sareng jasa babarengan sareng panggunaan token, aset crypto sareng cryptocurrency, di sakumna dunya, janten Spanyol sareng daérah Amérika Latin mangrupikeun conto anu saé diantarana.

Sadaya ieu kusabab daya tarik utama cryptocurrency, nyaéta, desentralisasi, anu di daérah sapertos Amérika Latin ieu ngamungkinkeun bentuk kabeungharan énggal anu henteu dikontrol, diwatesan atanapi diblokir ku nagara khusus, pamaréntah atanapi lembaga perbankan umum atanapi swasta.

Pasti sababaraha di antarana dina jaman ayeuna, anu didamel ku pamaréntah atanapi lembaga swasta atanapi swasta kalayan dukungan anu implisit atanapi tacit tina kakuatan atanapi lembaga nasional, sareng sababaraha malah parantos didamel pikeun diperdagangkan pikeun pemirsa khusus.

Daptar Cryptocurrency

Singgetna kasimpulan tina kriptocurrency anu paling dikenal sareng dipercaya anu dipidangkeun di handap, dina urutan abjad sareng dikelompokkeun ku nagara asalna, mangrupikeun conto alit tina sababaraha anu ayeuna didamel pikeun sababaraha kaperluan, sapertos: Ngamajukeun ékonomi nasional atanapi swasta nasional, tingkat sareng ningkatkeun kaayaan sosial ékonomi kota atanapi komunitas anu ngatur éta, ngadukung pamekaran inisiatif umum atanapi swasta, atanapi ngahontal adopsi lokal téknologi anyar.

Y Sanaos cryptocurrency sanés panacea atanapi solusi definitif pikeun ngalereskeun ékonomi nagara Amérika Latin, contona, sareng tiasa teras-terasan mendakan batesan pamaréntah atanapi swasta atanapi halangan di nagara-nagara tangtu pikeun diadopsi gratis na, Ieu bakal teras janten jalan gancang pikeun seueur urang pikeun ningkatkeun kualitas hirup sareng salamet dina kaayaan ékonomi, sedeng atanapi parah, masing-masing nagara di daérah éta.

Seueur proyek anu ayeuna nuju dilaksanakeun di Spanyol sareng Amérika Latin sareng seueur anu nuju dilakukeun, sareng sanés ngan ukur di daérah sapertos téknologi atanapi invesénsi infrastruktur, tapi pariwisata, pendidikan sareng manajemén pamaréntah. Conto, sapertos dina:

Cryptocurrency Spanyol

España

PesetaCoin:

Dimekarkeun tina Bitcoin sareng Litecoin tapi fokus kana lapangan Spanyol sareng tambang babarengan. Tingali langkung seueur perkawis anjeunna di Coinmarketcap.

MealToken:

Cryptotret Gastronomic dirancang khusus pikeun ngamajukeun Nostrum, ranté katuangan Spanyol nyandak-jauh. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Cryptocurrency Amérika Latin

Amérika Latin

Argentina

JasperCoin:

Cryptocurrency anu janji bakal mendemokratisasi pertambangan ngalangkungan algoritma 'proof of consensus' sareng prototipe pertambangan na nyalira, disebat Jaspberry. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Inbéb:

Cryptocurrency (Token ERC-20) didamel pikeun dagang sareng inpéstasi dina jaringan global desentralisasi tina Inbest Network anu ngagaduhan tujuan supados pasar cryptocurrency tiasa diaksés ku sadayana. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Bolivia

Dunya:

Cryptocurrency dumasar kana téknologi blockchain sareng didesain dina platform Ethereum ERC-20, anu bakal ngagaduhan Wallet éléktronik nyalira. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Brasil

Nióbio Kontan:

Cryptocurrency anu hoyong janten metode pamayaran anu gancang, aman sareng éfisién. Salaku tambahan pikeun promosi riset ngeunaan FinTech Technologies di nagara éta. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Chili

Kacang héjo:

Cryptocurrency dumasarkeun kana kode sumber Litecoin sareng didesain pikeun minuhan peran "modél cryptoasset" pikeun nungtun pamekaran kahareup. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Luka:

Cryptocurrency anu hoyong dijantenkeun dasar kakuatan inpormasi pribadi unggal pangguna ngalangkungan blok transaksi anonim anu ngolah data ngalangkungan aplikasi desentralisasi kanggo panggunaan gratis. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Wae:

Token Chili Ethereum munggaran anu ngusahakeun ngadeukeutkeun téknologi blockchain ka masarakat ku ngamajukeun élmu ngeunaan panggunaan token sareng mendalamkeun kanyaho cryptocurrency. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Colombia

Celcoin:

