Steamos Steam screenshot

SteamOS diénggalan pikeun ngumpulkeun sadaya berita dina Debian 8.11

Klep, jauh tina ninggali kamekaran SteamOS, ayeuna parantos ngaluarkeun versi stabil anyar distribusi GNU / Linux na. Sistem operasi dina émutan Upami anjeun resep kaulinan video sareng anjeun mangrupikeun gamer leres, anjeun bakal resep versi anyar SteamOS, kalayan fitur anyar Debian 8.11

NixOS: sebaran fléksibel sareng modern GNU / LInux

NixOS mangrupikeun salah sahiji distribusi GNU / Linux anu panginten henteu pati terkenal atanapi populér sapertos anu sanés, tapi éta seueur ngabuktoskeun. Janten dinten ieu kami nyungkeun tulisan ieu pikeun ningali manpaat anu ditawarkeun ku proyék pikaresepeun ieu ...

linuxconsole-2.5-pasangan

LinuxConsole: sebaran anu diarahkeun kana videogames

LinuxConsole mangrupikeun sebaran Linux anu dimuat ku rupa-rupa perangkat lunak sareng kaulinan sumber terbuka, kalayan fokus ka barudak sareng komputer lami. LinuxConsole ogé nyayogikeun dukungan kanggo seueur kartu grafik anu énggal sareng anu lami.

PamaénGS18.04

Versi anyar Voyager 18.04 GS LTS parantos dileupaskeun

Kamari versi anyar Voyager Gamers dileupaskeun, anu mangrupikeun lapisan kustomisasi Xubuntu anu diciptakeun ku pangguna Perancis pikeun adaptasi sistem sareng kabutuhna sareng ku jalanna waktos kuring nyandak kaputusan pikeun ngabagi lapisan ieu tina personalisasi sareng batur.

Q4OS TDE

Q4OS: sebaran sumberdaya rendah anu siga Windows XP

Q4OS mangrupikeun sumber terbuka sebaran Linux Jérman berbasis open-Debian kalayan antar muka, éta enteng sareng ramah pikeun pangguna novice, nawiskeun lingkungan desktop anu disebut Trinity, ogé katelah TDE Trinity Desktop Environment, sami sareng Windows XP sareng Windows 7 langsung.

robolinux

Versi anyar RoboLinux 9.2 ayeuna sayogi

RoboLinux ngagaduhan aplikasi anu ngadukung dirina pikeun ngamungkinkeun pikeun ngajalankeun aplikasi Windows dina sistem, aplikasi ieu nyaéta "StealthVM" anu dasarna mesin virtual. Ieu ngalir di tukang ngamungkinkeun urang pikeun virtualisasi édisi Windows.

OS Magpie

MagpieOS: sebaran Bangladeshi dumasar kana Arch Linux

Dinten ayeuna urang bakal nyandak kasempetan pikeun ningali distro Linux ieu anu praktisna énggal. MagpieOS mangrupikeun sebaran Linux anu didamel ku urang ngora Bangladeshi, ieu didamel kalayan tujuan saderhana nyiptakeun distribusi Linux nyalira.

Gentoo: Kusabab euweuh anu sampurna

Saperti unggal tempat, sareng komunitas, henteu aya anu tiasa sampurna, tapi di dieu urang bakal ngungkabkeun sababaraha mitos anu parantos ngurilingan Gentoo parantos lami.

Gentoo: Haté Sato

Sistem manajemén rangkep, Portage, mangrupikeun salah sahiji jinis sareng ngamungkinkeun pangguna Gentoo nguntungkeun tina unggal program.

Manjaro 0.8.13

Sayogi Manjaro 0.8.13 ..

Versi Manjaro 0.8.13 parantos dileupaskeun dinten ayeuna kalayan sababaraha parobahan anu cukup cool. Kami nunjukkeun sababaraha berita….

Nitrux

[Tinjauan] Nitrux 7.15 sayogi

Ngaliwatan Google+ kuring mendakan (ku panulisna nyalira, Uri Herrera) yén Nitrux® 7.15 ayeuna sayogi diunduh. Abdi gaduh ...

Ubuntu CE

Ubuntu CE: Sebaran pikeun agama

Ubuntu CE mangrupikeun sebaran dumasarkeun kana Ubuntu, anu nyayogikeun kami aplikasi anu raket patalina sareng agama Kristen.

Naon Anyar di Fedora 24

Kami parantos gaduh Fedora 24 sareng kami, salah sahiji distro anu dipikaresep di komunitas Linux. Ayeuna anjeun tiasa…

Manjaro Linux édisi 16.06

Versi anyar distro Manjaro parantos sumping, dina édisi na 16.06 salaku vérsi anu stabil sareng dingaranan Daniella. KA ...

NixOS 16.03 aya di dieu

Salami sababaraha minggu, versi 16.03 tina distro asal bebas ieu parantos sayogi sareng langsung ti Walanda, ...

Terang IP umum anjeun ti terminal

Cara saderhana minimal Kumaha-Kanggo kumaha terang atanapi ningali IP umum anjeun tina Linux, tanpa nganggo browser pikeun nganggo ...

