Ngalereskeun masalah pikeun masangkeun alat Bluetooth Audio dina Xubuntu.

Henteu mendakan nanaon dina basa Spanyol dina masalah éta, kuring ngabagi kumaha kuring ngajawab masalah anu sigana saderhana ku jawaban anu hésé.

Buku catetan kuring gaduh Bluetooth, kuring dipasang Xubuntu 14.04 sareng tiasa dianggo pikeun nyambungkeun Android kuring. Tapi nalika nyobian ngupingkeun musik sareng alat éksternal (nganggo adaptor H163), alat-alatna dikenalkeun alatna tapi henteu tiasa dianggo salaku kaluaran audio, éta henteu tiasa "nyapasangkeun" na. Pesen kasalahanna nyaéta: "Sambungan gagal: Setup aliran gagal."

Kuring ngingetan yén Xubuntu distro, sapertos kulawargana, parantos ngagaduhan PulseAudio sareng Blueman Device Manager 1.23 dipasang.

Solusi na dicandak dina blog ieu dina Basa Inggris. Aranjeunna nyarios yén aranjeunna nganggo dina linux mint; éta masih dianggo pikeun kuring dina turunan Debian kuring.

Sakumaha anu dijelaskeun, kuring kedah nerapkeun dua léngkah:

Pastikeun iket anu diperyogikeun dipasang. Dina kasus kuring éta TEU dipasang sacara standar dina distro:

sudo apt-get install pulseaudio-module-bluetooth

Sakali dipasang, éta tetep henteu tiasa dipasangkeun sareng leres, dimana kuring lebet kana terminal:

pactl load-module module-bluetooth-discover

Sareng éta waé, ayeuna kuring ngupingkeun musik (sareng waspada) sakumaha mistina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

36 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Marcelo cenahna

    Mangpaat pisan. Nuhun kana inpo na.

    1.    eneas_e cenahna

      Sawangsulna! Ideu na nya 😉

  2.   ergo cenahna

    Hatur nuhun pisan kana inpormasi na. Éta tiasa dianggo dina debian jessie masang bungkus sareng reboot. Sareng kuring mikir yén sababaraha firmware leungit 😛

    1.    eneas_e cenahna

      Mangrupikeun salah sahiji solusi anu kusabab éta saderhana henteu dipikirkeun anu mimiti sareng mimiti milarian teu perlu!
      Salam!

  3.   Pedro cenahna

    Koméntarna saé, tapi aya kamungkinan paréntah "pactl load-module module-Bluetooth-Discover" bakal dimuat langsung saatos ngamimitian.

    Kuring ngagaduhan Xubuntu 14.04 sareng unggal-unggal kuring ngamimitian sareng hoyong nyambungkeun audio kana spéker Bluetooth kuring, kuring kedah nyerat paréntah éta di terminal. Langkung saé upami setélan disimpen janten anjeun henteu kedah ngulang léngkah anu sami unggal waktos.

    1.    Cijulang cenahna

      Edit file ieu /etc/pulse/default.pa atanapi ~ / .config / pulsa / default.pa

      Sareng nambihan di akhir
      modul modul beban-Bluetooth-manggih

      Kuring nyobian Xubuntu 15.04 sareng kuring kedah masang sababaraha bungkus, ngonpigurasikeun blueman, pavucontrol, ngaéksekusi paréntah dina pos ieu. Bisi kuring file ngalebetkeun ieu:

      .ifexists modul-blu Bluetooth-discover.so
      modul modul beban-Bluetooth-manggih
      .endif

      Janten sigana henteu perlu nambihan garisna, margi upami anjeun masang file pulseaudio-module-bluetooth kedah di-autoload. Nanging kuring henteu tiasa nguji éta sabab kuring aya di livecd sareng sadayana dihapus dina restart. Upami anjeun nambihan paréntah ieu sareng éta tetep henteu jalan sacara otomatis maka bug kedah dilaporkeun ka Kuring henteu weruh saha.

  4.   Abel cenahna

    Alus teuing! Éta hasil pikeun kuring, anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngarobah setélan kaluaran audio, sareng éta waé.
    Deui, hatur nuhun pisan kana solusina, éta parantos ngabantosan seueur.

  5.   Ricardo Manuk cenahna

    Hébat hatur nuhun pisan kana anu ngabagi

  6.   Koswara cenahna

    Hatur nuhun. Éta parantos sumping tina mutiara. Upami aya anu pantes, éta tiasa dianggo dina headset Bluetooth NGS artica.

  7.   Antonio cenahna

    leungeun suci, hatur nuhun pikeun dua paréntah

  8.   Jose cenahna

    hatur nuhun corduroy inpo alus teuing direngsekeun masalahna diapresiasi

  9.   JUNIOR MASIAS cenahna

    HATUR NUHUN PISAN!!!! SADIRU HAYANG JEUNG TEU PERNAH NGADAPNA, 10000 POIN 😀

  10.   Lola cenahna

    Kuring ngalaman masalah dina nyambungkeun alat audio Bluetooth kana PC mint linux kuring. Kuring parantos nuturkeun paréntah anjeun tapi nalika masang
    pactl beban-modul modul-Bluetooth-manggih
    Kuring meunang kasalahan sareng teu aya cara pikeun ngadangukeun musik ngalangkungan bluetooth.