Cryptocurrency dipromosikeun salaku 100% cryptocurrency Amérika Latin munggaran sareng hiji-hijina anu lahir sareng jaringan éksténsif ngeunaan adopsi sareng kagunaan, pikeun dianggo salaku kas digital. Henteu dina Coinmarketcap acan.

gemera:

Cryptocurrency didukung ku zamrud Kolombia anu nyayogikeun campuran
aset digital aman dikelola ku blockchain sareng disimpen zamrud fisik Kolombia
di kolong kaamanan perusahaan kotak deposit aman. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Trisquel:

Cryptocurrency didamel kanggo dianggo dina "Trisquel Premium" Crypto Ecosystem, anu mangrupikeun ékosistem bisnis sareng jasa dimana Cryptoeconomics diwanohkeun dina tingkat internasional dina cara anu propésional, sustainable sareng aman sareng anu tujuanna pikeun ngadidik jalma-jalma nunjukkeun poténsi anu leres-leres na tina cryptocurrency. Henteu dina Coinmarketcap acan.

scocoin:

Mangrupikeun cryptocurrency desentralisasi anu diatur ku jalma, didukung ku konsensus sareng komite pengusaha. Anjeunna ngaharepkeun ngarévolusi altruisme ku ngajajarkeun insentif ékonomi di komunitas desentralisasi. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Kuba

cucoine:

Cryptocurrency babarengan dikembangkeun ku Divisi FinTech tina Kuba Ventures, Revolupay® sareng platform pinjaman CubaFIN, kalayan tujuan ngajantenkeun cryptocurrency global, anu nilaina dikaitkeun sareng mata uang fiat utama Karibia. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Ékuador

sucrecoin:

Cryptocurrency anu ngamungkinkeun pangguna sareng pamekar pikeun ngamangpaatkeun téknologi anu kuat ieu pikeun média sosial, situs wéb, blog, sareng situs e-commerce. Sareng éta diciptakeun pikeun nyingkahan inflasi dina arus kaluar mata uang di nagara-nagara anu henteu didikariisasi. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Méksiko

agrocoin:

Cryptocurrency anu didédikasikeun pikeun nguatkeun lapangan nasional ngalangkungan hektar cabé habanero. Mangrupikeun kriptoaktif (produk investasi) Amar Hidroponía anu ngamungkinkeun investor pikeun ilubiung dina kauntungan anu dihasilkeun dina Unit Produksi Chili Habanero. Henteu dina Coinmarketcap acan.

tradecoin:

Cryptocurrency didukung ku perumahan sareng usaha Méksiko, anu lahir sareng tujuan promosi perdagangan, budaya, tradisi sareng pariwisata di Mexico di jero sareng di luar wates na. Aya 7 séktor tihang (Perumahan, Téhnologi, Dagang, Pariwisata, Seni, Startup sareng Kaséhatan) anu ngadukung TRADcoin, anu nyata, nyata sareng di luhur sadayana proyék anu layak diusulkeun. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Péru

Lekcoin:

Cryptocurrency anu ngaharepkeun janten alat tukeur anu épéktip sareng épisién pikeun jual beuli barang sareng jasa, ngarengsekeun masalah tina status "Panyimpenan Nilai" kana status "Pamakéan Transaksional", ku janten agén bursa anu dikenal sareng ditampi ku bisnis sareng perusahaan lokal sareng internasional. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Venezuela

Arepacoin:

Cryptocurrency anu milari panggunaan gampang-tungtung, ku nyayogikeun kamampuan pikeun dianggo salaku unsur pasar, ngagaleuh, ngical, nyimpen, barang, jasa, dagang sareng tukeur sareng cryptocurrency sanés. Pencipta na ngarepkeun yén éta bakal janten mesin pikeun ngamajukeun ékonomi digital anu mandiri, transparan sareng kabuka pikeun partisipasi langsung warga nagara sareng dunya, anu bakal dijantenkeun platform pikeun ngembangkeun aset crypto sareng inovasi di Vénézuéla sareng anu sanés. nagara berkembang. Éta dina Coinmarketcap.

bolivarcoin:

Cryptocurrency didamel dina 2015 sareng dumasar kana budaya Bitcoin, ditujukeun pikeun ngajaga anonimitas, kagancangan transaksi sareng kabébasan kauangan. Tujuanana nyaéta nyiptakeun cryptocurrency nasional anu dipercaya anu didukung ku warga bénsin. Filsafat Bolivarcoin nyaéta nuturkeun cita-cita anu ditetepkeun ku altcoins sanésna sareng adaptasi sareng ngajantenkeun langkung ramah-pangguna ku nyiptakeun kampanye dina média sosial pikeun ngalaporkeun kauntungan sareng kagunaanna. Kagungan a halaman wéb informatif alternatip y aya dina Coinmarketcap.