Tips kanggo Canaima GNU / Linux 5.0

Salam, pamiarsa siber. Dina kasempetan anyar ieu kuring bakal masihan koméntar kana sababaraha tip téknis anu luar biasa anu bakal ngamungkinkeun anu ayeuna ...

AmayaOS 0.08 parantos dileupaskeun

AmayaOS mangrupikeun Sistem Operasi tipe UNIX, tapi henteu dumasar kana GNU / Linux, dirancang pikeun dianggo khususna dina komputer nganggo ...

Korora 23 sayogi!

Lagu remix terkenal Fedora, Korora, ayeuna dina angsuran ka-23! Saatos 3 bulan ti mimiti peluncuran ...

Manjaro sareng i3

Manjaro diénggalan

Jalma anu teu acan nyobian Manjaro kedah, sareng ayeuna aya seueur alesan tibatan kantos. Anyar tim parantos ngaluncurkeun ...

Sadia Tanglu 3

Kaluar tina oven aya Tanglu 3 "Chromodoris", distro berbasis uji coba Debian ti Mathias Klumpp. Ieu dibarengan ku ...

Layar wilujeng manjaro kayu manis 0.8.13

Sayogi Manjaro Kayu Manis 0.8.13

Aranjeunna parantos ngalaksanakeunnana deui. Waktos Ieu sareng Kayu manis. Tim Manjaro Linux parantos ngaluarkeun deui hiji desktop, parantos ...

Sayogi Mageia 5

Saatos sataun pamekaran, versi anyar Mageia tungtungna kaluar, para saderek. Kabaruan utami ...

Aduh Mandriva, Halo Fedora 22

Kamari urang terang yén Mandriva, perusahaan, nuju nutup. Kuring maca seueur koméntar sedih dina twitter ngeunaan ieu sareng kuring sadar ...

OzonOS sebaran pikeun videogames

Éta parantos lami dipikaterang yén pikeun maénkeun dina Linux anjeun kedah masang seueur hal pikeun ngajalankeun kaulinan Windows, Anggur, Playonlinux, ...

2 Warta pondok Debian

Di hiji sisi, saatos pamilihan anu paling kontroversial dina sababaraha bulan terakhir, Komite Téknis nampi anjeunna ...

RIP Crunchbang

Kuring parantos mutuskeun pikeun lirén ngembangkeun Crunchbang. Éta henteu janten kaputusan anu gampang sareng kuring parantos ngantunkeun mangbulan-bulan. Hésé ...

Tinjauan: Evolve OS Béta 1

Ikey Doherty mangrupikeun pangembang Linux Mint anu aktip pisan; khususna LMDE, tapi mutuskeun pikeun pindah jauh kusabab alesan pribadi sareng ...

Dahan Debian

Debian Jessie: Anggo saatos beku

Héi sadayana, dinten ayeuna kuring sumping ngawartosan anjeun ngeunaan pangalaman naon anu kuring parantos lengkep ngabagi deui ...

Bodhi linux

Aduh Bodhi Linux?

Pamekar kalungguhan Bodhi Linux Jeff Hoogland parantos ngumumkeun yén anjeunna bakal angkat.

Mageia_Thumb

Mageia 4: distro pikeun tumut kana akun

Tina pangalaman kuring, kuring parantos resep distro Mageia ti saprak didirikan, sareng kuring kedah nyarios yén éta stabil pisan sareng sampurna pikeun kuring. Cobi tingali kunaon.

Wallpaper Xubuntu

Xubuntu: Pangalaman Pamaké umum

Kami ngabagi pangalaman salah sahiji pangguna kami nganggo Xubuntu. Hayu urang tingali alesanana, kaunggulan sareng karugian anu anjeun mendakan dina distribusi ieu.

Genesis arkOS

arkOS: awan "pribadi" anjeun

Raspberry Pi hartosna révolusi di pasar téknologi kumargi ngamungkinkeun pikeun kéngingkeun komputer mikro, ukuran ...

RIP PearOS

Pernyataan ti David Tavares, pamekar PearOS. Ditarjamahkeun ku Rosa Guillén, disusun ku Yoyo Pear OS sareng Pear Cloud parantos ...

Abdi parantos Pikasieun!

Halo réréncangan, mugia anjeun ngagaduhan bulan Désémber anu saé. Sakumaha anjeun terang, batur sapagawean urang Yoyo Fernández ...

DistroView: Kubuntu

Naon Kubuntu? Kubuntu mangrupikeun sebaran Linux anu nganggo KDE salaku lingkungan desktop na. Éta dikembangkeun ku Blue Systems ...

DistroView: Xubuntu

Naon Xubuntu? Xubuntu mangrupikeun 'distro' atanapi 'rasa' tina sebaran GNU / Linux anu kawéntar, Ubuntu. Siga nami anjeun ...

Saatos masang Fedora 19/20

Halo babaturan ti desdelinux.net. Kuring parantos lami nganggona Fedora sareng XFCE dina PC desktop kuring sareng laptop kuring ngagentos ...

