Distribusi GNU / Linux

Rehabilitasi tina distro hopping

Numutkeun kana akun abdi, kuring parantos nganggo GNU / Linux ampir 2 taun. Éta mangrupikeun waktos anu teu tiasa diémutan upami dibandingkeun sareng ayana ...

Dreamlinux dilanjutkeun

Warta sedih sumping ka kuring ti Unixmen: Dreamlinux parantos dilanjutkeun. Alesanna? Aranjeunna henteu dikenal kanggo ayeuna….

Sabayon 10 kaluar

Fabio Erculiani nembé ngumumkeun ngaleupaskeun Isos Sabayon Linux 10 (ceunah éta isos, sabab pikeun ...

Generator Daptar Sumber Debian

Hai, abdi henteu terang naha anjeun terang éta, tapi pikeun énggal Debian, sigana tip ieu bakal aya gunana ... Milarian ...

Nguji hantuBSD

Kumaha perkawis éta? Wajar lamun aya anu ngamimitian dina GNU / Linux, aranjeunna kaserang kaserang versiitis, aya anu henteu. Abdi…

Sabayon Linux.

Salam, kuring parantos lami maca janten DesdeLinux sareng saur kuring parantos waktuna pikeun kuring nyumbangkeun hal ...

Nguji SolusOS 1.2 Eveline

Kamari elav ngawartosan ngeunaan sékrési SolusOS 1.2 Eveline, distribusi éta dumasar kana cabang Debian anu stabil ...

Debian umur 19 taun ayeuna

Dinten sapertos dinten ayeuna, tapi 19 taun ka pengker Ian Murdock ngumumkeun peluncuran vérsi mimiti ...

Damn Small Linux deui

Ngaliwatan DistroWatch kuring nembé terang yén mini-distro Damn Small Linux parantos aya deui, pikeun anu resep minimalis….

Oracle ngaco sareng CentOS

Sanaos nami Oracle disada sapertos musuh parangkat lunak gratis, mémang aya sebaran anu disebat Oracle Linux. Nyaéta…

Sayogi LMDE KDE Live DVD 201207

Sababaraha waktos ka pengker kuring nuju nyarioskeun peluncuran Linux Mint KDE 13 RC, sareng ayeuna kuring nyungkeun berita anu sanés ...

Nguji SolusOS 1.1

Saatos sababaraha dinten nyobian ngaunduh, tungtungna kuring tiasa nyobian SolusOS 1.1, sebaran anu didamel nganggo ...

Sayogi Linux Mint 13 OEM

Sékrési Linux Mint 13 OEM (Asli Equipment Produsén) parantos diumumkeun sareng Kayu manis sareng Mate salaku ...

Nguji Debian dina Netbook

Sapertos anu diarepkeun, Ubuntu henteu lami pikeun kuring dina netbook anu kuring anggo ayeuna, sareng kuring ...

Persatuan dina HP Mini Netbook

Kamari kuring kedah ngaleungitkeun Xubuntu tina Netbook anu kuring anggo ayeuna sareng kuring masang Ubuntu, janten kumaha ...

Mageia 2 parantos dileupaskeun

Kalayan sababaraha kawijaksanaan sareng saluyu sareng tanggal rilis, Mageia 2, garpu Mandriva, parantos dileupaskeun. Anyar ieu ...

Mandriva SA mekar

Salami dinten-dinten terakhir ieu, parantos seueur spekulasi ngeunaan kaputusan anu dilakukeun ku dewan direksi Mandriva SA, ...

Sayogi SolusOS Eveline 32 bit

Kaleresan, kamari kuring nuju nyarioskeun perkawis sebaran énggal ieu anu dina fase Calon Ngaleupaskeun, sareng dinten ayeuna ...

Sayogi Trisquel 5.5 STS Brigantia

Numutkeun ka Wikipedia: »Trisquel GNU / Linux mangrupikeun vérsi tina sistem operasi GNU anu ngagunakeun kernel Linux-libre. Tujuan utama ...

Pitunjuk pikeun milih distro

Dina papan gambar téknologi klub tarung aranjeunna parantos ngadamel grafik ieu anu kuring hoyong bagikeun sareng anjeun. Hiji grafik ...

Ngaoptimalkeun LMDE

LMDE Update Pack 4 resmi aya

Ngan sababaraha waktos ka pengker kuring nuju nyarios ngeunaan LMDE Update Pack 4 (UP4) sareng kami parantos parantos resmi nawiskeun pikeun ...

Ngaoptimalkeun LMDE

LMDE Update Pack 4 (Maju)

Parantos diumumkeun dina blog Linux Mint yén paket uji coba anu sayogi di Romeo parantos dipindahkeun ...

Coba Gnome 3.4 tina LiveCD

Upami anjeun pangguna Gnome, anjeun parantos tiasa nyobian vérsi 3.4 anu nembé dikaluarkeun nganggo Fedora LiveCD, ...

