tangtu diajar kumaha janten administrator linux

Janten Administrator Linux

Diajar janten pangurus Linux ayeuna sanés tantangan anu sesah tapi urang tiasa nyarios yén upami éta ...

Manajer kecap akses

Aksés aman jeung manajer sandi

Anjeun nampi pesen nganggo tautan kana situs anu anjeun bahkan henteu émut aya; anjeun lebet sareng aranjeunna naroskeun ka anjeun ...

Ukur kagancangan HDD ku dd

Sababaraha bulan ka pengker kuring ngantepkeun anjeun tulisan ngeunaan cara ngukur laju HDD ku hdparm, ogé dina anu ieu ...

Cron & crontab, dipedar

Lucain nyebarkeun sababaraha waktos ka pengker tutorial anu saé pisan ngeunaan cron sareng crontab anu saur kuring pantes dibagi….

MAME sacara resmi muka sumber

Nya, kuring sanés sepuh, tapi upami kuring meunang nostalgia sareng kuring resep kaulinan arcade, tong nangtoskeun kuring! Nya ...

Firefox dina Debian

Tip sareng Add-on anu pikaresepeun pikeun Firefox

Naha anjeun hoyong mendakan pilihan disumputkeun tina Firefox? Naha anjeun badé ngaropea sareng nyaluyukeunana sareng kabutuhan anjeun? Di dieu kami nunjukkeun anjeun sababaraha trik sareng asesoris

Ngadamel sareng maca kode QR tina terminal

Di dieu kami ngajelaskeun kumaha carana ngadamel kode QR langsung ti terminal di Linux, paréntah anu saderhana sareng intuitif bakal cekap pikeun ngarobih téks kana QR.

Teu tiasa kabur telnet? Ieu solusina!

Di dieu kami ngajelaskeun kumaha carana kaluar, kabur tina telnet nalika urang teu tiasa nutup sési éta, nalika urang ukur ningali dina terminal ^ C, éta sadayana saderhana pisan.

Motong Pidéo dina Linux nganggo Kdenlive

Kdenlive mangrupikeun éditor pidéo anu sanés saderhana. Di dieu urang bakal nunjukkeun kumaha motong pidéo ku cara saderhana sareng lengkep, sareng gambar sareng pidéo.

Pasang Openbox dina Arch Linux

Perhatian!: Sateuacan masang Openbox, anjeun kedah masang Basic Graphic Environment (Xorg) sareng Video Driver, upami henteu ...

Pamasangan KDE dina Arch Linux

Perhatian!: Sateuacan masang KDE, anjeun kedah masang Basic Graphical Environment (Xorg) sareng Video Driver, upami henteu ...

Konfigurasi Dasar Arch Linux

Sateuacanna, kami dipasang XORG sareng plugins na siap dianggo, tapi éta dugi ka kami pikeun ngonpigurasikeun sababaraha rinci alit ...

Portal 2 Béta ayeuna sayogi

Sareng tungtungna salah sahiji dinten anu paling diantisipasi pikeun sérver (sareng seueur deui anu sumping). Via RootGamer I ...

sumber parangkat lunak

Ngatur gudang PPA di Ubuntu

Naha nambihan Repository PPA upami urang parantos gaduh rébuan program nganggo Repository resmi Ubuntu? Payil…

OS dasar

Naha cobian Linux?

Upami anjeun nembé kana "dunya Linux", tulisan ieu bakal masihan anjeun sababaraha ideu dasar naha anjeun kedah ...

Ngauningaan VLC secara jero

Kami parantos nyarios seueur ngeunaan VLC anu parantos aya di DesdeLinux, tulisan ieu nyobian ngumpulkeun seueur tip anu parantos kami terbitkeun di dieu ...

<º Kaulinan: Verminian Trap

Dinten ieu kuring nyandak anjeun pertandingan terakhir tina Locomalito anu hébat: Verminian Trap. Dina kaulinan ieu modul rohangan anjeun parantos katingali ...

Tutorial: Gaya OS SD SDE

Ieu tulisan anu kuring parantos ngantosan sababaraha waktos dimana kuring bakal nunjukkeun kumaha kéngingkeun pisan ...

Ardor 3: Bubuka

Kuring miharep anjeun parantos nyiapkeun GNU / Linux anjeun pikeun audio latency anu rendah, sabab kami badé ngamimitian damel.

Saha anu nganggo GNU / Linux?