  11.   Lola cenahna

    Abdi gaduh masalah anu sami sareng alat bluetooth, kuring parantos nuturkeun paréntah anjeun tapi di terminal nalika kuring masang modul-modul pactl beban-modul-blu-blu-Discover
    éta ngawartosan kuring: kasalahan sambungan: sambungan ditolak
    sareng henteu jalan….

  12.   unai cenahna

    Hatur nuhun pisan!! sampurna !!

  13.   kaku cenahna

    Pos anjeun ngalayanan kuring pisan. Tapi kuring ngagaduhan masalah anu sanés. Unggal-unggal kuring ngalebetkeun alat Bluetooth kana port usb; netbook kuring pareum. Sareng upami netbook kuring dimimitian ku anu sami dilebetkeun, saatos mareuman bluetooth, nalika nyabut alat tina port usb, netbook dipareuman.
    Kuring gaduh sistem Debian Jessie 8 anu diénggalan. Naha bakal aya solusina? Sigana mah éta sauyunan tina sababaraha modul kernel.

  14.   sonimatrix cenahna

    Hatur nuhun rerencangan, upami éta hasil, anjeun kedah ngabalikan deui sareng éta waé.

  15.   cahaya cenahna

    Sampurna !!
    Nuhun kana pangageungna

  16.   migueluribe2 cenahna

    Hatur nuhun pisan kana pangsaéna, éta manpaat pisan, éta anu kuring butuhkeun sareng teu tiasa direngsekeun.

  17.   Anonimo cenahna

    Hatur nuhun pisan. Mangpaat pisan

  18.   henteu aya namina cenahna

    hatur nuhun

  19.   Mkveli cenahna

    HATUR NUHUN!!!!! Anjeun ngahemat kahirupan kuring!

  20.   Gustavo cenahna

    Éta efektif Hatur nuhun

  21.   Victor cenahna

    hahahahaha hatur nuhun pisan kanggo sadayana solusi anu sakuduna ieu ieu anu dianggo pikeun kuring ... anjeun lalaki anu hadé

  22.   Kawat cenahna

    Solusi na dianggo sampurna, Alus !!!

  23.   Sony cenahna

    Dina waktos nyapasangkeun Bluetooth sareng alat naon waé, kuring henteu tiasa deui nganggo internét, naha ku wifi atanapi kabel, aranjeunna terang upami palabuan tiasa nyababkeun konflik atanapi aya anu kajadian anu sami sateuacanna hatur nuhun pisan kuring nganggo Debian 9

  24.   chivodev cenahna

    sobat anu saé, éta damel dina debian 9.4 strecht….

  25.   Kuzuri cenahna

    Anu sepuh anu hadé éta dianggo pikeun kuring, dina Kali Linux, hatur nuhun pisan! Teu tiasa nyambung kana hal sacara standar, éta numbu tapi gagal teras nyambung engké. Ayeuna ku ieu langsung, butuh sababaraha konfigurasi tambahan pikeun milih kaluaran audio standar.
    jenius.

  26.   agustin barrios cenahna

    masterooooooooooooooooooooooooooo !!!!

  27.   Juan Antonio Diaz cenahna

    Pos anu saé pisan, hatur nuhun pisan. Éta damel saé dina Ubuntu MATE 18.04.3 LTS

  28.   drbiker cenahna

    Alus pisan !! Éta damel pertama kalina dina DEBIAN 10 !! Hatur nuhun!!

  29.   Micaela cenahna

    Éta henteu dianggo pikeun kuring! Abdi henteu terang kunaon. Abdi gaduh Linux Mint. Nalika kuring nempatkeun paréntah »pactl load-module module-bluetooth-Discover» Kuring ngagaduhan Kasalahan: «modulisasi awal gagal». Alat Bluetooth kuring didaptarkeun, tapi kuring henteu tiasa nyambungkeunana.
    Sababaraha bantosan?

  30.   Agustín cenahna

    Hatur nuhun pisan!

  31.   Bolivar cenahna

    Oh hatur nuhun, kuring henteu percanten yén éta masih jalan dina debian 11

  32.   ketahanan cenahna

    Kuring ngagaduhan masalah anu sami di KDE Neon sareng saatos googling kanggo sababaraha waktos éta paréntah ieu anu méréskeun pikeun kuring.

    sudo apt masang Bluetooth Bluez Pulseaudio-modul-Bluetooth

    Kuring miharep éta ngabantuan batur, salam!

  33.   Jaime Alejandro Morales Rendon cenahna

    hatur nuhun éta dilayanan kuring pisan kedah