Debian 9.6 Stretch sumping sareng ratusan apdet

Debian 9.6

Proyék Debian parantos ngumumkeun kasadiaan umum tina Update pangropéa XNUMX tina vérsi panganyarna tina sistem operasi anjeun, Debian 9 Stretch.

Debian 9.6 Stretch datang ka kami opat bulan saatos pembaruan kalima sareng nyandak langkung ti 270 parobihan dina bungkus anu sanés.

"Pembaruan pangropéa ieu nambihan perbaikan pikeun masalah kaamanan sareng sababaraha panyesuaian kanggo masalah anu langkung ageung. Punten perhatoskeun yén pembaruan ieu sanés versi anyar tina Debian 9, éta ngan ukur nambihan parobihan kana bungkus anu parantos kalebet dina rilis awal. " Nyebutkeun Laura Arjona Reina, pamekar proyék Debian.

Debian 9.6 Stretch ayeuna sayogi kanggo diunduh

Proyék Debian parantos nyiapkeun pamasangan sareng gambar panggunaan pikeun Debian 9.6 Stretch sareng ayeuna anjeun tiasa ngaunduh tina link ieu dina versi na anu béda sareng Xfce, Kayu manis, GNOME, KDE, MATE, sareng LXDE.

Upami anjeun parantos ngagaduhan Debian 9 Stretch dijalankeun dina komputer anjeun, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngajalankeun paréntah "sudo apt-get update && sudo apt-get full-upgrade" dina terminal pilihan anjeun. Disarankeun sadaya pangguna Debian 9 ngamutahirkeun sistemna gancang-gancang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Linuxero ti saprak 1998 cenahna

    Ayeuna, ku seueur pisan parobihan dasar tina sistem, dina grafik sareng wayland, gnome anu sumping sareng kamana (dua léngkah ka payun, hiji deui), sistemd, jst. sagalana jalan sakumaha mistina sareng anjeun tiasa damel sepi salaku stasiun kerja.
    Nuhun DEBIAN.

  2.   Milton Feliciano cenahna

    Éta mangrupikeun hiji-hiji distro anu kuring kantos hoyong nyobian, nanging kuring henteu kantos tiasa nga-installna, distro anu sanésna gampang dipasang, dibandingkeun sareng anu ieu ... ayeuna cobian unduh versi anyarna ... sareng masihan langkung seueur pilihan tibatan ABC sareng henteu langsung ngarah unduh sapertos distro sanés …….

    1.    Chris Camacho cenahna

      Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring nyerat di dieu. Perkawis Milton, pamasangan Debian sagampang Ubuntu normal. Naon kajadian éta dina situs resmi aya sababaraha cara pikeun ngaunduh. Hiji-hijina anu anjeun peryogikeun nyaéta DVD anu munggaran, anu sanésna opsional sareng anjeun tiasa ngaunduh bungkusan anu leungit langsung tina installer online.

      - Ti dieu anjeun tiasa ngaunduh dvd langsung pikeun XFCE Desktop

      https://cdimage.debian.org/images/unofficial/non-free/images-including-firmware/buster_di_alpha1-live+nonfree/i386/iso-hybrid/debian-live-buster-DI-a1-i386-xfce+nonfree.iso

      - Di dieu pikeun Live de MATE

      https://cdimage.debian.org/images/unofficial/non-free/images-including-firmware/buster_di_alpha1-live+nonfree/i386/iso-hybrid/debian-live-buster-DI-a1-i386-mate+nonfree.iso

      - Sareng upami anjeun hoyong installer lengkep (DVD1) kuring bakal tinggaleun di dieu. *

      * - 32-bit (x86)

      https://cdimage.debian.org/images/unofficial/non-free/images-including-firmware/buster_di_alpha1+nonfree/i386/iso-dvd/firmware-buster-DI-alpha1-i386-DVD-1.iso

      * - 64 bit (x86_64)

      https://cdimage.debian.org/images/unofficial/non-free/images-including-firmware/buster_di_alpha1+nonfree/amd64/iso-dvd/firmware-buster-DI-alpha1-amd64-DVD-1.iso

      Salah sahiji gambar ieu ngagaduhan firmware proprietariat
      sababaraha pabrik kartu éter sareng wifi, ogé chipset sareng sababaraha video sareng sora. (Versi umum Debian henteu aya sababaraha masalah anu méré kasaluyuan dina mesin tinangtu)
      Mudah-mudahan anjeun tiasa masang distro kalayan inpormasi anu disayogikeun dina koméntar ieu.

      Salam.