Sabulan sareng Manjaro Linux

Halo ka sadayana pamiarsa! Dinten ayeuna kuring datang pikeun ngalakukeun ulasan sakedik, atanapi langkung tepat, pikeun masihan koméntar kana pangalaman kuring sareng ...

Dupi anjeun mayar ElementaryOS?

Kuring ngamimitian tulisan ku nyarios dimana masalahna asalna. Tétéla ngalangkungan G +, Daniel Foré (pamimpin proyék ElementaryOS) naros ...

Canaima4 dina fase béta

Halo ka sadaya pamiarsa blog, nami abdi Yesus sareng ieu tulisan mimiti kuring pikeun DesdeLinux. Parantos…

Sayogi SolusOS 2 Alpha 9

Émut ka SolusOS? Leres, sebaran anu kuring nyarioskeun dina waktos éta dugi ka kacapean kana titik éta, éta ...

eOS - Mimiti anu hébat?

Dina sebaran basis Ubuntu, lahir bintang kalayan cahaya nyalira. Sareng sistem ieu kedah seueur ...

ZevenOS Néptunus 3.2 sayogi

Kuring parantos nyaritakeun ngeunaan ZevenOS Néptunus dina hiji waktos, sebaran anu ngagunakeun Debian Wheezy salaku pangkalan tapi kami ...

Odyssey sareng AMD part1

Kuring parantos nyéépkeun Saptu sareng kamari dinten Minggu ngonpigurasikeun PC sareng ngetés sababaraha hal sareng distribusi GNU / Linux. Salaku…

Fedora 19: Tinjauan Leutik

Bébas méja anjeun nganggo Fedora. Fedora mangrupikeun sistem operasi kanggo panggunaan sapopoe, dicirikeun ku gancang, stabil ...

ZevenOS Néptunus 3.1 sayogi

Kami parantos nyarios ngeunaan ZevenOS Néptunus di DesdeLinux, sebaran anu saé dumasar kana Debian anu ayeuna ngahontal vérsi na ...

Pangalaman Dasar (Béta) 2: Dendam

Hai, abdi elruiz1993, meureun anjeun ngingetan kuring ngeunaan Post klasik sapertos Pantheon: Pangalaman Dasar sareng Kumaha kéngingkeun WiFi (kartu…

RIP Fuduntu

  Nalika nyerat tulisan sateuacanna kuring terang ngeunaan ieu sareng éta pencét pisan. Andrew Wyatt, panyipta Fuduntu ...

Pendapat Clem leungit

Manuel de la Fuente parantos nyarios ngeunaan kumaha duanana Cinnarch sareng Manjaro ninggalkeun Kayu Manis sareng sadayana ku sababaraha alesan: 1)…

Tanglu Lain salah kebat?

Abdi ngaku. Kamari kamari kuring mendakan ngeunaan proyék anyar ieu anu disebut Tanglu sareng kuring janten bungah (panginten buru-buru). Tapi bakal Tanglu ...

Tanglu: Sebaran basis Debian

Kumaha upami, sakumaha judulna nyebatkeun, Tanglu mangrupikeun sebaran énggal anu bakal dumasar kana Debian Testing, sareng ...

Sareng anjeun…. SolydXK

  Édisi resmi LMDE KDE sareng Xfce dihentikan. Abdi hoyong hatur Schoelje pikeun karya hebat anu ...

CD minimal Ubuntu

Tulisan ieu diterbitkeun dina Taringa ku pangguna anu nyebut dirina Petercheco sareng anu nyungkeun kuring nempatkeun ...

Debian 7 Naon anu lami?

Dinten ieu kuring nyaritakeun ngeunaan sékrési RC mimiti Installer Debian sareng kuring nembé mendakan link ...

SolusOS 1.3 dileupaskeun

Tim SolusOS resep ngumumkeun pelepasan SolusOS Eveline 1.3. Ieu ketat pelepasan pangropéa, sareng ...

Fedora 18 kaluar

Tungtungna, 2 bulan telat, tapi tungtungna, Fedora 18 Sfera Sapi kaluar. Diantara novelty anu sanésna ngagaduhan: GNOME ...

Pos kahiji taun

Anjeun tiasa tingali yén tulisan kuring dina CUTI ditempatkeun dina waktos anu pas kusabab teu aya postingan énggal saatosna….

Aya unggal distro….

Laut bait parantos nyerat sakitar diskusi antara pendukung usaha ngahijikeun sareng panyokong ...

Logo Debian

Kunaon Debian?

Ieu tulisan anu kuring baca dina blog humanOS dimana pangarangna masihan sababaraha kriteria pribadi ...

sarap

Abdi .bashrc Debian Wheezy

Nya ... Dinten ieu kuring nyandak konfigurasi kuring tina. bashrc .. Naon anu matak pikaresepeun? Nya hal anu pangheulana nyaéta ngagaduhan ...

SLAX 7 RC1 Sadia

  Slax, distro portabel mitis dumasar kana Slackware, sayogi pikeun diunduh, Kaluaran Calon 1, anu ngagaduhan ...