Klep uap

Klep: berita anu pikaresepeun ...

Valve ngagaduhan berita pikeun para pengendali, ékspérimén anyar di Stea Labs, sareng kasus anu aya di pengadilan Perancis anu sangat aneh.

Logo Fedora

Naon pakét EPEL?

Kami ngajelaskeun naon waé bungkus EPEL anu tiasa anjeun anggo dina Fedora, sareng ogé dina Red Hat sareng CentOS ku ngamungkinkeun repos anu diperyogikeun

Endeavor OS

Endeavor OS: siap diluncurkeun

Endeavor OS, sebaran GNU / Linux énggal anu siap pikeun anjeun nyobian sareng ... panginten tiasa ngareuwaskeun anjeun ku sababaraha fitur na

Kotak tukang

BackBox Linux: distro kanggo pentesting

Backbox mangrupikeun sebaran anu dipikaterang pikeun pentés sareng kaamanan kaamanan anu dinten ieu urang resep nampilkeun anjeun upami anjeun henteu terang éta

Linspire néwak

Spygate: Linspire tiasa teras ...

Linspire, "mitra" anyar Microsoft sareng sababaraha bayangan ngeunaan distribusi GNU / Linux anu parantos dilahirkeun anu pura-pura janten Windows linuxero