Nguji hantuBSD

Kumaha perkawis éta? Wajar lamun aya anu ngamimitian dina GNU / Linux, aranjeunna kaserang kaserang versiitis, aya anu henteu. Abdi…

Linux pikeun Dummies.

Linux for Doomies mangrupikeun presentasi anu kuring damel pikeun proyék anu urang laksanakeun di kota kuring ...

Gambar dicandak tina Webupd8 sareng dirobih kanggo Fromlinux

Masalah warna dina pidéo flash

Kamari ti mana waé kuring ngantepkeun beban pidéo dina YouTube sareng nalika kuring ngajalankeun éta sadayana katingali ...

LXDE

Sababaraha tips pikeun LXDE

LXDE mangrupikeun Lingkungan Desktop anu saé pisan, sakumaha seueur urang terang, nawiskeun salaku fitur utami, panggunaan anu saé ...

Gedit siap dianggo

Gedit… pikeun programer

Sawatara waktos ka pengker kuring kantos nyarios ngeunaan Sublime-text, éditor téks anu lengkep pisan, sareng seueur fungsina….

LightScribe dina Linux

LightScribe (dina basa Spanyol «Escritura por Luz (laser)») mangrupikeun téknologi anu dikembangkeun ku HP sareng LiteOn anu dirancang pikeun labél payun ...

Manual instalasi pondok ArchBang

Di dieu urang bakal ningali kumaha urang tiasa masang distribusi ieu anu disebut ArchBang. Pikeun anu henteu terang, ArchBang mangrupikeun distro anu diturunkeun tina ...

Pitunjuk LMDE: Tinjauan Mimiti

Pikeun sadaya pangguna LMDE sareng pengikut blog, kuring nembé réngsé pituduh ngeunaan LMDE anu kuring parantos laksanakeun ...

Kumaha mupus cache Linux

Komputer anjeun henteu ngagaduhan seueur mémori anu sayogi? Sakali anjeun ngamimitian muka seueur program, naha éta mimiti tiasa hasil pisan? Oké,…

Jaringan sosial gratis

Upami urang nyarioskeun ngeunaan jaringan sosial, urang nyarioskeun privasi sareng nétral. Di hiji sisi, teu aya anu ngajamin yén data anjeun bakal tetep ...

Naon bedana sudo sareng su?

Sababaraha dinten ka pengker kuring nampi pamundut ti Miguel, anu maca blog biasa sareng komentator anu wajib, ngeunaan ...

6 dimensi software gratis

Tulisan ieu, ditulis ku Thierry Carrez sareng diterbitkeun dina basa Inggris dina blogna Ningali fnords, jelas disintésis…

Sebaran Linux kanggo murangkalih

Teu aya cara anu langkung saé pikeun ngamajukeun Linux sareng ngarobih sababaraha mitos na (sapertos kompleksitasna anu ekstrim, jst.) ...