URL Data dina Firefox Quantum

Pembaruan Firefox anyar sumping ka kami sareng seueur parobihan anu hébat, salah sahijina nyaéta nerapkeun jinis dina bentuk, ieu ngajantenkeun kuring panasaran pikeun nguji dina peramban anyar.

Nalika badé ngalakukeun sababaraha tés kuring mendakan yén tibatan ngadamel dokumén html sareng muka ku browser, kode tiasa diuji langsung tina bilah alamat, ieu disebat Data URL sareng numutkeun Dokuméntasi MDN «Anu diwangun ku opat bagian a: awalan (data:), jinis MIME nunjukkeun jinis data, tanda base64 opsional non-tékstual, sareng data éta sorangan »

Janten pikeun ngalakukeun tés kuring ngeunaan bentuk anyar:

data: téks / html,
data:text/html, <input type="date">

Ku ngetikkeun éta dina peramban kuring tiasa nyobian tés anu anyar

Dina halaman MDN anjeun tiasa mendakan langkung seueur conto, anjeun ogé tiasa maénkeun kalayan gambar encoding base64 atanapi data sanés kana format ieu.

Sahenteuna dianggo pikeun kuring pikeun tés leutik, sabab éta ogé nampi kode javascript.

Mugi tip sakedik ieu aya gunana pikeun anjeun.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Matthew Zapata cenahna

    Chrome ogé kitu

    1.    christopherccg cenahna

      Leres, éta ogé tiasa dilakukeun, sakaligus ngajelaskeun yén éta ngan ukur pikeun Firefox.

      "Nalika badé ngalakukeun sababaraha tés kuring mendakan yén tibatan ngadamel dokumén html sareng muka ku browser, kode tiasa diuji langsung tina bilah alamat, ieu disebat URL Data"

      1.    es cenahna

        Négatip. Judulna berbunyi:
        URL Data dina Firefox Quantum, henteu nyarios dina Chrome. Pikeun ngarobih judul dina hal naon waé.

  2.   goman cenahna

    Éta ngabalikan sistem dina windows nalika kuring unggah / ngaunduh dina Google drive atanapi mega sakedap, dina mint éta ngan blok anu sami dina kadua halaman anu sami ...

  3.   LeoLopez cenahna

    Opera ngalakukeun éta, éta henteu énggal.

    1.    christopherccg cenahna

      Kuring terang, éta ngan ukur tip upami anjeun hoyong ngadamel tés gancang, sapertos gambar base64 atanapi kode JavaScript

  4.   Chevereman cenahna

    Nuhun kana inpormasi, kuring henteu terang.

  5.   Miguel Angel cenahna

    Pisan pikaresepeun kuring henteu terang naon anu tiasa dilakukeun tina URL, kuring ngan ukur terang éta tina konsol.

bool (leres)