Cryptocurrency pertambangan ngalangkungan Snaps? Canonical nyebarkeun posisina

Cryptocurrency Snaps

Minggu kamari, sababaraha pangguna ngalaporkeun yén dua bungkus Snap ti Snap Store (namina 2048buntu sareng Hextris) aranjeunna ditambang cryptocurrency dina prosés sekundér tanpa pangguna terang. Tangtosna, Canonical ngaleungitkeun aplikasi ieu langsung.

Dinten ayeuna, perusahaan anu tanggung jawab pikeun Ubuntu parantos nyarios ngeunaan jabatanana dina poko anu nyebutkeun éta teu aya aturan ngalawan cryptocurrency panambangan ngalangkungan Snaps salami pamekar ngawartosan pangguna ngalangkungan ieu.

Canonical ogé nyebatkeun yén cryptocurrency panambangan henteu haram atanapi henteu étis, janten hiji-hijina hal "henteu diidinan" anu dilakukeun ku Nicolas Tomb (panyipta dua aplikasi anu dihapus) sanés ngingetkeun pangguna.

Dina gilirannana, Nicolas ngawartosan Canonical yén tujuanana nyaéta pikeun "Parangkat lunak monetisasi dileupaskeun dina lisénsi anu ngamungkinkeun éta."

Canonical janji bakal ningkatkeun kaamanan Snap Store na

Dina publikasi anu sami, Canonical ogé ngajelaskeun yén éta henteu ngagaduhan kamampuan pikeun marios ratusan aplikasi anu diterbitkeun di toko na unggal dinten, kalayan tumut kana akun ieu, disarankeun ngan masang aplikasi ti sumber sareng pangembang anu dikenal.

Kalayan diémutan éta, perusahaan janji pikeun nguatkeun kaamanan Toko Snap na ku nerapkeun kamampuan pikeun nandaan pamekar khusus sakumaha anu parantos diverifikasi, ngabantosan pangguna pikeun mutuskeun masang aplikasi atanapi henteu.

Ayeuna toko Snap Store langkung ti 3,000 bungkus dibagi antara aplikasi sumber terbuka sareng aplikasi sumber katutup.

Hatur nuhun kana desainna, format Snap aman pisan kumargi aplikasi éta dilingkupkeun dina lingkungan (kotak pasir) sapertos Flatpak atanapi AppImage. Nanging, Snaps henteu ngan ukur ngajalankeun Ubuntu, tapi ogé ngajalankeun sababaraha distribusi sanés sapertos Arch Linux, Solus, OpenSuSE, Fedora, Debian GNU / Linux, Gentoo Linux, Linux Mint, sareng OpenWrt, janten bakal hésé ngatur instalasi anjeun sadayana tanpa pitulung pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Lizer21 cenahna

    Éta upami goréng yén aranjeunna nganggo pc anjeun pikeun mina sareng nurunkeun performa umum pc, bahkan di linux kuring bakal ngarasa agustus.

  2.   Luis Lopez cenahna

    Sahenteuna anjeun bakal ngagaduhan pilihan pikeun masang atanapi henteu aplikasi anu ngagunakeun PC anjeun pikeun milik :).

  3.   jus cenahna

    Pikaresepeun ... janten ... Abdi tiasa masang aplikasi anu kuring anggo unggal dinten sareng ieu mangrupikeun cryptocurrency kuring? Kumaha anjeun ngalakukeun éta? hehe .. aya tutor?

  4.   DDmkKM5NGJTw2bYsfr1Z9k7CvxI6dOZZJwc5bznEBLokmozBEcQ08s5JccnB0xEw cenahna

    Dina publikasi anu sami, jelas pisan yén pamekar kedah ngingetkeun ngeunaan kaayaan panggunaan sahingga ngawartosan ka pangguna yén parangkat lunak masing-masing nyaéta cryptocurrency pertambangan. Nyaéta, anjeun tiasa mutuskeun naha masang parangkat lunak tangtu, sareng upami nganggo éta, anjeun bakal diinpokeun upami ngalaksanakeun prosedur pikeun kaperluan tambang mata uang virtual sareng éléktronik.

  5.   DieGNU cenahna

    Sigana mah cara anu goréng pikeun ngaoptimalkeun pamekaran aplikasi, tapi anu logis nyaéta ngingetan. Éta sapertos email anu naros ka anjeun ti lembaga ilmiah pikeun ngagunakeun komputer nalika sésana pikeun ngalakukeun itungan. Béjakeun ka kuring, sareng kuring bakal masihan anjeun Sumuhun atanapi Henteu.

bool (leres)