Tulisan anu pikaresepeun anu kuring mendakan di humanOS dimana rangkay inpormasi disusun anu nyaritakeun di juru mana ...

Google Ayeuna-gaya Conky

Naha anjeun kersa gaduh setelan Conky kalayan karakteristik gaya "kartu" tina Google Ayeuna? Kalebet sareng kuring mendakan kumaha ngadamelna ...

Pasang sareng atur Debian Wheezy

Dinten ieu kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha cara masang Debian Wheezy sareng KDE kumargi éta lingkungan anu kuring resep sareng ...

Sabayon sareng qgtkstyle

Nya, kuring nyandak tutorial saderhana ieu pikeun tiasa ngaktipkeun tampilan Gtk kanggo aplikasi Qt di qtconfig, nalika anjeun ...

Compiz mandiri

Kusabab anjeun mimiti nganggo GNU / Linux salah sahiji hal anu paling narik panon nyaéta épék sareng pungsionalitas ...

Warnaan log anjeun ku CCZE

Jalma anu damel sareng sérver atanapi nganggo GNU / Linux umumna terang yén salah sahiji sumber inpormasi anu pangsaéna ...

[Inkscape] Pengantar Inkscape

Tadina kuring ngagaduhan rencana pikeun nyiptakeun sababaraha tutorial ngeunaan fungsi sareng trik anu tiasa urang anggo dina Inkscape, tapi pikeun ...

CD minimal Ubuntu

Tulisan ieu diterbitkeun dina Taringa ku pangguna anu nyebut dirina Petercheco sareng anu nyungkeun kuring nempatkeun ...

kumaha

Komprési multi-inti dina Linux

Ayeuna seuseueurna mesin gaduh dua atanapi langkung inti. Kusabab kitu, upami anjeun hoyong komprési langkung gancang, anjeun tiasa ...

Éntri: equo. Ngamutahirkeun kernel.

Hayu urang nyandak tulisan ieu salaku tuluyan tina anu sateuacanna ngeunaan equo, sareng kuring nyarios ieu kusabab kuring bakal nyarios ngeunaan fungsi sanés anu ngagaduhan equo. Mimiti aya ...

Pilihan konci layar ultra-lampu

xscreensaver tiasa janten pilihan anu leres. Nanging, upami anjeun resep kana minimalism atanapi nganggo lingkungan desktop ultra-lampu, ...

Nyaring dasar nganggo grep

Salah sahiji paréntah anu kuring paling anggo dina terminal nyaéta grep, bahkan langkung ti cd atanapi ls. grep gaduh ...

Pasang otomatis dipasang ku fstab

Kadang-kadang urang peryogi partisi pikeun dipasang sacara otomatis nalika sistemna diangkat. Cara anu leres pikeun méréskeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun ...

kumaha

Programming dina bash - bagian 3

Pikeun ngahijikeun konsép kami, kami bakal diajar 2 alat anu gunana pikeun program anu tiasa dianggo sampurna di Bash. Diajar ...

Xenix, Microsoft's Unix.

Ti Microsoft moal aya anu ngareuwaskeun kuring deui. Kuring parantos nalungtik sareng marios sajarah perusahaan munggaran anu ...

Programming dina bash - bagian 2

Bagian kadua mini-tutorial ieu ngeunaan program Bash, dimana urang diajar ngagunakeun siklus sareng alat-alat sanés anu bakal ngabantosan urang ...

BE :: Instalasi Shell sareng Konfigurasi

Kuring parantos nyaritakeun ngeunaan BE :: Shell, sareng dina tulisan ieu, kuring bakal ngajelaskeun saléngkah-saléngkah kumaha urang tiasa masang éndah ieu ...

Instalasi OpenBox sareng Kustomisasi

Halo kolega, dinten ieu kuring masihan anjeun pitunjuk saderhana ngeunaan cara masang sareng ngonpigurasikeun Openbox. Pikeun seueur éta ngalawan dipikanyaho, ...

Cabut garis duplikat tina file

Abdi ngadamel kamus kecap akses anu paling sering dianggo, anu populer atanapi sering dianggo ku pangguna (… tong naros…

Pilarian rangkep canggih nganggo Aptitude

Aptitude mangrupikeun alat anu ngabantosan urang pikeun Pasang / Cabut / Purge / Pilarian program anu parantos kami pasang dina Debian sareng turunan. Anggo na nyaéta ...