Dileupaskeun PCLinuxOS 2012.02 KDE

Potret layar anyar PCLinuxOS nembé dileupaskeun.

Pikeun anjeun anu henteu terang, PCLinuxOS mangrupikeun distro dumasar kana Mandriva, tapi waktos ieu mangrupikeun disto kalayan karakter peluncuran anu ngagugulung, anu hartosna yén sakali dipasang teu kedah masang versi anyar sabab terus diénggalan.

Kanyataan sanésna nyaéta, panasaran, éta anggo Apt salaku manajer paket tibatan nganggo manajer paket anjeun nyalira .rpm.

Kami gaduh dua vérsi, normal sareng mini, anu kirang dina disk.

Distro tiasa didownload tina di dieu


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

17 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sebas_vv9127 cenahna

    Kuring henteu ngartos, upami PC Linux OS basis mandriva, kumaha cara ngagunakeun apt package manager sareng upami Mandriva Urpmi ???

    1.    kawani cenahna

      Manajerna tiasa diadaptasi, ieu sapertos Frugalware, éta dumasar kana Slackware sareng nganggo Pacman

    2.    moscosov cenahna

      Anjeun ogé tiasa nganggo APT di Fedora.

  2.   Sebastian cenahna

    Abdi resep distribusi ieu, sacara umum kuring henteu resep ka KDE, tapi ku distro ieu béda-béda.

  3.   Miguel cenahna

    Kuring bakal dipasang dina laptop kuring upami kuring ningali 1 jam ka pengker sateuacan masang Mandriva «Sebaran pangsaéna didinya» http://blog.mandriva.com/en/2012/01/30/not-this-time/ Hahaha

    1.    kawani cenahna

      Anu dina koméntar mimiti tautan éta sigana rada fanboy ka kuring, éta sababna kuring bébéja naon anu kuring ngomong

      1.    Miguel cenahna

        Nya, kuring nyabut Mandriva sareng resep Cakra. Kuring henteu nyobian PCLinuxOS kusabab resep distribusi x64.

        1.    kawani cenahna

          Nya, kuring ogé resep Cakra langkung saé tibatan Mandriva, Mandriva mangrupikeun salinan Mac O $ X

          1.    Kampak cenahna

            Nah, anjeun henteu kedah ngalangkungan xD. Mandriva nyaéta (atanapi éta, sateuacan seueur alat dihapus, kuring nuju nyarios ngeunaan 2010.1) saé pisan-pisan. Dina waktosna, anjeunna ngan ukur hiji anu ngabantosan kuring nganggo laptop anu teu tiasa dianggo, sanaos kuring nganggo Gnome pikeun waktos-waktos éta.
            Hayu urang tingali nalika kuring ngalakukeun sarung tangan ka Cakra!

  4.   elav <° Linux cenahna

    Poé kuring nganggo KDE sapinuhna kuring bakal nyobian 😀

  5.   Kazehiri cenahna

    Tingali, kuring terang teu aya hubunganana sareng ***, tapi kuring peryogi bantosan sareng kuring henteu terang dimana kuring badé angkat:
    Masalahna mah sapertos kieu: tina sadaya distro anu kuring pasang, teu aya abdi tiasa ningkatkeun resolusi 800 × 600 atanapi 1024 × 768, kuring gaduh Intel HD 2000, terintegrasi, dina prosésor Intel Pentium Dual Core G620 (Sandy Sasak) jam 2,6 Ghz.

    Naon anu tiasa janten masalahna? Dina Windows 7 saatos masang supir grapik kuring nyetél résolusi leres, tanpa aya masalah.

    Di GNU / Linux, Intel henteu nganggo driver proprietary, sabab kuring parantos gaduh seueur prosedur sareng Intel sareng henteu kantos ngalaman masalah…

    *** (Kuring nempatkeun kana berita ieu kusabab kuring maca dina Phoronix yén kalayan vérsi kernel anu nganggo PCLinux sareng pamasangan VESA 7.11 tiasa direngsekeun)

    Nuhun sateuacana sareng salam.

    1.    kawani cenahna

      Anjeun tiasa angkat ka dieu: http://foro.desdelinux.net/

  6.   Jibril cenahna

    Abdi badé nyobian kanggo ningali kumaha jalanna.

  7.   Kampak cenahna

    Kuring henteu terang yén éta ngagugulung. Minipoint kanggo PCLinux, parantos cemerlang.

    1.    KZKG ^ Gaara cenahna

      Abdi henteu terang éta ogé 😀

  8.   Marco cenahna

    salah sahiji distro karesep kuring sareng anu bertanggung jawab pikeun ngalih ka KDE.

  9.   Johannes cenahna

    Kuring masih émut pisan nalika ngagunakeun Mandrake 10, kumaha waktosna waktos sareng parobihan.

    Jalma anu kuring ngucapkeun salametan pikeun blog, nembé sumping ka dieu ti "Google" sababaraha milari Arch hehe, nalika kuring ngantep laptop VAIO setan kuring (sony + ati siga anu ngarencanakeun pikeun nyegah kahirupan pingguin) pikeun anu nganggo Intel grafik I bakal balik deui ka dunya Linux.

    Wasalam