Piala Piksel Bebas: kaulinan gratis dina ujung jari anjeun

La Piala piksel dileupaskeun mangrupikeun kontes pamekaran kaulinan gratis anu diayakeun ku Free Software Foundation, Creative Commons, sareng OpenGameArt anu parantos dikembangkeun ti bulan April. Pikeun anu langkung seueur (atanapi sami) resep ngidinan tina kaulinan Daripada kualitasna, ieu aya sababaraha ulasan ngeunaan usulan pangwangunan anu béda anu dikintunkeun salaku bagian tina Piala Piksel Bebas.


Dina K3rnel.net anjeun bakal mendakan daptar panjang ulasan ngeunaan sababaraha gim anu diulas dina Piala Piksel Liberated.

Di momen, ulasan ngeunaan kaulinan 2D gratis ieu kalebet (sabab kaulinan 3D henteu kénging dina kontes ieu): BitBrawl, Chickenpix, Concave, Dungeon Tactics, Bright Flame Tactics, Artificer's Quest, Lurking Patrol Comrades, Blood Moon, Learn2D, Blob Mobs, Archer Man, A (lchemist), Song of Blood, Pixel Quest, Forge, Crossword Maze, Liberate Pixil Quest, AfterImage, Big Island, Farm Taken Over, Slime Attack, Monk Story, Neverwell Moor, Ye Old Adventure Shop, Volley Zombie, Taman Sorcerer, sareng Istana Pertahanan.

Tinjauan ditulis ku Juan Rodríguez, kontributor Fedora anu ogé damel dina Liberated Pixel Cup kalayan gim "Whispers of Wisdom". Sajauh ieu, aya 28 pertandingan anu diulas tina total 48. Nanging, resensi ngarencanakeun pikeun nguji sadayana.

Pikeun anu teu wawuh kana kontes pamekaran kaulinan ieu, kuring nyarankeun ningali éta website Resmi Piala piksel anu dibébaskeun sareng siaran pers asli.

sumber: Phoronix


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Cina cenahna

    Naon anu bakal janten kaulinan gambar na?

    Nuhun kana inpormasi na. Surak !!!

  2.   Cina cenahna

    éta Pulo Ageung. xD

  3.   John Rodriguez cenahna

    Ah muhun! Abdi énggal dina situs tapi kuring parantos nambihan kana RSS Reader abdi 🙂

    Salam ti Méksiko! 🙂

  4.   John Rodriguez cenahna

    Salaku catetan tambahan, upami anjeun badé narjamahkeun tulisan, saur kuring anu pangsaéna pikeun nyebatkeun sumber aslina, henteu saur anjeun? http://www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=MTE2NDI

    Éta pikeun ngahargaan panulis, sapertos panulis Perangkat Lunak Gratis terhormat, anjeun kedah ngahargaan panulis sareng nyebut sumberna.

    Salam!

  5.   John Rodriguez cenahna

    Halo! Hatur nuhun pikeun nyerat ngeunaan proyék. Abdi parantos gaduh 39/48 ulasan anu diserat!

    Kuring miharep dugi ka Jumaah janten réngsé sareng pertandingan terakhir.

    Salam, ayeuna ulin!