Dialog KDE 4 nyalin sapertos dina KDE 3.X

Sapertos pangguna anu saé tina KDE anjeun kedah terang, kalayan datangna émbaran 4 bewara dilebetkeun kana panel, ogé dialog transfer nalika nyalin file.

Aya cara anu saderhana pikeun nempatkeun dialog ieu deui sapertos dina KDE 3.x. Kami pencét katuhu dina ikon panel salaku gambar nunjukkeun:

Kami milih Preferensi bewara. Salajengna urang pupus centang dua pilihan kahiji anu nembongan dina jandéla anu nunjukkeun gambar ieu:

Sareng siap. Ti ayeuna nalika urang nyalin hiji hal, prosés nyalin bakal salawasna kaluar salaku jandela anu sanés sanés salaku béwara.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

13 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   KZKG ^ Gaara <"Linux cenahna

    HEH ... hayu tingali, bejakeun ka kami ... naon anu anjeun tingali dina salinan gambar na? HAHA… Kaspersky, endah GGGRRR ¬_¬

  2.   moskosov cenahna

    KZKG ^ Gaara sareng anjeun nalika nempatkeun Gnome?, Elav parantos masihan sinyal ayeuna urang ngantosan milik anjeun hahahahahaha

    1.    elav <° Linux cenahna

      Anu éta henteu nyarios Gnome atanapi dasi. Sanés Gnome, atanapi Debian hahaha .. Ayeuna anjeunna atos uih kusabab anjeunna masang Grub2 di Arch sareng parantos nyobian ngalereskeun Grub langkung ti sajam tanpa aya hasilna. Sareng tingali naon anu kuring béjakeun ka anjeun HAHAHAHAAHAHA

      1.    Oscar cenahna

        Anjeun gaduh dua hal anu kedah dilakukeun, atanapi pasihan anjeunna atanapi serius nyarankeun yén anjeunna ngalih ka Debian, pasangan anjeun nganggo Arch sabab éta ngahasilkeun anu pang anyarna, tapi ... nganggo grub dina jaman baheula, hahaha.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Hahaha ayeuna anjeunna nuju asap sabab anjeunna henteu tiasa ngaraihkeun Grub sareng kamungkinan, anjeunna kedah masang Arch anu dipikacinta deui, anu ngagulung pisan, anjeunna henteu nganggo Grub2 ...

          Hahahaha I meh maot seuri nalika ningali anjeunna ninggalkeun panto ambek .. Tingali naon anu kuring béjakeun ka anjeunna hahaha

  3.   sangener cenahna

    Sababaraha dinten ka pengker kuring nganggo KDE langkung ti saminggu. Kuring iinditan sareng komputer anu kuring kagungan Solo OpenSuse, saleresna mah, kuring henteu sono pisan ka Gnome, sanaos rada sesah pikeun kuring ngabiasakeun sababaraha program énggal. Kuring kedah nyebatkeun yén KDE parantos ningkat sareng asa rada stabil. 🙂 Salam KZKG ^ Gaara

    1.    elav <° Linux cenahna

      Abdi tiasa ngabuktoskeun. Malah ayeuna, saatos sadaya tweak anu kuring damel, KDE asa langkung lemes tibatan Gnome2. 🙁

      1.    Oscar cenahna

        Sakumaha seueur mémori PC anjeun sareng sabaraha éta nyéépkeun anjeun? Jigana anjeun kedah ngadamel tutorial instalasi postingan.

        1.    elav <° Linux cenahna

          Senén tanpa gagal. Kalayan 1Gb éta henteu ngaleuwihan 300Mb kalayan sababaraha aplikasi kabuka .. 😀

          1.    Oscar cenahna

            300Mb teu aya deui? anjeun dioptimalkeun pisan, kuring miharep tuto na.

          2.    mac_live cenahna

            Urang ngantosan tutor, kuring parantos masang lingkungan kde, janten anjeun tiasa ningali yén kuring iman ka anjeun, urang bakal ningali kumaha éndahna sareng cahaya na, énjing mariksa pos anjeun.

            1.    elav <° Linux cenahna

              Abdi janji bakalan dinten ayeuna .. 😀


  4.   Jorge cenahna

    Pilihan éta henteu némbongan: C Kuring nganggo KDE 4.11.5, sareng bagian "Popup box" henteu nembongan, ngan ukur 2 pilihan kahiji.

    Nuhun 😀