Desain interior sareng Sweet Home 3D

Meureun anjeun ngagaduhan bumi impian anjeun atanapi anjeun ngan ukur resep kana arsitéktur. Alat anu saé pikeun ngembangkeun desain sareng ideu anjeun ngeunaan arsitéktur sareng interior nyaéta Amis Bumi 3D.

Imah Manis 3D éta hiji aplikasi open source y platform salib (dikembangkeun di Java) pikeun ngarancang interior. Hal ieu ngamungkinkeun, diantara lain perkara, pikeun nempatkeun perabotan di: kamar mandi, dapur, panto, windows, sareng sajabana, sadayana dina rencana 2D nalika éta nunjukkeun, sacara real waktos, modél 3D.


Gampang pisan dianggo, sanaos kuring mendakan rada "lambat". Sugan kusabab resep pisan ngawangun bumi maya kuring. 🙂

Pokokna, atoh, kuring resep pisan sabab éta alat anu cukup intuitif sareng gampang dianggo ogé dina halaman na aya paréntah lengkep sareng lengkep dina basa Spanyol.

Upami anjeun milari anu langkung saderhana ti Autocad sarta hususna hal gratis, Émutan abdi Imah Manis 3D Éta bakal janten solusi anu saé anu ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun, damel sareng nyampurnakeun desain anjeun.

Website resmi: www.sweethome3d.eu/en


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Suso cenahna

    Saperti Google Earth, éta akur sareng Compiz. Upami anjeun nganggo Compiz sareng program ieu kedah mareuman Compiz sateuacan ngajalankeunana (cara anu paling raoseun nyaéta nganggo Compiz Fusion Icon)