Dinten Debian 2021: Naha Debian 11 Bullseye dileupaskeun dina Dinten Debian?

Dinten Debian 2021: Naha Debian 11 Bullseye dileupaskeun dina Dinten Debian?

Dinten Debian 2021: Naha Debian 11 Bullseye dileupaskeun dina Dinten Debian?

Kamari, 14 Agustus 2021, éta pikeun seueur anu resep kana Parangkat lunak Gratis, Sumber Terbuka sareng GNU / Linux sadunya, dinten anu khusus sareng ditunggu-tunggu pisan. Hiji anu sataun demi taun katelah Dinten Debian atawa "Dinten Debian GNU / Linux".

Luhureun sadaya, sabab dina ieu Dinten Debian 2021 seueur ngantosan pengumuman pelepasan akhir vérsi stabil munggaran di "Debian 11 Bullseye". Sareng leres, kamari ampir di akhir dinten, vérsi anu diarepkeun dileupaskeun sareng ISO na aya dina bagian anu biasana tina Proyék Debian. Janten: Kami parantos gaduh "Debian 11 Bullseye" pikeun nyobaan, make terasrasakeun!

Debian 11 Bullseye: Katingali Leutik dina Masang Debian Anyar

Debian 11 Bullseye: Katingali Leutik dina Masang Debian Anyar

Salaku tambahan, urang bakal ngabagi sababaraha beja panganyarna anu aya hubunganana sareng cenah dinten perayaan y ngaleupaskeun vérsi anyar.

Tapi sateuacan ngalebetkeun lengkep kana berita anu aya hubunganana sareng Dinten Debian 2021 dimimitian dina 14 / 08 / 2021, sapertos biasana urang bakal langsung ninggalkeun tautan a pos patali saméméhna jeung "Debian 11 Bullseye" dimana urang parantos nyebatkeun kamungkinan na tanggal pelepasan akhir. Janten, upami diperyogikeun, aranjeunna tiasa sacara gampil maca éta dina akhir maca ieu publikasi:

"nurutkeun inpormasi resmi ngeunaan Wiki de la Organisasi Debian, taun ayeuna mangrupikeun taun "Debian 11 Bullseye", kumargi, ieu mangrupikeun tonggong utama dina pamekaran sareng pelepasan versi ieu:

12-01-2021: Transisi sareng beku awal.
12-02-2021: Lemes beku.
12-03-2021: Katirisan atos.
17-07-2021: Total beku.
14-08-2021: Mungkin tanggal rilis terakhir."

Tulisan anu aya hubunganana:
Debian 11 Bullseye: Katingali Leutik dina Masang Debian Anyar

Dinten Debian 2021: Naon Anu Anyar pikeun Debian GNU / Linux Day 2021

Dinten Debian 2021: Naon Anu Anyar pikeun Debian GNU / Linux Day 2021

Naha Debian 11 Bullseye parantos dileupaskeun dina Poé Debian 2021?

Leres, kamari 14/08 ampir akhir dinten anjeunna dileupaskeun. Sakumaha nyatakeun dina publikasi panganyarna anu aya kamari, dina halaman wéb Berita mikro tina Proyék Debian sareng sabab tiasa disahkeun ku ISOs sayogi Dina salajengna link.

Inpormasi pikeun ngarayakeun Dinten Debian 2021

  1. El Dinten Debian diumumkeun sacara resmi pikeun 14 / 08 / 2021, tapi nyatana unggal taun éta dirayakeun dina sababaraha tanggal caket dieu di sababaraha penjuru dunya, sapertos anjeun tiasa tingali di handap ieu link.
  2. El Dinten Debian éta leres-leres unggal 16 Agustus unggal taun, dinten éta Proyék Debian. Kusabab tanggal éta hiji 16 / 08 / 1993, sakumaha nyatakeun ieu di handap link.
  3. Unggal vérsi stabil anyar tina "Debian 11 Bullseye" éta bakal dileupaskeun ngan ukur henteu aya kasalahan anu kapendak. Titik anu kahontal kamari sore, sakumaha anu kacatet di handap ieu link.

Ngabobol berita ngeunaan pembébasan Debian 11 Bullseye

  1. 23:40 – 14/08/2021: Debian 11 Bullseye parantos dileupaskeun: Ngajajah berita
  2. 23:31 – 14/08/2021: Dina kasus Debian 11 Bullseye, suite kaamanan diganti nami bullseye-security, janten pangguna kedah adaptasi file daptar sumber APT sareng setelan saluyu nalika ningkatkeun. Ngajajah berita
  3. 23:14 – 14/08/2021: Upami sistem anjeun nyaéta Debian 9 (Stretch) atanapi sateuacanna, punten turutan pitunjuk ieu Debian 10 Catetan Ngaleupaskeun pikeun ningkatkeun ka Debian 10 (Buster) heula teras anjeun tiasa ningkatkeun kana Debian 11 Bullseye. Ngajajah berita
  4. 23:08 – 14/08/2021: Debian 11 Bullseye ngiringan kana Repository caket anjeun! Upami anjeun henteu tiasa ngantosan deui, gambar CD ayeuna sayogi di handap ieu link. Ngajajah berita

Inpormasi resmi, berita sareng pembaruan resmi ngeunaan Debian GNU / Linux

Janten langkung mutahir dina Proyék Debian tautan ieu tiasa sering digali:

Ringkesan: Rupa-rupa terbitan

Resumen

Pondokna, ieu Dinten Debian 2021 versi anyar anu diantos-antos tina Proyék Debiandisebut "Debian 11 Bullseye" Sareng ngan ukur tetep kanggo pangguna anu sumanget sareng pihak anu resep pikeun ngaunduhna pikeun nguji éta, anggo na terasrasakeun atanapi mairan dina éta.

Kami arepkeun yén ieu publikasi bakal kapaké pisan pikeun sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi ageung pikeun paningkatan, kamekaran sareng difusi ékosistem aplikasi anu sayogi «GNU/Linux». Sareng tong lirén ngabagi éta ka batur, dina halaman wéb paporit, saluran, grup atanapi komunitas jaringan sosial anjeun atanapi sistem olahtalatah. Akhirna, buka halaman bumi kami di «TiLinux» pikeun neuleuman langkung seueur berita, sareng ngiringan saluran resmi kami Telegram ti DesdeLinux.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.