GNU / Linux Desktop Days: Wallpaper Wéb pikeun Ngagungkeun

GNU / Linux Desktop Days: Wallpaper Wéb pikeun Ngagungkeun

GNU / Linux Desktop Days: Wallpaper Wéb pikeun Ngagungkeun

Diantara seueur pangguna anu gairah tina sagala rupa Sistem operasi gratis sareng terbukaatawa GNU / Linu Distrosx, aya adat atanapi prakték ngaoptimalkeun sareng ngadamel pribadi sami-sami mungkin, pikeun nunjukkeun ka aranjeunna kaahlian jeung poténsial tina ieu.

Khususna, perkawis personalization tina GNU / Distros Linux ngarujuk, biasana dina seueur kelompok atanapi Parangkat Lunak Gratis sareng Komunitas Kodeu Gratis, pokus kana aspék anu meja, nekenkeun kana Wallpaper (Wallpaper) ditingalikeun. Ku alatan éta, dina pos ieu kami hoyong nunjukkeun sababaraha situs wéb anu mangpaat sareng pikaresepeun tina Wallpaper yén urang tiasa didatangan sareng dianggo pikeun tujuan éta.

Dinten Desktop GNU / Linux: Perkenalan

Sateuacan nuliskeun lengkep kana mata pelajaran éta kami nyarankeun maca sareng / atanapi marios sababaraha publikasi kami anu aya hubunganna sareng optimasi sareng kustomisasi ti urang Sistem operasi gratis sareng terbuka:

Tulisan anu aya hubunganana

Ngaropea GNU / Linux kalayan Grub Customizer
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngarobih Sistem Operasi GNU / Linux kami?

"Unggal Distro ngagaduhan aplikasi sareng trik khusus nyalira pikeun ngarobih kalayan cara anu épisién sareng épéktip, tapi aya seueur anu umum sareng dipendakan dina repositori masing-masing. Dina ieu publikasi kami bakal nyobian nyebatkeun sareng ngajelaskeun anu paling dikenal sareng paling umum pikeun sadaya Distros, dina raraga ngadukung pangguna Parangkat Lunak Gratis sareng Dunya GNU / Linux pikeun ngahontal tujuan kustomisasi sareng optimalisasi masing-masing Distros.".

Aplikasi pikeun ngaoptimalkeun GNU / Linux
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaoptimalkeun Sistem Operasi GNU / Linux kami?

"Dina hal anu merhatikeun kami pikeun ieu publikasi, tips atanapi rekomendasi bakal aya dina tingkat anu logis, sapertos panggunaan aplikasi atanapi ngalaksanakeun tindakan téknis anu ngamungkinkeun urang ngajaga tingkat performa sareng operasional Sistem Operasi kami anu luhur kalayan biaya nol. ".

Salaku tambahan, urang gaduh publikasi anu disebut «Anyarkeun sareng ngaoptimalkeun MX-Linux 19.0 sareng DEBIAN 10.2 saatos dipasang»Éta ngagaduhan eusi anu pikaresepeun pikeun dipikanyaho sareng dilarapkeun.

Dinten Desktop GNU / Linux: Eusi

Wallpaper Wéb pikeun Poé Desktop GNU / Linux

Situs Top

  • Desktopografi: http://desktopography.net/
  • Wallpaper HD Gratis: http://freehdw.com/
  • Wallpaper HD: https://www.hdwallpapers.net/
  • HD Wallpaper Dina: https://www.hdwallpapers.in/
  • Wallpaper pikét: https://pickywallpapers.com/
  • Wallpapering Sosial: https://www.socwall.com/
  • Dompet: https://wallhaven.cc/
  • WallpaperFX: https://wallpaperfx.com/
  • WallpaperHub: https://wallpaperhub.app/
  • WallpaperUP: https://www.wallpaperup.com/
  • Kahiyangan Wallpaper: https://wall.alphacoders.com/
  • Wallpaper Karajinan: https://wallpaperscraft.com/
  • Loka Wallpaper: https://wallpapersite.com/
  • Xtra Wallpaper: https://www.xtrafunds.com/

