Distros Linux anu paling geekiest

Naha anjeun pikir anjeun terang sadayana distro Linux? Anjeun boga adina atanapi putra rumaja rék ngarérét Di handapeun dunya tina pingguin sareng perangkat lunak gratis? Pilarian terang naon distro éta Richard M. Stallman cicingeun ngagunakeun.

1. Justin Bieber Linux

Sareng blurb dina halaman wéb na anu paling seueur: "Henteu nganggo Windows. Entong homo sareng nganggo JBL! »
WTF !!

2. Hanna Montana Linux

Teu tiasa nyarios.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

18 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rockston backston cenahna

    Nooo!, Kunaon Naha aranjeunna ngalakukeun éta? Kuring henteu kantos ngarep-ngarep kedah ningali Linux sareng Bieber dina kalimat anu sami.

  2.   kawani cenahna

    Ningali sadayana anu dicarioskeun masihan kuring yén éta retak ***** sareng nalika éta masang sareng nalika éta parantos dipasang éta henteu lirén masihan ciuman kana layar komputer, éta tiasa masang éta sareng seueur deui

    Naon koméntar konyol sareng murangkalih kuring, tapi kuring henteu tiasa mikir anu sanés

  3.   Paqco Suarex cenahna

    chidisimo !!

  4.   localhost cenahna

    naon distro bodo

  5.   Daniel cenahna

    Daripada nyarios geeks mah kedah nyarios bodo 🙂

  6.   Tingali ka kuring, Abdi Anonim! cenahna

    Anjeun leres-leres jelema bodo, naha aranjeunna ngawartosan anjeun?

    Biebian:
    Proyék anu lahir tina lulucon dina / g / hiji wengi yén saurang lalaki nyarios: "Kuring bakal ngadamel distro Justin Bieber", sebutkeun nami

    Ngaran sapertos GNU Bieber, JustinOS, J-OS, BieberOS, Biestansoft, sareng sajabana ... tapi hiji jelema bodo nyarios: "BIEBIAN" sareng anjeunna resep, sareng aranjeunna nangtang ka anjeunna, énjingna, / g / gugah sareng téma ...

    Seueur jalma ambek ... serius, éta sepuh sareng pikaboseneun ayeuna, anjeun nyarios yén anjeun nyarioskeun Parangkat Lunak, muhun, ieu sababaraha tips anu anjeun kedah nuturkeun upami anjeun hoyong teras-terasan nyarioskeun perkawis parangkat lunak sareng internét:

    1.- Ngamutahirkeun.
    2.- Ngamutahirkeun.
    3.- Ngamutahirkeun.

    Sareng pamungkas ngeunaan banyolan éta, anjeun tukang bajo getih.

    Sareng perkawis Hanna Montana Linux, éta guyonan langkung lami tibatan blog ieu.

    CATETAN: Kuring terang anjeun henteu nyarios sacara serius ngeunaan "ngagunakeun" distribusi ieu, tapi kuring henteu nyarioskeun GNU Linux, kuring nyarios ngeunaan bagian "Internét" dina blog anjeun, mimiti sadayana, update diri anjeun, anjeun aya anu kadua unggal dinten di internét sareng anjeun merjuangkeun janten mutahir, upami henteu ... saha anu paduli kana internét?

    PS: Linux! = GNU Linux.

  7.   Tingali ka kuring, Abdi Anonim! cenahna

    Naha kuring kantos ngawartosan arti…. bodo?

    Upami ngaganggu anjeun yén aranjeunna nyebarkeun GNU Linux ngeunaan ieu, filsafat FOSS ngaganggu anjeun.

    Kunaon
    Kusabab numutkeun filsafat ieu, anjeun tiasa ngalakukeun naon waé anu anjeun pikahoyong ... naha anjeun terang?

    PS: Guru anu ngadamel distribusi éta (khususna Biebian), terang sahenteuna pikeun ngaganti layar bot, anu sahenteuna anjeun henteu nunjukkeun 🙂

  8.   Tingali ka kuring, Abdi Anonim! cenahna

    Leres, sabab anjeun guru abad ieu, leres? Anjeun luar biasa nalika nganggo GNU Linux, anjeun terang kumaha kernel Linux diprogram dugi ka koméntar terakhir anu ditulis ku X person, leres? ...

    ZEALOT, anjeun kanker anu ngarusak GNU Linux, hatur nuhun parantos ngiringan, énggal sumping deui.

  9.   kawani cenahna

    Nyuhungkeun kunjungan admin ku flamewar.

    Kuring nyingkahan mairan sabab kajadian yén troll ieu ngahina kuring

    Anu kuring terang nyaéta kuring mendakan aranjeunna lami-lami sareng kuring rada lucu

  10.   fer0 cenahna

    Linux masihan seueur kabébasan yén seueur jalmi teu siap atanapi henteu ngartos pisan atanapi langkung parah masih teu tiasa sabar.
    Kuring henteu ngabagi leres-leres naon waé tina sebaran ieu, tapi éta henteu masihan kuring hak ngadiskualikeun aranjeunna.

  11.   cococho cenahna

    hahahaha… hdp éta! Che, sigana kuring atanapi dina screenshot of guild anjeun nyaéta openbox damel salaku window manager sareng tint2 salaku panel anu langkung handap? … Sareng… urang kedah nyobian, hahahahaha

  12.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Koméntar diblokir.

  13.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Éta nami anu saé pikeun distro rumaja.

  14.   DrJuano cenahna

    Woww… aneh….!

  15.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Kacida ...

  16.   Hayu urang nganggo Linux cenahna

    Nyata pisan ... sanaos sigana, écés, aranjeunna ngamimitian salaku cara pikeun olok-olok parabot pasar.
    Surak! Paul.

  17.   Jaga Dreiii cenahna

    hahahaha tanpa kecap

  18.   Ikaros cenahna

    Naha anjeun henteu ngémutan 'The Cure' nyaéta Linux (The Cure is Linux) atanapi Anggo Linux 'U2' (Anggo Linux Anjeun ogé)? Janten para nonoman teu gaduh cita rasa anu bakal dijaga nalika aranjeunna déwasa, jam 13 kuring resep Britney Spears - dugi ka kuring diajar basa Inggris dina 15 taun sareng ngaduruk CD abdi o_0