lakracoin:

Cryptocurrency anu narékahan pikeun ngahargaan poténsi manusa, kalayan kurs anu stabil, sareng tingkat pangembalian anu langkung luhur sareng dijamin kana investasi anu didamel. Tingali pikeun pemberdayaan ékonomi pribadi ngaliwatan pamekaran pakakas inovatif dumasar kana téknologi anu aya, sapertos: E-commerce, penambangan POS sareng seueur hal-hal sanés anu bakal ditambihan dina Crypto Ecosystem tina platform na, anu teras-terasan ngembang. Henteu dina Coinmarketcap acan.

onyxcoin:

Cryptocurrency dikandung salaku Artos Digital sadayana desentralisasi. Salaku pamekaran open source éta difokuskeun privasi sareng janji transaksi instan. Ékosistem Crypto tina Proyék Onixcoin aya dina pamekaran kontinyu sareng perluasan pikeun nyobaan janten metode pembayaran desentralisasi sareng internasional utama di Vénézuéla, ku nawiskeun platform pinjaman, sareng REST API kumplit pikeun integrasi sistem sareng kagunaan maksimum blockchain, diantara seueur proyek bisnis sareng jasa anu sanés salami 2018 sareng 2019. Éta ngagaduhan halaman wéb informatif alternatip y aya dina Coinmarketcap.

Rilcoin:

Cryptocurrency didesain janten nyaman sareng tiasa diaksés ku pangguna na ku ngajantenkeun transaksi tina dompétna aman, gancang sareng tanpa perantara. Diciptakeun pikeun ngabantosan ékonomi nasional, éta museur kana pasar pariwisata nagara anu poténsial ageung dieksploitasi, ti saprak nganjang ka situs alam anu saé sareng indah di nagara éta dugi ka ngaraosan hotél pangsaéna. Henteu dina Coinmarketcap acan.

wolfclovercoin:

Cryptocurrency didukung ku WolfClover Company, anu ngagaduhan platform digital anu khusus kana dunya jaman kauangan, mata uang sareng cryptocurrency anu anyar, anu ngagaduhan tim kerja anu berharga diwangun ku pengusaha Venezuelan anu milari ngembang sareng masihan kasempetan pikeun anu sanés jalma, janten kulawarga ageung ngaharepkeun pikeun narik minat basa anggota satia sareng biasa kalayan rupa-rupa produk, jasa, reliabilitas sareng kaamanan. Henteu dina Coinmarketcap acan.

Aya sababaraha pangalaman sanés di Amérika Latin anu masih aya dina kandungan, pangembangan mimiti atanapi uji coba pilot di sababaraha nagara sanés di daérah sapertos Cryptocurrency ayeuna Petro ti Vénézuéla, atanapi Cryptocurrency ka hareup Vara ti Guatemala, Kokicoin ti Puerto Rico atanapi E-Peso ti Uruguay, anu pastina bakal asak dina waktosna sareng gaduh kasuksésan anu saé di nagara anjeun sareng kamungkinan di daérah dina jangka sedeng.

kacindekan

Diperkirakeun yén Téknologi Blockchain sareng produk / kauntungan na, diantarana cryptocurrency anu paling populér sareng terkenal, bakal teras nyebar sareng diadopsi dina sadaya tingkatan, henteu ngan ukur di tingkat régional Amérika Latin tapi di saalam dunya., duanana umum boh swasta, sosial sareng komérsial, sareng anu sanésna, pikeun ngahasilkeun jumlah kasajahteraan sareng kabahagiaan anu mungkin pikeun masarakat dimana éta dianggo.

Sareng padamelan atanapi peran anu dimiliki sistem kauangan, téknologi sareng pendidikan universitas penting pisan pikeun kapentingan sareng panggunaan cryptocurrency pikeun terus ningkat. Pikeun ieu, kagiatan sapertos Meetups, Forums, Talks, Courses atanapi Projects Research penting pisan pikeun mastikeun yén tren na henteu ngirangan nguntungkeun tina Sistem Ékonomi Dunya anu terpusat abad ka tukang anu masih teras-terasan di antara urang.

Upami anjeun hoyong terang sareng diajar sakedik perkawis Téknologi Keuangan, The Blockchain sareng Cryptocurrencies, kuring nyarankeun anjeun maca langkung seueur, dimimitian ku tautan internal ieu (Sistem Operasi Alternatipna pikeun Pertambangan Digital) sareng éksternal ieu (Glosarium ngeunaan Blockchain sareng Cryptocurrencies: The FinTech World).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)