Anu séjén pikaresepeun

  • ArtStation - Artworks: https://www.artstation.com/search?q=wallpapers&sort_by=relevance
  • 3D HD Desktop Wallpaper: http://www.bhmpics.com/3d-desktop-wallpapers.html
  • Konsép Dunya Seni: http://conceptartworld.com/
  • DET :: Seni Kaulinan: http://deadendthrills.com/
  • HD Wallpaper Pexels: https://www.pexels.com/search/HD%20wallpaper/
  • Desktop Sederhana: http://simpledesktops.com/
  • Vladstudio Wallpaper: https://vlad.studio/en/wallpapers/
  • Wallpaper dina DeviantArt: https://www.deviantart.com/search?q=Wallpaper
  • Bursa Wallpaper: https://wallpaperstock.net/
  • Wallpaper Unsplash: https://unsplash.com/t/wallpapers
  • WallpaperWide: http://wallpaperswide.com/
  • Wallpino: https://www.wallpino.com/

Kuring miharep éta sanggeus didatangan sababaraha atanapi sadayana, éta jaba wallpaper, di dieu disebatkeun seueur mendakan wallpaper idéal salajengna anu tiasa dianggo, sapertos ieu Dinten meja tina Grup atanapi Komunitas anjeun.

GNU / Linux Desktop Days: Miracles 2.0

Akhirna, bérés kuring ngantepkeun anjeun dina top gambar saharita, screenshot kuring Desktop GNU / Linux, dimana anjeun tiasa ningali yén kuring nganggo wallpaper stellar, ngagunakeun gambar anu katelah "Rukun Ciptaan", anu dicandak ku NASA Hubble Spasi Teleskop. Pilar ieu mangrupikeun bagian tina daérah leutik di Elang Nebula, daérah anu lega di formasi bintang 6.500 taun cahaya jauhna ti bumi.

Peryogi dicatet yén GNU / Linux Distro Kuring nganggo, éta kustomisasi ekstrim sareng optimasi tina MX-Linux 19.1, anu kuring nyauran Kaajaiban 2.0. Kang, moal lami deui kuring bakal masihan koméntar dina publikasi anu salajengna.

Gambar umum pikeun kasimpulan artikel

kacindekan

Kami arepkeun ieu "gunana tulisan saeutik" ngeunaan kami pisan ngaapresiasi «Días de Escritorio», khususna ngeunaan sababaraha halaman wéb anu mangpaat sareng pikaresepeun ti Wallpaper yén urang tiasa didatangan sareng dianggo pikeun tujuan éta; janten seueur minat sareng kagunaan, Kanggo sadayana «Comunidad de Software Libre y Código Abierto» sareng kontribusi hébat kana difusi ékosistem aplikasi éndah, gigantic sareng ngembang tina «GNU/Linux».

Sareng kanggo langkung seueur inpormasi, tong teras-terasan ngadatangan naon waé Perpustakaan online Como OpenLibra y jedit maca buku (PDF) ngeunaan topik ieu atanapi anu sanés daérah pangetahuan. Kanggo ayeuna, upami anjeun resep ieu «publicación», tong lirén ngabagi na sareng batur, di anjeun Situs wéb paporit, saluran, grup, atanapi komunitas tina jaringan sosial, langkung saé gratis sareng kabuka salaku Mastodon, atanapi aman sareng pribadi sapertos telegram.

Atanapi kantun didatangan halaman bumi kami di TiLinux atanapi lebet kana Saluran resmi Telegram ti DesdeLinux maca sareng milih ieu atanapi publikasi menarik anu sanés dina «Software Libre», «Código Abierto», «GNU/Linux» sareng topik-topik sanés anu aya hubunganana sareng «Informática y la Computación»jeung «Actualidad tecnológica».


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.