Trisquel 5.5 dina Libre Planet

Hai dulur, nembé dina édisi terakhir Libre Planet, Rubén Rodriguez (quidam), pamekar utama Trisquel GNU / Linux, nyaéta…

LMDE diropéa

Seueur pangguna LMDE (kalebet kuring sorangan) anu ngawadul yén distro kami henteu saluyu sareng ...

triskelion

Naha anjeun terang ... Trisquel?

Hayu urang mimitian ku sakedik sajarah: Nalika urang nyarioskeun perkawis perangkat lunak gratis 100%, biasana urang dikaitkeun langsung sareng Richard Stallman, ...

Pardus tiasa bangkrut

Dina milis pamekar Pardus salah saurang pengembang, Semen Cirit, parantos ngaluarkeun warta ieu ...

Nyetél sistem Debian campuran

Sakumaha seuseueurna parantos terang, Debian gaduh sababaraha cabang: Stable Testing Unstable (Sid) Tapi aya ogé kamungkinan ...

LMDE parantos bobo

Ngaluncurkeun LMDE parantos janten salah sahiji kaputusan pangénggal anu dilakukeun ku pangembang Mint Linux. Sanaos henteu ...

Sayogi ALDOS 1.4.2

Pernah sateuacanna di DesdeLinux kuring kantos ngawartosan ngeunaan distribusi ieu dumasar kana Fedora sareng dijaga ku Joel Barrios, panyipta sareng ...

Arch Linux vs Debian

Kuring mawa tulisan anu kuring tulis dina Hayu Paké Linux ti baheula nepi ka elav jeung KZKG ^ Gaara bakal eureun distorsi sareng Arch ...

Abdi resep ArchLinux tapi….

Sakumaha seueur anjeun terang, kuring parantos nganggo Archlinux salami dua dinten sareng kuring pikir parantos waktuna nyandak kasimpulan gancang ti ...

Layar utama

Log instalasi: Archlinux

Saatos KZKG ^ Gaara nyiptakeun USB stickable boot sareng .iso anu paling anyar anu disusun ku pamekar ArchLinux, kuring ngamimitian…

Gambar aya rébuan kecap

Pikeun pangguna sareng réréncangan Debian anu kenal kuring kuring ngan ukur pesen: Entong hariwang, éta mungkin sadayana ...

Mageia 2 Alpha1 sayogi

Dina minggu-minggu mimiti situs ieu, sakali kami masihan koméntar sareng rinci ngeunaan parobihan anu Mageia 2 tiasa bawa ka kami,…

Linux Mint 12 "Lisa" Sayogi

Seueur pangguna anu ngantosan berita ieu sareng akhirna Linux Mint 12 "Lisa" aya diantara kami, distribusi anu ...

Pinguy OS Mini 11.10 sayogi

Tina Webupd8 (gambar samemehna dicandak tina tulisan) aranjeunna ngabéjaan yén peluncuran Pinguy OS Mini, vérsi anu dikirangan Pinguy OS ...

OpenSUSE 12.1 sayogi

Ayeuna sayogi kanggo ngaunduh vérsi 12.1 of OpenSUSE, salah sahiji deui sebaran anu parantos pamitan ka ...

SUSE Linux Ubuntu Red Hat?

SUSE Linux parantos ngiringan proyék OpenStack, naha éta masih distro anu sanés anu ngagabung sareng ...

Log instalasi: Debian GNU / kFreeBSD

bian, Kamari kuring tiasa ngaunduh Debian GNU / kFreeBSD Test iso dina vérsi na tina netinstall sareng dinten ayeuna kuring mimiti ngalakukeun ...

Wilujeng Milangkala Ubuntu

Dinten ayeuna, 20 Oktober 2004, Ubuntu 4.10 (Warty Warthog) nembongan ... mmm Abdi badé nyarios sareng anjeun ngeunaan Ubuntu, ngawartosan anjeun ...

100% sebaran Linux gratis

FSF rada ketat ngeunaan sebaran mana anu dianggap 100% Code Free atanapi Proprietary Software. Aranjeunna ngagaduhan…

Ubuntu 11.10 sayogi

Seueur anu ngantosan éta sareng versi anyar distribusi GNU / Linux anu paling populér sareng kontroversial aya di dieu:…

Ubuntu 12.04 bakal disebat ...

Parantos Mark Shuttleworth anu aslina parantos ngumumkeun nami pikeun LTS salajengna, Ubuntu 12.04. Sareng leres, "asli", Mark ...

Unduh Canaima 3.0 VC5

Canaima mangrupikeun distribusi GNU / Linux Sénézuéla dumasar kana Debian anu timbul salaku solusi pikeun nyumponan kabutuhan IT ...

Pareuman Ubuntu

Naha Ubuntu parantos atosan?

Tulisan anu pikaresepeun anu ditulis ku Katherine Noyes pikeun Linuxinsider, dimana anjeunna ngumpulkeun koméntar sababaraha jalma anu kawéntar di dunya ...